Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elcook uygun fiyata kraft twist bebek arabası tertemiz
bende eşiniz gibi düşünüp sıfır aldım.ama cok pişmanım.inanın o kadar temiz kullandım ki şu an görseniz sıfırdan farksız.o paraları da vermeye hic gerek yok.ben de ihtiyacım olduğunda burdan arıyorum artık akıllandım
ciddi alıcımısız.biliyorsunuzdur arabanın şuanki sıfır fiyatı 1000 liraya yakın.cok ta temiz durumda.ama nedense elimde kaldı.düşünüyorsanız gerçekten konuşuruz
ciddi alıcımısız.biliyorsunuzdur arabanın şuanki sıfır befiyatı 1000 liraya yakın.cok ta temiz durumda.ama nedense elimde kaldı.düşünüyorsanız gerçekten konuşuruz
slmlar benim eylülde kızım olucak inş. bu arabanın rengi mavi mi gri mi ben düşünüyorum bu arabayı almayı . ama kargoyla 300+70-80 tl ye mal olucak beni aşıyo biraz . net fiyat söylerseniz eşimle görüşüp size döneyim .
teşekkürler :)