Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba . Dun degil bir onceki gun bu estetigi oldum . Ama henuz gormedim ne olduğunu hala sargıdaHerkese merhaba
Meme ucum çökük her ikisi de bekarım görüntüsünden dolayı rahatsızım bundan dolayı estetik olan var mı Veya aparatlarla memnun kalanınız var mı acaba
Herkese merhaba
Meme ucum çökük her ikisi de bekarım görüntüsünden dolayı rahatsızım bundan dolayı estetik olan var mı Veya aparatlarla memnun kalanınız var mı acaba
Ama benim baya çökük her şekil emzirme ihtimalim yok kiMerhaba. 10 gün önce bu ameliyatı oldum. Çocuk doğurmadıysanız asla yaptırmayın. Ben de bekarken çok rahatsız oluyordum eğer yaptırsaydım ve çocuklarımı emziremeseydim inanın kendimi asla affetmezdim çünkü bir bebeği emzirmek dünyanın en en en güzel duygusu.
Memnun kaldınız mı acabaMerhaba . Dun degil bir onceki gun bu estetigi oldum . Ama henuz gormedim ne olduğunu hala sargıda
Benim de baya çöküktü ve iki çocuğumu da 2 yaşına kadar emzirdim. Zaten bebek meme ucunu emmiyor tüm areolayı emiyorAma benim baya çökük her şekil emzirme ihtimalim yok ki
Evet çok memnunum. Sadece 3 gün önce kaşıntı ve küçük kabarcıklar oluştu ve hafif sulanma oldu o kabarcıklarda, dün doktoru aradım ama hastanede değilmiş(devlet hastanesinde işlem yaptırmanın tek kötü tarafı bu galiba, doktorun cep numarasını alamadığımız için hastaneden aradım ve şansıma o gün izinliymiş) o yüzden dermatoloğa gittim. Tepki alerjisi gibi bişey söyledi ve 2 krem verdi. Bugün baya geçti kaşıntı ve küçük kabarcıklar. Doktor ilk başta biraz fazla çıkık olur dedi, şu an işlem yapılmamış memeye göre daha çıkık ama çökük olmasındansa böyle bile kalabilir.Memnun kaldınız mı acaba
Cok sevindim adınızaEvet çok memnunum. Sadece 3 gün önce kaşıntı ve küçük kabarcıklar oluştu ve hafif sulanma oldu o kabarcıklarda, dün doktoru aradım ama hastanede değilmiş(devlet hastanesinde işlem yaptırmanın tek kötü tarafı bu galiba, doktorun cep numarasını alamadığımız için hastaneden aradım ve şansıma o gün izinliymiş) o yüzden dermatoloğa gittim. Tepki alerjisi gibi bişey söyledi ve 2 krem verdi. Bugün baya geçti kaşıntı ve küçük kabarcıklar. Doktor ilk başta biraz fazla çıkık olur dedi, şu an işlem yapılmamış memeye göre daha çıkık ama çökük olmasındansa böyle bile kalabilir.
Cok mutlu oldum şuanBenim de baya çöküktü ve iki çocuğumu da 2 yaşına kadar emzirdim. Zaten bebek meme ucunu emmiyor tüm areolayı emiyor
Hayır canım emzirebilirsin . Silikon göğüs uçları var bunun için. Hem edince ucu çıkıyor bir miktar . Sut sağım makinesi de ucu çıkarabiliyor.Ama benim baya çökük her şekil emzirme ihtimalim yok ki
Çok sağolunHayır canım emzirebilirsin . Silikon göğüs uçları var bunun için. Hem edince ucu çıkıyor bir miktar . Sut sağım makinesi de ucu çıkarabiliyor.