• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cokkorkuyorum ppsikolojikm bozuldu

Ne heves edeceğim, heves mi bıraktınız insanda der oturur etkilerini izlerdim. Gittiği yere kadar da gitsin işin sonu..

valla adam ve ailesi nişnalıyken bunu yapıyorlarsa ve sen bile bile evleniyorsan geçmiş olsun şikayet etmeye pek hakkın yok

Ben anlamıyorum yaaa ne demek yüzüğü bilmem neyi onlar seçiyo baştan tepkini koyucaksın ki o şekilde davranamıycaklar kendilerimi seçti iyi o zaman taksınlar parmaklarına o zaman. Kuzeninin bile konuşmaya hakkı olucak yakarım lan aldıklarını sinirlendim bak , keske en başından tepkini koysaydın alttan aldıkça ilerde daha fenaları olucak gibi

Bir bucuk ay sonra evleniyorum sozumden beri o kadar heyecanliydim ki herseye karsi o kadar hevesliydimki nisanlimin ailesine annecim babacim ablacim diye cevrelerinde dolasirdim. Ama o kadar seyler yaptilar ki bana her hevesimi kursagikda biraktilar halledilri yapılır diye terslendim nisanlim tarafimdan ben arnavutum elbisler dikilir nisanlik ve ailesi iki elbise dikikiyor diye demedikleri kalmkalmadi senij su elbiselrin fakan diye. Altinlar alincak benim takacagim set baja bile sorulmadi ben cok severim bide kendi kafalarına göre yuzuklerimizi bile aldilar. Getircegim ceyizlere bile kuzeni yengesi karisti onu getircen falan diye tersleyince hakaretler ettiler ne nisanlim ne de ailesi bana inandi. nisan icin bohcami bile zorla yaptilar. Hep laf solediler hicbirseyde ailesi yanimda olmadiLar. Heo nisanlimi doldurdular simdi evimiz oldu goresim gelmiyor kaynanamla yanyana evler nisanlimda heves etmiyosun gelmiyosun diyor ama heyecanim cok tamam da tartismaktan korkuyorum artik bu sole olsaydi desem nisanlim tartismaya goturcez ailesiyle karsilasmaktan korkuyorum cunku aramizi bozmalarindan korkuyorum psikpsikolojikm bozuldubresmen evimi görmek istemiyorum

nişanlın ailesinin dolduruşuna gelen biriyse bence EVLENME.

Bende göçmenim, hiç bişey istemedim şu şöyle, bu böyle diye bi yüzüklerimizi bi de setimi ben seçtim o da nişanlım parasını ödediğinden, adetlere göre gelin olsaydım biz ne olurduk, bilmiyorum? Ama sana beğendirmemeleri, kafalarına göre seçmeleri saçma taviz vermeyeceksin.

Ayrıca ayrı bir kültürden gelen insanların senin heveslerini anlamasını bekleme, (şalvar durumu) eğer tabii nişanlında göçmen değilse.. Adam der benim adetim değil banane, çünkü bi çok kişiye gereksiz geliyor 5-6 tane şalvar değiştirmek az bir para değil çünkü..

Geçmiş olsun bir de evler yan yanaymış. Allah sabırlık versin ne diyeyim.
Herkes birbirinin adetine saygı göstermeli tabi ama acaba durumları yok diye mi bu kadar olay yaptılar?

Bir bucuk ay sonra evleniyorum sozumden beri o kadar heyecanliydim ki herseye karsi o kadar hevesliydimki nisanlimin ailesine annecim babacim ablacim diye cevrelerinde dolasirdim. Ama o kadar seyler yaptilar ki bana her hevesimi kursagikda biraktilar halledilri yapılır diye terslendim nisanlim tarafimdan ben arnavutum elbisler dikilir nisanlik ve ailesi iki elbise dikikiyor diye demedikleri kalmkalmadi senij su elbiselrin fakan diye. Altinlar alincak benim takacagim set baja bile sorulmadi ben cok severim bide kendi kafalarına göre yuzuklerimizi bile aldilar. Getircegim ceyizlere bile kuzeni yengesi karisti onu getircen falan diye tersleyince hakaretler ettiler ne nisanlim ne de ailesi bana inandi. nisan icin bohcami bile zorla yaptilar. Hep laf solediler hicbirseyde ailesi yanimda olmadiLar. Heo nisanlimi doldurdular simdi evimiz oldu goresim gelmiyor kaynanamla yanyana evler nisanlimda heves etmiyosun gelmiyosun diyor ama heyecanim cok tamam da tartismaktan korkuyorum artik bu sole olsaydi desem nisanlim tartismaya goturcez ailesiyle karsilasmaktan korkuyorum cunku aramizi bozmalarindan korkuyorum psikpsikolojikm bozuldubresmen evimi görmek istemiyorum
Yol yakınken dönmeyi düşünmüyor musun?

Iyide elbise vs isteyebiliyorsanız takıları da görmek isteyebilirdiniz

Bence karşı tarafa gereksiz gelen konularda tutturduğunuz için onlar da sizi uzak tutup bu da bizim adetimiz demeye getirmişler

Madem adetler aynı değil karşı tarafa garip gelen adetleri kendiniz karşılayacaksınız makul isteklerde de direteceksiniz

Kolay gelsin

Back
X