• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coookkk acilll ingilizceyi anlamam icin yardım

seker_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
205
0
96
36
İstanbul
arkadaslar halamın gelini hamile ve yabancı facebook sayfasına bişiler yazmıs ve anlamıyoruz lutfen gercekten acil cunku onun hep bebekleri öluyo ALLAHIM inş. bu sefer olur yaa cok iyi biri neyse konunun dısına gectim
anlamak istedigimiz yazı su:

I have rough times to have a baby but today was a change for me !!!! So far so good !!! Thank u for the prayers and making me think postive I'm so so happy !!! Thank u to my best friend in the hole world to make sure my head is up and to be strong and u know who u r love u lady !!!!!

I have rough times to have a baby but today was a change for me !!!! So far so good !!! Thank u for the prayers and making me think postive I'm so so happy !!! Thank u to my best friend in the hole world to make sure my head is up and to be strong and u know who u r love u lady !!!!!

Zor zamanlarım oldu bebek sahibi olabilmek için, ama bugün farklı benim için. Buraya kadar herşey çok iyi, dua edenlere ve pozitif düşnmemi sağlayanlara teşekkür ederim. Çok mutluyuö. Güçlü olmamı ve aklımın başında olmasını sağlayan en iyi arkadaşıma teşekkürler.. Kim olduğunu sen biliyorsun, seni seviyorum.

Sanırım bugün biraz daha pozitif bir gününde ve bunun için en iyi arkadaşına teşekkür etmek istemiş.

Back