- 12 Haziran 2011
- 16
- 0
-
- Konu Sahibi Gulsenarslan
Ben ilgileniyorum kitaplarınızla. Aralarında okumak istediklerim var. Ancak bu başlık altında 2 kişiden daha kitap isteğim oldu ama ikisi de taşınma sürecindeydi ve söz verdikleri kitapları yollamadılar çünkü başlıklarına neler yazılmış takip etmediler. Bu sefer de böyle olmaz umarım :44:
ben haddim olmayarak bu konuya cevap vermek istiyorum. sanırım kitapları göndermeyenlerden biri mine kılıçtı. o sayfaya yeniden girdiniz mi bilmiyorum. minenin sayfası kapatıldı ve üyeliği geçici bi süre askıya alındı. sebebi mineden aldığımız kitapların sıfır kitap kalitesinde olmasıydı. bu yüzden size cevap veremiyor. bilgilendirmek istedim
Daha yeni üye olduğum için size özelden mesaj atamadım hangi kitapların yayınevlerini istiyorsunuz?Kitapların yayınevlerini de yazar mısınız?
ben haddim olmayarak bu konuya cevap vermek istiyorum. sanırım kitapları göndermeyenlerden biri mine kılıçtı. o sayfaya yeniden girdiniz mi bilmiyorum. minenin sayfası kapatıldı ve üyeliği geçici bi süre askıya alındı. sebebi mineden aldığımız kitapların sıfır kitap kalitesinde olmasıydı. bu yüzden size cevap veremiyor. bilgilendirmek istedim
Yok ben Mine Hanımdan bahsetmiyorum zaten artık eşiyle e-posta aracılığı ile haberleşiyoruz ben onlardan daha önce de kitap aldım çünkü. Bahsettiklerim öğretmen83 ve ayçamm34.
Kitapların yayınevlerini de yazar mısınız?
evet 10 olur.. Nasıl göndereyim size e-postasını vereyim oradan gerekli işlemleri yapalım. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXAraba Sevdası 240 syf ( 3 tl)
Ayaşlı ile Kiracıları: 252 syfa (3 tl)
Kumarbaz -Dostoyevski 200 syf (3 tl)
Sefiller 225 syf (3 tl)
Bende bunları almak isterimmadem indirim yapabiiyorsunuz 10 olur mu
Ben aşağıdaki kitaplarla ilgileniyorum:
Goriot Baba-4
Kavgam-6
Mai ve Siyah-4
Empati-4
Toplam 15 TL'ye olur mu acaba?
evet 15 olur size. nasıl göndereyim ptt ile mi oğlumun e-postasını vereyim oradan gerekli işlemleri yapalım. XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
zahmet olmazsa bana isteiğiniz kitabı söyleyin ben yayınevlerini buradan size ileteyim :)kitapların yayınevlerini de ekleseniz süper olur seçebilmemiz için...
e posta ile bir cevap attım lütfen bakın :)Size bilgilerimi e-posta ile attım.
evet 10 olur.. Nasıl göndereyim size e-postasını vereyim oradan gerekli işlemleri yapalım. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Sabah mailinize karşılık yazdım oralarda mısınız?