• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme çoookk acill yardıma ihtiyacıımm vaarr

kara_ay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
4
0
86
İstanbul
Selam kızlar acil tavsiyelerinize ihtiyacım var önmüzdeki haftasonu söz ve nişan birlikte yapıcaz biz hep aile arasında evde yaparız diye planlıyorduk ama gelecek misafir sayısı hergün artmaya başladı sayısı 35 e çıkınca bizim bunu evde yapamayacağımıza karar vedik şimdi 35 kişilik bir mekan ayarlamam lazım ve 1 hafta sürem vaaarrreyvahedigeldismile üstelik sevgilimin ailesi alkolsüz bi yer olsun istiyor, arkadaşlarım canlı fasıl olan bir mekan istiyor bana gelince ne istediğimi düşünemicek kadar panik yaptımbilmiyorumkismile önerebileceğiniz mekanlar varmııımafoldumben

canım öyle bi mekan olursa kıyafetlerinin boyutuda değişir.hemde bi çok yer e en az 15 önceden rezerve yaptımak gerekiyor.sandalye falan koyarsınız odalara gelmeyenelerde olur bide millet illa koltukta oturcak değilya sağo sola dağılırlar.bende evde yapmayı düşünüyorum akrabalarımız çok olduğu halde..nasıl bir yer istiyosun yemeklimi canlı müziklimi yoksa sadece fon müziği eşliğinde sade bi nişanmı.bide anadolu yakasımı avrupamı ona göre süleyelim..vereliniortak

ya aslında bende sözü evde yapmak isterim ama bidaha nişan yapmıcaz oyüzden canlı müzik olan biyer olsun istiyorum avrupa yakasında ama 1 hafta kala bulamıcam galiba ya

anadolu yakasında 2. köprünün ayagında otagtepede bir yerde yaptı arkadasım , 2. kopruye yakınsan dusunebilirsin istersen. cok da güzel oldu. cok büyük bir yer degildi onlar da 50 kisi kadarlardı, müzik de ayarladı fasıl tarzı calan 1 klavye , 1 udi vardı bir de kanuncu , kanepeler kuru pasta mesrubat falan , dısarıdan da kendisi yas pasta ayarladı. onun da nisanlısının ailesi alkolsuz istemisti. istersen telefonunu ogrenirim senin icin.

Back