Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ınanmıyorum ben delırırım heralde boyle olurlarsa :)
peki ben bunu nerden alabilirim yaaa![]()
Sabah 9:20 de aradım cookplus ı :) burda yazılanı ve içimde oluşan kuşkuyuda anlattım sorular sordum.hepsine cevaplar verdi olumlu şekilde.ilgilendid. sitede olduğu gibi bizimde hata ve yanlışlarımız olabilir dedi.ama bu çok ama çok küçük bir oran dedi.şikayetler her zaman yazılır.ama ..memnuniyetler yazılmaz dedi.bilmiyorum ama içim rahatladı biraz.bide ne zaman arasam ulaştım yardımcı oldular.facede sayfaları var ordada kısa sürede hep döndüler.bu hafta içi gelicek siparişlerim.gelince tazıcam muhakkak fikir olur isteyenlere.
canım bilindik sitelerden birinde karacanın kampanyası gelince görmüştüm ben bunu,, takip edersen yakalarsın.
ama ebat olarak küçükler bana göre,ben bir karaca mağazasında görmüştüm ama pek kullanışlı gelmedi bana açıkçası...
Ay inanmıyorum ya.ben bugün havale ile sipariş verdim.şimdi bu konuyu görünce şaşkınlıkla okudum.umarım sizin başınıza gelen benim başıma gelmez ya çok uğraşırım valla.bide işin kötü yanı benle beraber 2 arkadaşımla beraber verdik siparişi.kargo gelene kadar içim içimi yiyecek şimdi.sabah ilk işim aramak olucak..
Canım ben bu seti Karaca'nın mağazsından aldım, en son gittiğimde hala vardı. Evet biraz küçük ama daha küçük kek vs yapmak için süper![]()
Sabah 9:20 de aradım cookplus ı :) burda yazılanı ve içimde oluşan kuşkuyuda anlattım sorular sordum.hepsine cevaplar verdi olumlu şekilde.ilgilendid. sitede olduğu gibi bizimde hata ve yanlışlarımız olabilir dedi.ama bu çok ama çok küçük bir oran dedi.şikayetler her zaman yazılır.ama ..memnuniyetler yazılmaz dedi.bilmiyorum ama içim rahatladı biraz.bide ne zaman arasam ulaştım yardımcı oldular.facede sayfaları var ordada kısa sürede hep döndüler.bu hafta içi gelicek siparişlerim.gelince tazıcam muhakkak fikir olur isteyenlere.
ama ben çok beğendim bunu ya ... küçük derken ne denli küçük fotoda büyük gözüküyo baya.bu ürünle ilgili yorumlara bakmıştım çoğu kişi memnundu kararsız kaldım şimdi
canım ne kadara ne zaman aldın sen ? kullanışı nasıl peki nasıl kullanıyosun bunu biraz anlatır mısın bize ya
sen bu üründen mi alıyosun canım ne kadar sürede gönderiyolar peki...
ama ben çok beğendim bunu ya ... küçük derken ne denli küçük fotoda büyük gözüküyo baya.bu ürünle ilgili yorumlara bakmıştım çoğu kişi memnundu kararsız kaldım şimdi
canım ne kadara ne zaman aldın sen ? kullanışı nasıl peki nasıl kullanıyosun bunu biraz anlatır mısın bize ya
sen bu üründen mi alıyosun canım ne kadar sürede gönderiyolar peki...
gelısmelerden bızıde haberdar edersın artık bende cok merak edıyorum bakalım pazartesı almayı dusunuyorum hesap kesım tarıhım o zaman cunkuyok canım bu ürün değil.ben karacanınkesme tahtalarından sipariş verdim.porselen ve tahta bölmeli.fiyatları çok uygun.ebat olaraktan baya büyük.bi göz atın derim.7 iş gününde gönderim yapıyorlarmış.ben bu hafta içi geleceğini düşünüyorum.çünkü dahafa erken gelebilir dedi.maximum 7 iş günü.geldiğinde ürünler yazarım tekrar.
Ben 3 al 2 öde kampanyasıyla almışım canım, toplam 50 TL ödemişim. Kalplerin küçük olması nedeniyle almıştım ben, daha küçük kek yapmak için. Ayrıca pasta vs yaparken de büyük kekin üzerine küçün keki koyup minik çift katlı bir pasta yapmış oluyorsun.![]()