• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cook plus sitesi

seh123

askkokancicekler.blogspot
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
2.091
29
88
İstanbul
kızlar bu siteden bişey aldınız mı ya acil tarafından bana yardımcı olur musunuz ?

kimse bişey almadı mı ya bari karacanın bu kek setini güvenebilceğim nereden alabilirm sitelerde gördünüz mü?
SDC10695.JPG

canım ben bi şeyler aldım. baharatlık seti ve brabantia servis seti aldım. 1 ay ömrümü yedi bu site. baharatlıklar geldi servis seti gelmedi. sonra 10a yakın telefon açtım, yolluyoruz deyip baharatlıktan bi daha yolladı yanlışlıkla. onları geri yolladım. sonra tekrar aradım ve en son servis seti geldi.... bi baktım ki çorba kepçesi yerine sos kepçesi koymuşlar... artık uğraşamadım ve kendime az evvel markafoniden bi çorba kepçesi aldım. belki de sadece bana denk geldi bilmiyorum ama çok ilgisizler......... :110:

ay ınanmıyorum ben delırırım heralde boyle olurlarsa :)

normalde de az deli olduğum için sadece sinirlendim ben :D cookplus iyi hizmet vermiyor... belki de genelde olduğu gibi, yani tüm sorunları çektiğim gibi bunu da çektim bilmiyorum.....

canım bilindik sitelerden birinde karacanın kampanyası gelince görmüştüm ben bunu,, takip edersen yakalarsın.
ama ebat olarak küçükler bana göre,ben bir karaca mağazasında görmüştüm ama pek kullanışlı gelmedi bana açıkçası...

Ay inanmıyorum ya.ben bugün havale ile sipariş verdim.şimdi bu konuyu görünce şaşkınlıkla okudum.umarım sizin başınıza gelen benim başıma gelmez ya çok uğraşırım valla.bide işin kötü yanı benle beraber 2 arkadaşımla beraber verdik siparişi.kargo gelene kadar içim içimi yiyecek şimdi.sabah ilk işim aramak olucak..

Canım ben bu seti Karaca'nın mağazsından aldım, en son gittiğimde hala vardı. Evet biraz küçük ama daha küçük kek vs yapmak için süper :16:

Sabah 9:20 de aradım cookplus ı :) burda yazılanı ve içimde oluşan kuşkuyuda anlattım sorular sordum.hepsine cevaplar verdi olumlu şekilde.ilgilendid. sitede olduğu gibi bizimde hata ve yanlışlarımız olabilir dedi.ama bu çok ama çok küçük bir oran dedi.şikayetler her zaman yazılır.ama ..memnuniyetler yazılmaz dedi.bilmiyorum ama içim rahatladı biraz.bide ne zaman arasam ulaştım yardımcı oldular.facede sayfaları var ordada kısa sürede hep döndüler.bu hafta içi gelicek siparişlerim.gelince tazıcam muhakkak fikir olur isteyenlere.

Son düzenleme:
Sabah 9:20 de aradım cookplus ı :) burda yazılanı ve içimde oluşan kuşkuyuda anlattım sorular sordum.hepsine cevaplar verdi olumlu şekilde.ilgilendid. sitede olduğu gibi bizimde hata ve yanlışlarımız olabilir dedi.ama bu çok ama çok küçük bir oran dedi.şikayetler her zaman yazılır.ama ..memnuniyetler yazılmaz dedi.bilmiyorum ama içim rahatladı biraz.bide ne zaman arasam ulaştım yardımcı oldular.facede sayfaları var ordada kısa sürede hep döndüler.bu hafta içi gelicek siparişlerim.gelince tazıcam muhakkak fikir olur isteyenlere.

dediğim gibi ben genelde o küçük orandaki sorunlara denk gelen insanım o zaman :D

canım bilindik sitelerden birinde karacanın kampanyası gelince görmüştüm ben bunu,, takip edersen yakalarsın.
ama ebat olarak küçükler bana göre,ben bir karaca mağazasında görmüştüm ama pek kullanışlı gelmedi bana açıkçası...

ama ben çok beğendim bunu ya ... küçük derken ne denli küçük fotoda büyük gözüküyo baya.bu ürünle ilgili yorumlara bakmıştım çoğu kişi memnundu kararsız kaldım şimdi:31:

Ay inanmıyorum ya.ben bugün havale ile sipariş verdim.şimdi bu konuyu görünce şaşkınlıkla okudum.umarım sizin başınıza gelen benim başıma gelmez ya çok uğraşırım valla.bide işin kötü yanı benle beraber 2 arkadaşımla beraber verdik siparişi.kargo gelene kadar içim içimi yiyecek şimdi.sabah ilk işim aramak olucak..

Canım ben bu seti Karaca'nın mağazsından aldım, en son gittiğimde hala vardı. Evet biraz küçük ama daha küçük kek vs yapmak için süper :16:

canım ne kadara ne zaman aldın sen ? kullanışı nasıl peki nasıl kullanıyosun bunu biraz anlatır mısın bize ya

sen bu üründen mi alıyosun canım ne kadar sürede gönderiyolar peki...

ama ben çok beğendim bunu ya ... küçük derken ne denli küçük fotoda büyük gözüküyo baya.bu ürünle ilgili yorumlara bakmıştım çoğu kişi memnundu kararsız kaldım şimdi:31:

canım ne kadara ne zaman aldın sen ? kullanışı nasıl peki nasıl kullanıyosun bunu biraz anlatır mısın bize ya

yok canım bu ürün değil.ben karacanınkesme tahtalarından sipariş verdim.porselen ve tahta bölmeli.fiyatları çok uygun.ebat olaraktan baya büyük.bi göz atın derim.7 iş gününde gönderim yapıyorlarmış.ben bu hafta içi geleceğini düşünüyorum.çünkü dahafa erken gelebilir dedi.maximum 7 iş günü.geldiğinde ürünler yazarım tekrar.

Ben 3 al 2 öde kampanyasıyla almışım canım, toplam 50 TL ödemişim. Kalplerin küçük olması nedeniyle almıştım ben, daha küçük kek yapmak için. Ayrıca pasta vs yaparken de büyük kekin üzerine küçün keki koyup minik çift katlı bir pasta yapmış oluyorsun. :16:

yok canım bu ürün değil.ben karacanınkesme tahtalarından sipariş verdim.porselen ve tahta bölmeli.fiyatları çok uygun.ebat olaraktan baya büyük.bi göz atın derim.7 iş gününde gönderim yapıyorlarmış.ben bu hafta içi geleceğini düşünüyorum.çünkü dahafa erken gelebilir dedi.maximum 7 iş günü.geldiğinde ürünler yazarım tekrar.
gelısmelerden bızıde haberdar edersın artık bende cok merak edıyorum bakalım pazartesı almayı dusunuyorum hesap kesım tarıhım o zaman cunku :1:
Ben 3 al 2 öde kampanyasıyla almışım canım, toplam 50 TL ödemişim. Kalplerin küçük olması nedeniyle almıştım ben, daha küçük kek yapmak için. Ayrıca pasta vs yaparken de büyük kekin üzerine küçün keki koyup minik çift katlı bir pasta yapmış oluyorsun. :16:

acaba hala varmıdır kampanya ya eger varsa erınmem gıderım valla bıde domates saklama kabı sogan kabı falanda var onlardan da almıs olurum off hep gıttıgım zaman gormuyorum nette goruyorum :19:

Günaydın kızlar.benim sipariş dün ups kargo ile yola çıkmış.bugün yada yarın elime geçicek.hafta sonuna denk gelmeseymiş şimdiye gelmiş olacakmış.mail atmışlar kargo geldiğinde görevlinin yanında açıp bakıp hasar varsa tutamak tutturun die.umarım hasarsız alırım.ups kalitesiyle geliyor gerçi ama umarım bişey çıkmaz.

inş problem olmaz ya ben güvenemedim bugün mağazasına gidicem bakalım orda vericem kararımı :S

Kızlar benim cook Plus siparişlerim bugün geldi.hiç bir sorun yok.hepsini sapasağlam eksiksiz aldım.ürünlerde harika..

ne güzel keşke bende siteden alsaydım dedim şuan yani pembe istiyodum alıcağım kalıbın fakat yeşilini bulabildim...:25:

Back
X