Çoklu Bebek Bezi Paketleri

YaseminTopdas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
7
2
Selam bayanlar, haziran 14-15 gibi doğum yapacağım inşallah. 34 haftalık ultrasonda bebeğimiz 2800 gr çıktı. İnternetteki çoklu paketler daha uygun olduğundan çoklu paket olarak almayı düşünüyorum bebek bezini. Yalnız 4 paket olan yani 200 lü paket en uygun olanı, genelde çok gelmez kullanırsın hepsini, hatta daha alırsın diyorlar ama birde size sormak istedim. Doğum yapan annelerimiz fikir verirseniz sevinirim. Yani doğuma yaklaşık 1 ayım daha var ve en az 1 kilo daha alır bebek. 4 kilo civarı doğsa 1 beden bezler 2,5-5 kilo arası olduğu için arada kaldım.

1 numara alıcaksan 2 paketten fazla alma. .Hatta 4 kiloya yakın doğucaksa 1 numaradan sonra hemen 2 ye geçersin o zaman 1 paket bile yeter 1 numara.

2 numara bebek bezi 3-6kg arası, o yüzden ben 2 numara aldım, benim de bebeğim şimdiden 2900gr gözüküyor. Bebeği olan arkadaşlar ilk zamanlar 1-1,5 haftada 1 paket bebek bezinin bittiğini söylediler bu durumda 4'lü paketler ideal gibi gözüküyor. Sonrasında kilo alımına göre almakta fayda var bence.

daki bilgiler ve ücretsiz uygulama tüm sorunlarınızı çözebilir :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…