2,5 ıllık evliiyim 1 yıldır istiyoruz olmayınca en son 3 ay önce testlere başladık tamamladık bende sorun çıkmadı ama yumurtlama oluyor çatlamıyormuş iğneyle çatlattılar eşimdede sperm yzde 30 hareetli çıktı yani çok düşük normal yolla gebe kalma şansım yüzde 30 3 ay ilaç deneyelim olmazsa aşılama ve sırasıyla tüp bebek gerekirse bakalım ne olacak.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çook önemlii acil cevap arkadaslar ltfn sarı akıntıı
- Konu Sahibi poskolo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende 1 senelık evlıyım ve evlılıgımın sadece 2 ayında korundumondan sonra korun mayı bıraktım dr gıttım ıltıhap dedı sonra kurutmak ıcın 3 cesıt antıbıyotık ıctım sonra gıttıgımde polikistik ovır sendromu var dedı enson gıttıgım dr de fazla bıse yok dedı cok kucuk paloncuklar var dedı o engel deyılmıss ıste son olarak ta gıdemedım dr yee bıde bu takvımı denıyım gıdecem zaten dr ye de bakalım ne dıyecek
cok saol canım yaa hiç bişe bilmiyomuşum onu anladım gercekten bu sıteyı ondan sevıyorum rahatlıkla herseyı sora bılıyosun ogrenıyosun cok saol eger bebıs olursa senı unutmam ben co saol
aman bebişin olsun mutlu olda unut. vallah yaşım 30 bende bu ay doktora gidene kadar yumurtlama denen şeyin ne olduğunu bilmiyordum. eğer hiç korunmadaıysanız muhakak doktora gözükün tabi yaşla da alakalı ben 30 eşim 36 olunca 1,5 yılda istemedik halt ettik kendme kızıyorum şimdi olsun diye uğraşıyoruz bu yaşda .... ama eğer bir kaç aydır deniyorsanız endişelenme olur ama yumurtlama dönemini burdan iyi takip et. bir gün sonrasıda çok önemmli ogünüde es geçmeyin. bu ay adet olduğunda zaten ortalam kaç günde bir olduğun ortaya çıkar gönlünce olsun herşey.
cok saol cnm yaa allah herkesın gonlune gore versın aslında bende ılk zamanlarda ıstemıyodu esım ıstıyodu ama ben ıstemıyodum bende 24 yasındayım esım 30 aslında fazla gec ddegıl ama zaten ılk korununca bıraz gec oluyomuss. aslında buay gıdecem doktoraa ama buraları bılmıyorum geldıgım 1 sene oldu ama kımse yok yanımda arkadasım olan bırlıkte gıdebılecegım bende esımı beklıyorum ızın alacak ısyerınden de oda cok yogun ıs dolayısıyla ondan bugune kadar uzadı dr ye gıtmmm eger arkadasın bıle yoksa bıyer de gercekten cok zorr
cok saol cnm yaa allah herkesın gonlune gore versın aslında bende ılk zamanlarda ıstemıyodu esım ıstıyodu ama ben ıstemıyodum bende 24 yasındayım esım 30 aslında fazla gec ddegıl ama zaten ılk korununca bıraz gec oluyomuss. aslında buay gıdecem doktoraa ama buraları bılmıyorum geldıgım 1 sene oldu ama kımse yok yanımda arkadasım olan bırlıkte gıdebılecegım bende esımı beklıyorum ızın alacak ısyerınden de oda cok yogun ıs dolayısıyla ondan bugune kadar uzadı dr ye gıtmmm eger arkadasın bıle yoksa bıyer de gercekten cok zorr
seni çok iyi anlıyorum. ben herşeye tek başıma koşdurdum. bakırköy istanbulda oturuyorum. ilk eşime sperm testi yapıldı özel bir labarotuarda eve yakın evde spermleri aldık ben götürdüm sonuçları ben aldım. sonrasıra bana geldiğinde herşeye tek başıma gittim hatta milletin anesteziyle yaptırdığı hsg flimini bile tek gittim. sinirlerim bozuldu ağlayarak çektirdim. eşim benle gelmedi herşey üst üste gelince ertelememekiçin böyle oldu. yanlızlık zor ve kötü. insanın morali bozuluyor. ben bu güdişle doğumada tek giderim:)
seni çok iyi anlıyorum. ben herşeye tek başıma koşdurdum. bakırköy istanbulda oturuyorum. ilk eşime sperm testi yapıldı özel bir labarotuarda eve yakın evde spermleri aldık ben götürdüm sonuçları ben aldım. sonrasıra bana geldiğinde herşeye tek başıma gittim hatta milletin anesteziyle yaptırdığı hsg flimini bile tek gittim. sinirlerim bozuldu ağlayarak çektirdim. eşim benle gelmedi herşey üst üste gelince ertelememekiçin böyle oldu. yanlızlık zor ve kötü. insanın morali bozuluyor. ben bu güdişle doğumada tek giderim:)
okadarda olmaz canım sende benım kocam kendı gelmek ıstıyo ama ımkanlar ıste bende antalyadayım buraları dahalık tam olarak bılmıyorum ondan zorlanıyorum zaten bıde ben doktorun yanında cok sıtreslı oluyorum bana bıse anlatıyo ama kafam yerınde olmadıgından dedıklerın den anlamıyorum bıse ondan benım yanımda bırının gelmesı sart yoksa tek te gıderım ben. neyse gıdecez ıste allahın ıznıyle bı sorun da cıkmaz ınsallah :Saruboceq:
okadarda olmaz canım sende benım kocam kendı gelmek ıstıyo ama ımkanlar ıste bende antalyadayım buraları dahalık tam olarak bılmıyorum ondan zorlanıyorum zaten bıde ben doktorun yanında cok sıtreslı oluyorum bana bıse anlatıyo ama kafam yerınde olmadıgından dedıklerın den anlamıyorum bıse ondan benım yanımda bırının gelmesı sart yoksa tek te gıderım ben. neyse gıdecez ıste allahın ıznıyle bı sorun da cıkmaz ınsallah :Saruboceq:
test in sonucu negatif çıkdı 1,31 kanda görünmüyor ama salı gene yaptır dedi. 3 testte de silik çıktıysa mutlaka vardır dedi ama bakalım gene bekleyeceğiz.
test in sonucu negatif çıkdı 1,31 kanda görünmüyor ama salı gene yaptır dedi. 3 testte de silik çıktıysa mutlaka vardır dedi ama bakalım gene bekleyeceğiz.
yaa doktor vardır dedıyse vardır belkı sıkma canını ınsallah vardır hem daha erken hastalanacagın gunu az bı gecsın ondan sonra test yaparsın ozaman net cıkr dımı uzme kendını sıtres yapma:1no2:bilmiyorumkismileboshayallersmile