çoookkk kötüyüm anlatamam

kova77

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
188
114
47
yardım edin kızlar çok kötüyüm.bugün doktara gittim.gebeligim 6 haftalık ama kese çok küçük dedi ve bir tane dedi.hcg bakıldı ve hcg 139 düşmüş.ilacı kesti bebeğimi kaybediyorum..............ne yapacam bilmiyorum şimdi.......bebeğime bakamdım.........

canım sakin ol dr.nededi niye böyle olurmuş:bbo:kanaman varmı?:çok üzgünüm:

ne diyeceğimi bilemiyorum cok geçmiş olsun bebeğine bakamamanlada hiç ilgisi yok öyle şeyler düşünüp kendini suclu hissetme sakın
sakin ol hersey olacagına varır rabbim ne takdir ederse o olur unutma

baska bi dr daha gitsen belki yatırır arkadasların dediği gibi

kanamam yok ama 3 güne kadar başlar dedi. yapacak bişey yok dedi hcg birden düşmüş anlamdım 139 ....

acaba gitsemmi yaaa.......bilmiyorum inanın ne yapacağımı bilmiyorum..........biz usg de bebğimizin kalp atımını duymak için gitmiştik

acaba gitsemmi yaaa.......bilmiyorum inanın ne yapacağımı bilmiyorum..........biz usg de bebğimizin kalp atımını duymak için gitmiştik

canım önlenemez bişeymiki niye doğal halina bırakıyo bence başka dr. da git vagit geçirmeden bakalım onlarda aynı şeyi söylicekmiCADIARZU

geçmiş olsun canım.umarım hakkında hayırlısı olur..allah yardımcın olsun..

Offfffffffff inanmıyorum ya, Allah yardımcın olsun senin ve bebeğinin canım, inşallah normale döner hayırlısı Allahtan

bebek tutnmuş fakat büyümesi durmuş demekki başka dr gi
tsende sonuç degişmez üğzüldüm inan kalp atımı duyulana kadar bu tip çok düşük oluyor üzme kendini

derhal başka bir merkeze git...önlenebilir bir durum olabilir..fazla dolanma ayaklarda..hemen hastaneye...hiç vakit kaybetme....

evde ne işin var kanamayı bekleme hemen dr git üzgünüm ama gerekli mudale varsa yapsın aldığımız ilaçlar bebeklerin düşmesini önleyip içerde parçalnıp durabiliyor.bu da çok tehlikeli hemen dr veya başka dr gittttttt.....

ya canm çok üzüldm ama yapacak bi şey yok bende 8 hafyayı bitirmiştm bebeğimi kaybettm kalp atışı alamadık bi kaç gün daha beklemek istedm ben sonunda düşürdm çok kötüydü hatırlamak istemiyorm ama senle ilgisi yok zamanı değil demekki üzme kendini toparlan yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…