Colgate in hiç bir diş macunu kullanmayacağım artık çünkü sürekli reklamı yapılan white now diye bir ürününü kullandım beyaz dişlerim bile sarıya döndü.Arkadaşlarım uyarmıştı ama abartılı reklamlarına kandım sanıırm.
canım ben alınabilirliğini yükseltme amacındaki bir iddiadan bahsettim yoksa kaç liralık beyazlatma tedavisinin etkisini 9 10liralık bi diş macunu zaten sağlayamazBöyle şeyleri piyasa malı yapmazlar o kadar iddialı olsa.
white now siganlin ürünü canım ve signalin ürünlerini hiç beğenmem ben
bu arada signal white now ürününü kardeşim almıştı beyazlatıcak diye o kadar pişman oldu ki verdiğimiz paraya acıdık yani
colgete den şaşmam yıllardır kullandığım diş macunudur özerllikle colgate total beyazlıktan o kadar memnunum ki beyaz ve parlak gülüş oluyor hakkatende benim diş yapım sarımtırak olmasına rağmen benimkileri bile beyaza yakın hale getiriyorlar tatmin ediyor beni yani
golgate optik beyaz da iyi bir üründür bence
ilk defa duyuyorum ama nişasta olduğundan mantıklı :44:deneyen olursa haberlerini bekliyoruz :)diş beyazlatmak için pirinç unu kullanın çok faydasını gördüm
ben pek memnun kalmadım
pirinç unu nasıl kullanılıyor :26:
aa iyiymiş denemek lazım valla..karbonattan sonra iyi bi deneme olucak bayanların gözleri fal taşı gibi açılacak valla burayı okuyuncafırçanızı ıslatmadan bir çay kaşıgı pirinç ununu fırçanıza dökün ve öyle kuru bi şekilde fırçalayın ardından normal kullandığınız macunla tekrar fırçalayın. kesinlikle etkili 1-2 ton açar rengini. ben hergün bu şekilde fırçalıyorum. ben faydasını gördum umarım sizde görürsünüz.
evet canım malesef herşey istikrar istiyor saç için yaptığımız kürler gibisignal White now kullandım
sensodyne kullandım
parodontax kullandım
oriflame annem almıştı onu kullandım
ipana kullandım
hepside beyazlatma etkili :)
şimdide colgate optik beyazlatıcıyı kullanıyorum
sigara çay kahve falan kullanmadığımiçin sanırım dişlerim hep beyazdı ama ben daha beyazz olsun istiyorummm
mükemmel sonuç beklemiyorum ama kullandığım herşeyden düzenli kullanım sonucu memnun kaldım
küçükken arkadaşımın babası ( babası dişçiydi)diş macunla,diş fırçasını al temizlemek istediğin yeri 10 dk ovala demişti.ozmana dişlerin doğal beyazlığına kavuşur dedi.baş türlü diş beyazlatmak dişlere zararverir demişti.şimdi büyüdüm ,kocaman oldum kendimde doktor oldum hala aynı şekilde haftada bir iki kez böyle yaparım dişlerim sağlıklı ve bembeyaz. 10 dk uzun bir süre gelmesin 10 dk önce bırakmayın ,aşırı hassasiyetiniz olmadığı sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?