coook sasirtan sevgililer gunu hediyesi !!

Iste kendince insanlarin seni kiskanacagini dusunuyosun bunlari yazinca, bilincaltin cok kirlenmis. Allah selamet versin

Süper ya..okurken çok duygulandım..Allah mutluluğunuzu artttırsın nazarlardan saklasın boş konuşmalara kulak asarak gününüzü mutluluğunuzu gölgelemeyin bence

Iste kendince insanlarin seni kiskanacagini dusunuyosun bunlari yazinca, bilincaltin cok kirlenmis. Allah selamet versin

Allah askina, hayatimin belki de yasadgim en gercek gunumde mutlulukla yazdiklarima hayir,olamaz,adam okuzmus,yapamaz!! Kuruyor,kendini rahatlatiyor!!hayir bu gercek olamaz!!! Diye yazdgin yorumda senin kalbin kara degil paranoyak degilsin fesat degilsin de bnm biincaltim mi kirli??

neyse sana daha fazla prim vermeyecegim..
Belli ki gercek olmamasini diledin oyle yazdin
Eger mutlu edecekse seni evet evet kurdum ben bunlari..

hadi saglicakla..

okurken benim bile gözlerim dolduuu rabbim mutluluğunuzu hiiiiç bozmasın

bu arada karta yazmış olduğu sözlere bittimm ne güzel bi laftır o, "beni biz yapana..."

azıcık da kıskandım mı ne

nazar boncuğumu da bırakayım da nazar değmesinn

Ya valla okurken acayip mutlu oldum ben almis gibi :)))
Edit; :benimkinde tik yok cumami kutladi sadece:)))

kiskancligin bu kadar tavan yaptigi bir yorum daha gormedim ben bu sitede.

Bir cicek bile alamadiniz degil mi asude hanim:)

Canım seni hiiiiç tanımıyorum ama okurken inan tüylerim diken diken oldu hele yazdıkları müthiş evlilik doğru insanla cennet gibi herkes umarım musmutlu olur.sıcak yuvanda mutlu kalman dileğiyle

Mutluluğunuz daim olsun inşallah ,yazdıkları da hediyeleri de çok güzel ..Önemli olan düşünmesi zaten ...

Ayyy okurken bile gözlerim dolduu
Rabbim ömür boyu ayırmasın sizi,mutluluğunuz daim olsun
Panda manda ama romantikmiş işte bakk

bayıldım canım Allah devamını getirsin ve bozmasın

konunuzu okurken beni gülümsettiniz öncelikle teşekkür ederim bunun için :) Hayatta hala böyle güzel şeylerin olması da çok güzel bir duygu.Aranız hep böyle olsun hep mutlu kalın sevgili myHos, sevgiler..

Masallah maşallah)

Okurken ben bile mutlu oldum sizin de mutluluğunuz daim olsun..

Sansli bir kadin olduğunuzu da unutmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…