yoktu takip eden doktor ebe var asi yapan o zayif ama sizde zayifisiniz falan dedi aylar once konustugumuz da. ama biz bu sekilde zayif degiliz 2 yas 9 kilo doktor cok zayif dedi ve canim skkn 11 gundur hasta kacinci serum yemesi halsiz ve istahsiz hic birsey yemiyor sadece emiyor ve halsiz baygin yatiyo genelde moralim sifir ne olabilir acaba durumu diyorum. dr çölyak suphelendi. ilk 6 ay kilosu iyidi sonra ek gidaya gectik zayiflamaya basladi ama cevremde herkes hareketlendi artik ondandir dedi ben hep zayif diyodum zaten ve aylardir kilo alamiyoGeçmiş olsun. Daha önce hic takip eden doktoru yok muydu? Ilk defa mi farkedildi kilosunun az olduğu? Yoksa sonradan kilo kaybi gibi bir durum mu oldu? Boyu nasıl
Diş çıkarma dönemlerinde de iştahsızlık olabiliyor dişleri tamamlandı mı? Benim kızımın ilk çölyak testi pozitif çıkmıştı Dr başka testlerde yapalım dedi sonraki yapılan testler değer normal çıkmıştı. İnanılmaz iştahsız 3 yaşında 11 kilo. Çoğunluk biberon, çorba ve püre yiyor canı isterse ve çok çok acıkmışsa. Günde iki öğün besleniyor neredeyse diğer öğünler sadece yaşına uygun raporlu mama neocate Junior. Kızımda süt alerjiside mevcut iştahsızlığı bunada bağlı süt yasak yoğurt ve peyniri açtık az az veriyorum. Testlerde süt alerjisi çıkmadı ama çıkmayabiliyor dedi Dr.yoktu takip eden doktor ebe var asi yapan o zayif ama sizde zayifisiniz falan dedi aylar once konustugumuz da. ama biz bu sekilde zayif degiliz 2 yas 9 kilo doktor cok zayif dedi ve canim skkn 11 gundur hasta kacinci serum yemesi halsiz ve istahsiz hic birsey yemiyor sadece emiyor ve halsiz baygin yatiyo genelde moralim sifir ne olabilir acaba durumu diyorum. dr çölyak suphelendi. ilk 6 ay kilosu iyidi sonra ek gidaya gectik zayiflamaya basladi ama cevremde herkes hareketlendi artik ondandir dedi ben hep zayif diyodum zaten ve aylardir kilo alamiyo
Evet çoğunlukla oluyor ama endoskopiyle parça alınması da gerekebilir. Bir çocuk gastroenteroloji druna görünmenizde fayda var hangi şehirdesinizpeki kanda belli oluyormu yani çölyak
İlk önce kanda bakıyorlar zaten. Eger değerini yüksek görürlerse zaten endoskopi yapılması için sizi yönlendiriyorlar. Ama Allah korusun inşallah değildir, varsada yapacak bişey yok. Şu an inanın millet sağlıklı beslenmek için gluteni hayatlarından bilinçli olarak çıkartıyorlarpeki kanda belli oluyormu yani çölyak
Hangi testte pozitiflik çıktı benim kızımda ilk test pozitif sonradan yapılan testler negatif çıktıKizlar bizim bebektede pozitif cikti gastoroloji gittik kan verdik 2 hafta beklicez dua edin olan varmi
Merhaba 6 yaşında birinde kanda pozitif çıktı biyopsi yapılacak kanda yanlış çıkma olasılığı varmıdır acaba çok üzülüyoruzİlk önce kanda bakıyorlar zaten. Eger değerini yüksek görürlerse zaten endoskopi yapılması için sizi yönlendiriyorlar. Ama Allah korusun inşallah değildir, varsada yapacak bişey yok. Şu an inanın millet sağlıklı beslenmek için gluteni hayatlarından bilinçli olarak çıkartıyorlar
canım çölyak hakkında bilgim yok ama, oğlumda 2. yaş aşısı için gittiğimizde 11 kiloydu. Doktor neden bu kadar şaşırmış anlamadım.2 yas cocugum 9 kilo doktor cok zayif dedi. agzi acik kaldi hatta kilosuna. bu test acaba nasil yapiliyor 10 gundur cocugum istahsiz halsiz zaten 2 yasina kadar kabizlik sorunu cok yasadik. su an hastanedeyiz serum takili bagirsak enfeksiyonu olabilir demisti surekli git gel sonucunda belkide çölyak dedi doktor ondanda suphelendim dedi. varmi cevrenizde bunu olan
2 yaşındaki bir çocuk için 2 kilo çok şey farkettiriyor. sizin çocuğunuz çok zayıf değil.canım çölyak hakkında bilgim yok ama, oğlumda 2. yaş aşısı için gittiğimizde 11 kiloydu. Doktor neden bu kadar şaşırmış anlamadım.
Merhaba benimde bebeğimde aynı şekilde zayiflikcolyak degilmis sukur buyume hormani testi yapilacak