• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Comfort Erken Gebelik Testi Bakar Mısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.926
738
73
Kızlar merhaba, ben aşılamanın 12.günü sabah bu markalı test yaptım (erken gebelik testi) sanki silik çizgi var gibi. Bilmiyorum ya da bana böyle geliyor emin olamıyorum. Bu markadan kulanıp silik çizgisi sonradan negatif olan var mı. Yani aldatma ya yanlış sonuç olabilir mi

Ek:
Bu testler yanlış gösteriyor çoğu bilgilerinize. Dün test yaptım silik çıktı. Hatta daha belirgin fotoğrafta belli olmuyor. Ama bugün regle oldum. Silik çıktı diye acaba mı yerine en iyisi regle gününü beklemek.

Eklentiler

• CFCDC692-140B-44E6-8ABF-F98147A1AC7E.webp
    CFCDC692-140B-44E6-8ABF-F98147A1AC7E.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 521
  • E14A18C6-2323-4A5A-B5FE-47C1A24FF477.webp
    E14A18C6-2323-4A5A-B5FE-47C1A24FF477.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 492
Son düzenleme:
Kızlar merhaba, ben aşılamanın 12.günü sabah bu markalı test yaptım (erken gebelik testi) sanki silik çizgi var gibi. Bilmiyorum ya da bana böyle geliyor emin olamıyorum. Bu markadan kulanıp silik çizgisi sonradan negatif olan var mı. Yani aldatma ya yanlış sonuç olabilir mi
İğnenin etkisi mi değil mi diye 2 gün sonra tekrar yapın. 14 güne kadar silik çıkabiliyormuş diye duymuştum.

İğnenin etkisi mi değil mi diye 2 gün sonra tekrar yapın. 14 güne kadar silik çıkabiliyormuş diye duymuştum.
İki gün öncede yaptım silik çizgi yoktu. Cuma günü kan vericem tabi ben Cuma’ya kadar beklerken bu testten memnun kalan var mı yok mu diye de merak ettim. Regleme 4 gün var bu arada. Refleksine üç dört gün kala silik olup sonra negatif olan var mı diye bunu da merak ettim 🙄

İki gün öncede yaptım silik çizgi yoktu. Cuma günü kan vericem tabi ben Cuma’ya kadar beklerken bu testten memnun kalan var mı yok mu diye de merak ettim. Regleme 4 gün var bu arada. Refleksine üç dört gün kala silik olup sonra negatif olan var mı diye bunu da merak ettim 🙄
İğnenin etkisi geçince negatifi görende var silik görüp sonra 2. çizgiyi net görende var.
O yüzden 2 gün daha bekleyin.
İnşallah pozitiftir.

Ek:
Bu testler yanlış gösteriyor çoğu bilgilerinize. Dün test yaptım silik çıktı. Hatta daha belirgin fotoğrafta belli olmuyor. Ama bugün regle oldum. Silik çıktı diye acaba mı yerine en iyisi regle gününü beklemek
Aynı marka testi bende geçen ay yaptım gözle görünen anında 2.çizgi belirdi sandım gebeyim ama bekleyen bat günümde regl oldum bu marka testi asla kullanmam canım

Back
X