çoook korkuyorum

mev_ilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
5
0
36
:1no2:arkadaşlar merhaba.bende bir hastaneye gitiim.benden rahim ultrasyonu istedi.sonrada adetinin 3. günü gel dedi.ama o haastaneden memnun kalmadığım için şimdi başka bi hastaneye gideceğim.bu nedenldede direk adetin 3. günü gitmek istiyorum .acaaba o zaman ne gibi testler yapıyolar .bilgilerinize çok ihtiyacım var .hastaneye gitmekten çok korkuyorum.:1no2

merhaba Mev_ilk,
Rahim filmi ve diğer tahlilleri doktorum benden de istedi. Eşimden de sperm testi istemişti onu yaptırdık ve sonuç sperm sayımız çok çok düşük o yüzden bizim şansımız tüp bebek. O yüzden bu tahlilleri henüz yaptırmadım ama bu site de yaptıranları okudum. Yaptıracağım yerlere karar verdim. Adetinin 3 günü istenen tahliller kan tahlilil benimkinde 7-8 tane yazılı ama sadece kan vericeksin. Hormonlarına bakılacak. Rahim filmi kişiye göre değişen bir operasyon. Benim doktorum ben yaparım dedi ama zaten ona gitmicez bir süre tüp bebek merkezine gidicez. 400 demişti. Ben Echomarı aradım şişlide biraz daha uygun orda yaptıracağım önümüzdeki ay. Birde hastalığının bitiminde yapıyorlar. Aklında olsun. herhangi bir hamilelik olasılığı için.

arkadaşım keçi boynuzunu eşine içirsene spermlere çok iyi geliyor sayı artıyor arkadaşım eşine kullandı arkadalım1 aylık hamile

alttan ultrasonla bakabilir canım o zaman daha net görülür çünkü ama sakın korkma bende 10 gün önce ilk kez baktırdım sonuçta bebişlerimiz için katlanıyoruz

evet canım adetliyken bakıyolar özellikle daha net görmek için

X