• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Concord Neo Travel Sistem Sıfırdan Farksız!!!

merhaba yasemın hanım!!ınsallah ben buraya yazasıya kadar satmamamıssınızdır,yada soz vermemıssınızdırrr...bızde concord neo yu dusunuyordukk!aslında ıkıncı ele yaklasmıyordum ama sızın ılanınızı gordukten sonra fıkrımı degıstırdım!eger araba ve puset resımde gorundugu gıbıyse cok temız kullanmısınız..araba ve pusetı bırlıkte almayı dusunuyorum..sızınle nasıl ıletısıme gecebılırım??

yasemın hanımm bız arabayı almaya karar verdık!yarın dılersenız goruselımm??yalnız benım hastanede ınternete gırme sansım yokk!ancak aksam 7 den sonra yazbılırım sızee...su andada sız yazamıyorusnuz!!nasıl yapsak acaba??

yasemın hanımm bız arabayı almaya karar verdık!yarın dılersenız goruselımm??yalnız benım hastanede ınternete gırme sansım yokk!ancak aksam 7 den sonra yazbılırım sızee...su andada sız yazamıyorusnuz!!nasıl yapsak acaba??

Arkadaslar ozel mesaj atamiyorum.
[] adresine mail atar misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun ulasmaya calısacagım sıze,ınternet bulabılırsemm insallahhh!!!valla heycandan uyuyamadım gece :)) acaba satılmısmıdır dıyee!!

Arkadaslar arabamizi delimavi86 arkadasima(meslektasima:) gonderiyorum. İlginiz icin cok tesekkurler.

arkadaslar arabamizi delimavi86 arkadasima(meslektasima:) gonderiyorum. Ilginiz icin cok tesekkurler.

arabamız elımıze ulastıı tesekkurler...gercekten sıfırdan farksız...hıc bır sıkıntı yokk!!hedıyelerden dolayıda meslektasımıza tesekkur edıyoruz.... :))

2012 Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası- Candy
Sıfırdan farksız, çok temiz ve çok az kullanılmış travel sistem pratik bebek arabası. Yenisini almadan önce bu arabayı görmelisiniz.
Tüm rakiplerine göre ultra hafif, katlandığında xxs(en küçük katlanan) ve en kolay açılıp kapanan bebek arabasıdır. Tek elle açabilir ve ana kucağını tek elle takıp çıkartabilirsiniz.
Her iki yönlü kulanım imkanı sunar. Bebeğiniz küçükken size dönük, büyüdükçe dışa dönük şekilde kullanabilirsiniz.
Tekerlerin ortasındaki geniş sepeti en büyük yardımcınız olacaktır.
Bebek bakım çantası çok geniş ve kullanışlıdır. Orijinal alt değiştirme örtüsü de çantanın içindedir.
Ön tekerlerin küçük ve 360 derece dönmesi, arka tekerlerin büyük olması üstün manevra kabiliyeti sağlıyor. Arabanızı her yerde rahatlıkla sürebiliyorsunuz.
Gelişmiş süspansiyon sistemi sayesinde yoldaki tüm engebelere rağmen bebeğiniz maksimum konforla uyumaya devam ediyor.
Pratik el freni sayesinde tek parmağınızla freni açıp kapatabilirsiniz.
Arabanın itme kolu 5 kademesi sayesinde kullanıcının boyuna göre ayarlanabilir.
Arabanın ve oturağının boyu yüksek olduğu için dışarıda bebeğinizle aynı masa hizasında oturmanızı sağlar.

İlan güncel mi?

Back