Kaç aylık bebeğiniz? Muhtemelen kaçak yapıyorsunuz ve bağırsak intoleransında bazen 1 ayı bulabiliyor bebekteki bu tarz semptomların geçmesi. Yediğiniz her yemeğin içeriğine bakmanız lazım. Paketli gıda kesinlikle yemeyin. Yemek içinde tereyağ kullanmayın. Makarna, pilav içinde şehriye vs olmamalı. Çok zor ve sıkıntılı bir süreç. Biz bir yaşındayız artık ve ben tamamen her şeyi yiyip içebiliyorum bebeğim de fırınlanmış süt süt ürünleri ve yumurtayı tolere edebiliyor. Henüz direkt olarak süt ve ürünlerini vermedim. Yumurta sarısını ve beyazını denedik fakat egzama ve pişik nedeniyle erteledim şu anda.
Gaz damlası vs ne kullanırsanız kullanın faydası olmayacaktır. Hiçbir şey kullanmadım. Ne zaman alerjik bir kaçak yapsam sabaha kadar kıvranıp ağlıyordu. Lütfen yalnızca yediklerinize dikkat edin. Kaydedin yediklerinizi ve içindekileri. Çünkü bende süt, yumurta, kuruyemişler, kuru baklagiller, baharatlar, tavuk eti, elma, nar ve birçok meyve alerjikti. Bunların hiçbirini doktor demedi, tamamrn gözlemlerimle kendim karar verdim ve zaman içinde yavaş yavaş açtım.