Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar çölyak hastası ikiz gebeyim ve çok zorlanıyorum canımın çektiğini yiyemiyorum glutensizlerin tadı yok ve maliyetli kısırlık köftelik bulgur önerisi olan varmı marka olarak dola nın almıştım çöp oldu birden un markası kokusuz pizza poğaca yapmak için
Ürünler hakkında bilgim yok ama ara ara çok dikkat etmesem de glutensiz besleniyorum. Instagram'da glutensiz_yasiyorum ve glutensizatolyem hesaplarında glutensiz, gayet makul tarifler var. Merak ettiğiniz ürünler hakkinda da bilgi alabilirsiniz
Merhabalar çölyak hastası ikiz gebeyim ve çok zorlanıyorum canımın çektiğini yiyemiyorum glutensizlerin tadı yok ve maliyetli kısırlık köftelik bulgur önerisi olan varmı marka olarak dola nın almıştım çöp oldu birden un markası kokusuz pizza poğaca yapmak için