cok saol canım yaa hiç bişe bilmiyomuşum onu anladım gercekten bu sıteyı ondan sevıyorum rahatlıkla herseyı sora bılıyosun ogrenıyosun cok saol eger bebıs olursa senı unutmam benco saol
cok saol cnm yaa allah herkesın gonlune gore versın aslında bende ılk zamanlarda ıstemıyodu esım ıstıyodu ama ben ıstemıyodum bende 24 yasındayım esım 30 aslında fazla gec ddegıl ama zaten ılk korununca bıraz gec oluyomuss. aslında buay gıdecem doktoraa ama buraları bılmıyorum geldıgım 1 sene oldu ama kımse yok yanımda arkadasım olan bırlıkte gıdebılecegım bende esımı beklıyorum ızın alacak ısyerınden de oda cok yogun ıs dolayısıyla ondan bugune kadar uzadı dr ye gıtmmm eger arkadasın bıle yoksa bıyer de gercekten cok zorr
seni çok iyi anlıyorum. ben herşeye tek başıma koşdurdum. bakırköy istanbulda oturuyorum. ilk eşime sperm testi yapıldı özel bir labarotuarda eve yakın evde spermleri aldık ben götürdüm sonuçları ben aldım. sonrasıra bana geldiğinde herşeye tek başıma gittim hatta milletin anesteziyle yaptırdığı hsg flimini bile tek gittim. sinirlerim bozuldu ağlayarak çektirdim. eşim benle gelmedi herşey üst üste gelince ertelememekiçin böyle oldu. yanlızlık zor ve kötü. insanın morali bozuluyor. ben bu güdişle doğumada tek giderim:)
okadarda olmaz canım sende benım kocam kendı gelmek ıstıyo ama ımkanlar ıste bende antalyadayım buraları dahalık tam olarak bılmıyorum ondan zorlanıyorum zaten bıde ben doktorun yanında cok sıtreslı oluyorum bana bıse anlatıyo ama kafam yerınde olmadıgından dedıklerın den anlamıyorum bıse ondan benım yanımda bırının gelmesı sart yoksa tek te gıderım ben. neyse gıdecez ıste allahın ıznıyle bı sorun da cıkmaz ınsallah :Saruboceq:
test in sonucu negatif çıkdı 1,31 kanda görünmüyor ama salı gene yaptır dedi. 3 testte de silik çıktıysa mutlaka vardır dedi ama bakalım gene bekleyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?