• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoook kiloluyum ve hamileyim korkuyorum:(

nurjannn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
6
0
6
34
Bursa
Arkadaşlar benim boyuma ve kiloma yakın kilolarda hamile kalıp hamileliğini başarıyla tamamlayan var mı merak ediyorum.henüz beş haftalık hamileyim. 160cm boy 88 kilo. :( ((offofff çok uğraştım ama veremedim bu kiloları:(( bebek işini de ertelemek istemiyorum...

canim benim iki arkadasim 120 / 130 kiloyla hamile kalip saglikli dogum yaptilar ikisininde bebisleri kucaginda :))) buarada saglikla kucagina alirsin evladini..ha elbette kilolu hamileligi doktorlar tavsiye etmiyor ama sen kalmissin hamile sikinti yapma saglikli beslen hafif yuruyusler yap tatli tuzluya hamur isine dikkat et...kontrollerini aksatma...hayirlisi olsuuun

Arkadaşlar benim boyuma ve kiloma yakın kilolarda hamile kalıp hamileliğini başarıyla tamamlayan var mı merak ediyorum.henüz beş haftalık hamileyim. 160cm boy 88 kilo. :( ((offofff çok uğraştım ama veremedim bu kiloları:(( bebek işini de ertelemek istemiyorum...

Canimmm sıkma canini benim bir hastam 80 le hamile kaldi simdi 7aylik falan gebe 82.5 kilo...cok kilo verdi sadece karni sisti kendi cok güzel zayiladi..yediklerine dikkat et.tursu tuzlu yagli hamur isi fazla yeme inşallah kiko almazsinn..

Yani çok dikkat ediyorum ama kontrolümden çıkarsa diye korkuyorum zaten zor yürüyorum şişkoluktan:)birde çalışıyorum epey zorlayacak sanırım:( inşaallah dediğiniz gibi sorunsuz atlatırım :)

Bence diyetisyenden destek al arkadasim o zaman hem saglikli beslenirsin hem de kisitli kilo alirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar benim boyuma ve kiloma yakın kilolarda hamile kalıp hamileliğini başarıyla tamamlayan var mı merak ediyorum.henüz beş haftalık hamileyim. 160cm boy 88 kilo. :( ((offofff çok uğraştım ama veremedim bu kiloları:(( bebek işini de ertelemek istemiyorum...

arkadaşım hayırlı olsun öncelikle ama korkun yersiz gönül isterdiki daha zayıf olalım saha sağlıklı geçirelim ama bence keyfini çıkarmalısın gebeliğinin bende 172 boy 98 kg la gebe kaldım gebelikten önce 12 kilo verdim şuan 4 aylık hamileyim ve gebeliğimin başından bu yana 3,5 kg verdim allahıma şükür herşeyde normal şuanda inşallah sonumuzda böyle olur.

Back