Bebek İkinci El Concord Neo Bebek Arabası Arıyorum

seda merhaba, sana yardımcı olabilirim belki.özelden yazacaktım ama mesaj hakkım yokmuş:(
bende sana uyarmı bilmem ama concord neo marka, uyku tulumu yağmurluğu vs birliklikte travel sistem bebek arabası mevcut.sadece tutma yerinde ki süngeri yok bu sebepten çok uygun fiyata verebilirim.650 mesela.işine yararmı??
rengi siyah krem..

Merhaba arkadaşlar bende bebek arabami satiyorum. Cok ama cok memnunum sifirdan farksiz daha bebegim 4, 5 aylik o yüzden sadece pusetini kullandim.kilifli bir şekilde. Kendine ozel cantasi ve ruzgar yagmur onleyici musambasida icinde.Özel sebeplerden dolayi mecburen satiyorum.

Merhaba arkadaşlar bende bebek arabami satiyorum. Cok ama cok memnunum sifirdan farksiz daha bebegim 4, 5 aylik o yüzden sadece pusetini kullandim.kilifli bir şekilde. Kendine ozel cantasi ve ruzgar yagmur onleyici musambasida icinde.Özel sebeplerden dolayi mecburen satiyorum.

Canım resim yüklersen bi bakiim ve ne kadara satıosun

Arkadaşlar arabami satmaktan suan vazgeçtim. Ama bebek pusetini satiyorum.pusetim sifir sayilir cunku hep kilifli bir sekilde kullandim ve kesinlikle yere koymadim zaten fotoda gorebilirsiniz ilgilenenler. maviefes@gmail.com mailime yazabilirler.

Back