faydası oldu mu, kullandınız mı ?
evet 2gündür talimatına uygun şekilde (günde 2yada 3demiş) ben 3 defa fırçaladım dişlerimi gerçekten etkisi var epey bi boğazı filanda temizliyo ama henüz erken haftada bir bi ton açılma diyo çünkü biraz daha beklemek lazım bide ben bu son 2haftadır karbonatı filanda kullanmıştım aralıklarla onunda etkisi olabilir ama kısacası iyi bi sonuç bekliyorum kendini belli etti doğrusu..iyki almışım
fiyatı nedir peki
Colgate in hiç bir diş macunu kullanmayacağım artık çünkü sürekli reklamı yapılan white now diye bir ürününü kullandım beyaz dişlerim bile sarıya döndü.Arkadaşlarım uyarmıştı ama abartılı reklamlarına kandım sanıırm.
Colgate in hiç bir diş macunu kullanmayacağım artık çünkü sürekli reklamı yapılan white now diye bir ürününü kullandım beyaz dişlerim bile sarıya döndü.Arkadaşlarım uyarmıştı ama abartılı reklamlarına kandım sanıırm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?