• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Concord Neo Travel Sistem Sıfırdan Farksız!!!

barya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
78
0
96
41
2012 Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası- Candy
Sıfırdan farksız, çok temiz ve çok az kullanılmış travel sistem pratik bebek arabası. Yenisini almadan önce bu arabayı görmelisiniz.
Tüm rakiplerine göre ultra hafif, katlandığında xxs(en küçük katlanan) ve en kolay açılıp kapanan bebek arabasıdır. Tek elle açabilir ve ana kucağını tek elle takıp çıkartabilirsiniz.
Her iki yönlü kulanım imkanı sunar. Bebeğiniz küçükken size dönük, büyüdükçe dışa dönük şekilde kullanabilirsiniz.
Tekerlerin ortasındaki geniş sepeti en büyük yardımcınız olacaktır.
Bebek bakım çantası çok geniş ve kullanışlıdır. Orijinal alt değiştirme örtüsü de çantanın içindedir.
Ön tekerlerin küçük ve 360 derece dönmesi, arka tekerlerin büyük olması üstün manevra kabiliyeti sağlıyor. Arabanızı her yerde rahatlıkla sürebiliyorsunuz.
Gelişmiş süspansiyon sistemi sayesinde yoldaki tüm engebelere rağmen bebeğiniz maksimum konforla uyumaya devam ediyor.
Pratik el freni sayesinde tek parmağınızla freni açıp kapatabilirsiniz.
Arabanın itme kolu 5 kademesi sayesinde kullanıcının boyuna göre ayarlanabilir.
Arabanın ve oturağının boyu yüksek olduğu için dışarıda bebeğinizle aynı masa hizasında oturmanızı sağlar.

Eklentiler

• $IMG_7504.jpg
    $IMG_7504.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 1.660
  • $IMG_7490.jpg
    $IMG_7490.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 956
  • $IMG_7480.jpg
    $IMG_7480.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 2.175
  • $IMG_7511.jpg
    $IMG_7511.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 663
  • $IMG_7503.jpg
    $IMG_7503.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 661
  • $IMG_7486.jpg
    $IMG_7486.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 679
  • $IMG_7499.jpg
    $IMG_7499.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 702
  • $IMG_7500.jpg
    $IMG_7500.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 606
İstanbul'dayız. Fiyat olarak 950 düşünmüştük ama en son 900'e vereceğiz.

Sadece arabayi satmaz mısın

Bir sitede reklamlarını gördüm dediğiniz gibi 1800 küsürdü eğer almamış olsaydım kesin alırdım çok güzel bir urun alana hayırlı olsun

İstanbul un neresindesiniz bir de neden satıyorsunuz öğrenebilir miyim? Ben almayı düşünüyorumda param olunca hala satmamış olursanız:)))) bir de bu oto koltuğu da oluyor değil mi?

İstanbul un neresindesiniz bir de neden satıyorsunuz öğrenebilir miyim? Ben almayı düşünüyorumda param olunca hala satmamış olursanız:)))) bir de bu oto koltuğu da oluyor değil mi?

İstanbul Kadikoy'deyim. Satmak istiyorum cunku, ben ise basladiktan sonra kizim bana fazlasiyla duskun oldu. Uykusu yoksa eger mumkun degil benden ayrilmiyor. O arabasindayken ben sursem bile yetmiyor yine de kucagima gelmek istiyor.
Evet ana kucagi hem de oto koltugu ayni zamanda.

İstanbul Kadikoy'deyim. Satmak istiyorum cunku, ben ise basladiktan sonra kizim bana fazlasiyla duskun oldu. Uykusu yoksa eger mumkun degil benden ayrilmiyor. O arabasindayken ben sursem bile yetmiyor yine de kucagima gelmek istiyor.
Evet ana kucagi hem de oto koltugu ayni zamanda.

Cevabınız için teşekkürler sizinle tekrar irtibata geçeriz umarım kredi kartı falan olsa hemen alırım hiç kaçırmam da peşin para olunca ayarlamak gerekiyor ben de Büyükçekmece'deyim. Umarım dilediğiniz gibi bir alışveriş gerçekleştirirsiniz:)) İi günle dilerim

çok iyiymiş ya hamile falan olsam kesin alırdım. inşallah bana da denk gelir böyle satışlar bebek beklerken :) iyi satışlar dilerim...

Merhaba, eğer sadece arabayı (bebek puseti dışındakileri) satmayı düşünürseniz kesin alırım. Çünkü araç koltuğum ve pusetim var. Puset maxi cosi olduğu için de concordla uyumlu. Sizden haber bekliyorum. İyi günler

merhaba, maillerinizi kontrol edebilir misiniz, lütfen.

Mailinize cevap gönderdim. Benim kızımın da beklenen doğum tarihi 24.09.2012 idi. 25 eylül gününü sancılarla geçirip, akşam 18:00 de doğum yapmıştım :) size de hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıkla kalın.

merhaba yasemın hanım!!ınsallah ben buraya yazasıya kadar satmamamıssınızdır,yada soz vermemıssınızdırrr...bızde concord neo yu dusunuyordukk!aslında ıkıncı ele yaklasmıyordum ama sızın ılanınızı gordukten sonra fıkrımı degıstırdım!eger araba ve puset resımde gorundugu gıbıyse cok temız kullanmısınız..araba ve pusetı bırlıkte almayı dusunuyorum..sızınle nasıl ıletısıme gecebılırım??

Back