çökük zayıf yüz:(

tomb_raider

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
426
3
46
Muğla
Arkadaşlar hepinize selamlar.
Benim öyle bir sorunum varki Allah düşmana vermesin:(
fiziğimden memnunum,bi şikayetim yok.Ama yüzüme gelince ben böyle bir yüz kimsede görmedim yani:(
Aslında ince bir yüzüm var,elmacık kemiklerim belirgin,dudak ve göz yapım da hoştur.Ama yüzümün derisi sanki kemiklerime yapışık gibi bi görüntüm var,yüz kemikli oluncada epey yakışmayan bi durum sözkonusu,deri kemik var sadece yüzümde.Özellikle dudak kenarındaki ve göz altındaki kemiklerim iskelet gibi ortada:( Kendim çok zayıf falan da deilim,163 boy 55 kilo.
Eskiden biraz bu halime göre kiloluydum,o zaman çok güzel bir yüzüm vardı ama ben bu yüze alışamadım:( Kilo almak istemiyorum kesinlikle.
Sizce ben napsam,varmı bunun çaresi bi ürün?
Yada varmı bunun kozmetikten başka yöntemi,ne bileyim kahkülmü kestireyim yüzümü kapamak için,yada dolgumu yaptırayım 25 im de,yada bilmediğim bi şeyler varmı acaba:(

Kesinlikle kahkül yüzü daha dolgun(kısa) gösterir.Dolgu yaptıranlar genellikle çabuk eriyo falan diye yorum yapıyo kalıcı olanlarda da kayma olabliyomuş ama istersen biraz araştır.

Off aynı dert bende de var:( kemiklerim inceymiş yani insanın yüz çevresinde yag tabakası olur ya benim yok:31: dolgunlaştırmak için ne yapmak gerekir. Yardım istiyorum :31:

bend cok zayıfım ama yuzum cok dolgun . insanlardan devamlı yuzun sisman insanları andırıyo ama vücudunun alakası yok gbi yorumlar alıyorum.. bende tam tersi yuzumu zayıflatmak istyrm yag felan mı aldırsam yuzumden :))

aynı sorun bende de var, kimisi zayıfladığında göbekten kalçadan gidiyor kimisi de bizim gibi yüzden. bir iki kilo kaybettiğimde hemen yüzüm çöküyor, 1,65 benim boyumda eskiden 58 kiloydum yüzüm gayet iyiydi ama göbeğim vardı 51'e düştüm, yüzüm iskelet gibi kaldı ama vücudum iyi bu sefer de. ben de ne yapacağımı bilmiyorum:44:

aynı sorun bende de var, kimisi zayıfladığında göbekten kalçadan gidiyor kimisi de bizim gibi yüzden. bir iki kilo kaybettiğimde hemen yüzüm çöküyor, 1,65 benim boyumda eskiden 58 kiloydum yüzüm gayet iyiydi ama göbeğim vardı 51'e düştüm, yüzüm iskelet gibi kaldı ama vücudum iyi bu sefer de. ben de ne yapacağımı bilmiyorum:44:

Evet ya ikisi bi arada neden olmuyo:47:

aynılarını yaşadım ya şuan 55e yaklaştı kilom yüzüm tam istediğim gibi ama vermem lazım çünkü benim kilolarım bi yüzüme bi de kalçaya gitti belim karnım aynı duruyo şimdi vermeye kalksam yüzüm yine çökücek
o yüzden ben de yemeklerden çok kısmadan yavaş yavaş azaltarak kilo vermeyi düşünüyorum
bir anda verince çok kötü oluyo çünkü:37:
seni çok iyi anlıyorum sen de kilo almalısın bunun başka yolu yok gibi gözüküyo:97:

Arkadaşlar hepinize selamlar.
Benim öyle bir sorunum varki Allah düşmana vermesin:(
fiziğimden memnunum,bi şikayetim yok.Ama yüzüme gelince ben böyle bir yüz kimsede görmedim yani:(
Aslında ince bir yüzüm var,elmacık kemiklerim belirgin,dudak ve göz yapım da hoştur.Ama yüzümün derisi sanki kemiklerime yapışık gibi bi görüntüm var,yüz kemikli oluncada epey yakışmayan bi durum sözkonusu,deri kemik var sadece yüzümde.Özellikle dudak kenarındaki ve göz altındaki kemiklerim iskelet gibi ortada:( Kendim çok zayıf falan da deilim,163 boy 55 kilo.
Eskiden biraz bu halime göre kiloluydum,o zaman çok güzel bir yüzüm vardı ama ben bu yüze alışamadım:( Kilo almak istemiyorum kesinlikle.
Sizce ben napsam,varmı bunun çaresi bi ürün?
Yada varmı bunun kozmetikten başka yöntemi,ne bileyim kahkülmü kestireyim yüzümü kapamak için,yada dolgumu yaptırayım 25 im de,yada bilmediğim bi şeyler varmı acaba:(

ben bu sorunla yıllardır uğraşıyorum ve inan denemediğim kalmadı.sana bişey önercem istanbul korse merkezini ara.üçlü set var.kil maskesi serum ve blue anemon çiçeği kremi.bana güven memnun kalacaksın.1 ay sonra etki ediyor.ben kullandım şok oldum.

ben bu sorunla yıllardır uğraşıyorum ve inan denemediğim kalmadı.sana bişey önercem istanbul korse merkezini ara.üçlü set var.kil maskesi serum ve blue anemon çiçeği kremi.bana güven memnun kalacaksın.1 ay sonra etki ediyor.ben kullandım şok oldum.

Selam canım.Ben buraya bakmıyomuşum uzun süredir.Sen ne şikayeti için kullanmıştın neler değişti yüzünde

Back
X