• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çook önemlii acil cevap arkadaslar ltfn sarı akıntıı

poskolo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
463
2
0
İstanbul
merhaba arkadaslar..burayı dert paylasma yeri gibi görüorm kmseye acamadklarımızı acıorz ne gzl..arkadaslar bnm 1 2 yıldr mantarım vardı beyaz süt kesiği gibiydi tedavii oluodum ama buaralar bıktım bıraktm gitmedim..şmdide sümüğümsüü sarı akıntı gibi gelior sizce sebeb ne :(((

kokusu kotuyse ıltıhap var demektır cnm bırde ole koyu kıvamlı olması yumurtlama donemınde oldugunu gosterıyor

kesinlikle iltihap var...
en kısa zamanda bir uzmana danışmanı tavsiye ederim..
ayrıca lütfen kelimeleri harf eksiltmeden yazınız..

iltihap tedavi edilmediği sürece yaraya dönüşebilir...
bana doktor böyle demişti iltihaptaki asit zamanla bulunduğu yeri oyarak yara haline dönüştürebilir canım bir an önce tedbirini al.
muhtemelen antibiyotik kullanacaksın aman yol yakınken al önlemini sonra çok başın ağrırr...

arkadaslar benımde akıntım oluyo bazen yogun oluyo akıntının olması yumurtalama donemınde oldugunu mu gosterıyo ben yeni evlıyım 1senelık ama yumurtalama gunlerını denk getıremedım

arkadaslar benımde akıntım oluyo bazen yogun oluyo akıntının olması yumurtalama donemınde oldugunu mu gosterıyo ben yeni evlıyım 1senelık ama yumurtalama gunlerını denk getıremedım

sana bir adres kopyalayacağım o sana yumurtlama dönemini gösterecek... ama ilk önce kaç günde bir adet olduğunu öğren... onuda ovulasyon dönemi hesapla diye ara çıkar 3 adet dönemini sondan bir öncekine sıraya sokarak yaz altta .... günde bir adt oluyorsunuz yazar aşağıda sana vereceğim adrese gir direk orda e son adet tarihini soracak ve kaçgünde bir olduğunu bir çizelge çıkartacak sana o çizelgede yumurtlama dönemini açık açık gösterecek. ben bu ay doktor muayenesine başladım doktorum çizekgesiyle bire bir tuttu ben daha önce bilseydim onu baz alırdım bende yeniöğrendim
adres: Fruchtbarkeitskalender | Eisprungkalender: Fruchtbare Tage berechnen - babyclub.de bunu kopyala yukarıya dırek girersin yabancı ama anlarsın anlamazsan yardımcı olurum ben buralardayım....

cok sağol cnm bi bakıyım sımdı

doktora gittinmi bilmiyorum... ben geçen ay 17de oldum .... 25günde bir düzenmi oluyorum...doktorumun izlediği yolu anlatayım sana.. çizelgeyle ne kadar uyuyor...

17de hastalandım 18de doktora gittim. 21pazartesi klomen diye bir ilaç verdi onu kullan 26 cumartesi gel yumurtalarına bakacağız dedi gittim 2 adet yumurta oluşmuş güzel ama çatlamamış dedi..cumartesi ilişki yok dedi pazar gireb
ldiğiniz kadar girin dedi pazartesi gel dedi 28de gittim çatlamamış dedi.ğne yaptırdı gene ilişki yok yarın yapın dedi... bu taploya baktığıma benim doktorumun dediğiyle harfi harfine tutuyor. bu taployu ben daha 3gün önce öğrendim bilsem daha önce bu olu izlerdim bir arkadaş söyledi bu taploya göre hareket etmişler 2. ayında gebe kalmış..darısı başımıza:)

ben bıse anlamadım yaa bunun turkçesı yokmu

yok neyi anlamadın söyle ben burdan yardımcı olayım. en son hangi günde adet oldun ve kaç günde bir oluyorsun ...bende bakayım aynı anda bakalım sana iziah edeyim çözene kadar benimde canım çıkdı:)

yok neyi anlamadın söyle ben burdan yardımcı olayım. en son hangi günde adet oldun ve kaç günde bir oluyorsun ...bende bakayım aynı anda bakalım sana iziah edeyim çözene kadar benimde canım çıkdı:)

aslıunda benım adet gunlerım birbirine uymuyo ekimin 11 inde oldum bı kasımın 26sında aralığın 19 unda dusun eylul ayında hiç olmadım karısık ondan tam gununu kestıremıyorum enson aralıkta 19 unda oldum ıste eyvahedigeldismile

25 gün gibi görünüyor. sen bu ay 25 gün olarak al 19 aralık 2009 yaz tarih yerine allatada 25 günü seç taployu ben sana anlatayım şimdi bende yapacağım burdan...

şimdi bu taployo göre yumurtlama dönemini geçmişsin. yumurtlama dönemin 25 /30 aralık arasıymış. 30dada yumurtanın çatlama günüymüş senin. eğer o zaman dilimnde yumurtan oluşmuş ve çatlamışsanız ve eşile beraber olduysanız 4 ocakda bebiş oluşmuş rahme düşmüş 9 ocakda kanda 11 ocakda idrarda çıkar diyor 13de de adet tarihin diyor.

sonrada bu ayı kaçırdıysanız 19/24 ocak yumurtlama dönemin diyor 24de yumurta çatlaması lazım eğer tutarsa da 29 ocakda rahme bebiş düşecek diyor balım.

yani eğer bu ay geçtiyse 19 ocakla 24 ocak zamanı yumurtamadönemin 4de yumurtanın çatlayacağını söylüyor ve yumurta çatladığı an itibariyle 24 saat canlı kalıyor. yani hamilelik sadece bir ayda 24 saatlik dilimdde gerçekleşiyor. onun için 25dede ilişki şart yani 19/25 ocak 2de bir ilişkiye girin ve 25de kesin girin 23dede kesin girin bu tarihler çok önemli iki günde bir çünkü spermeler 48 saatten fazla yaşıyormuş kadın vücudunda o nedenle birikmesi için 2de bir birde çok açık dedim kusura bakma ama ilişkiye girmediğiniz gün eşini tahrik olmasını sağla ama boşalmasın sertleşsin insin buda erkeğin spermini kesecikde biriktirmenin yoluymuş bunları doktorum dedi:)

vallah ben bu ay doktorun her dediğine uydum şimdi sabırsızlıkla bekliyorum sen ne zamandır düşünüyorsun hiç test aptırdınmı

Back