Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yağmur seni çok iyi anlıyorum benimde görümce ve kaynana aynını yapıyo doğum yaptım burnumdan getirdi kaynana hiç bi iş yapmaz sabah çıkar evden kşam 7 den sonra gelir bizde yatmaya çocuk ağlar ağlar gazdan komşuları akrabalarını çağırır ay gençler çocuk bakamıyo bu çocuk aç bilmemne delirttiler beni sonra çocuğum kaynanamın yüzüne hasta oldu günlerce hava verildi açılsın diye o ne dedi biliyonmu herkezin çocuğu hastaymış bide hasta çocuğa akrabalarını çağırdı oturmaya 40 çıkana kadar 40.000 kere ağlamışımdır sonunda kırdık kabağı tabi eşimle annen burda kalmaya devam ederse ben giderim dedim şimdide ona bırakcakmışım çocuğu sevcekmiş benim yanımda mıncıklayamıyormuş çocuğu sevme şeklide ne biliyomusun ay memen nerdeee ay ttattuşunu yerim (tattuş te malum yer) en nefrettt ettiğim şeyler benim bunlar neymiş ben çocuğu mızmız yetiştiriyomuşum gezdirmiyomuşum eee duruyomu karnı acıkıyo uykusu geliyo aynen seninki gibi başka yerde uyumuyo bakınma derdi tutuyo kızımın çok meraklı yeni yer oldumu iyice inceliycek bu sefer uykusuz diye huysuzluk yapıyo vız vız komşularının çocuğu nohut yiyomuş eline salatalık veriyo oturtuyomuş oynuyormuş benimki durmuyoo hep onunla ilgilenmek istiyo gezmek istiyo kucakta napıyım zaten işe başlıycam kızımla olan günlerimi değerlendiriyorum hiç şikayet etmiyorum bunlardan zaten özliycem işe geri dönünce bide ona bırakcakmışım eşimde beni tutuyo gözüküyo ama tabi anasınada mıymıymıyyy ay ne çok konuştum aklıma getirdin saymakla bitmez bunlar
nasıl yani, bunun içinmi kavga ettiniz eşinle. benneyaptımki
habıre cocugumun cukunu sevmek opmek ıstıyo manyaklar! ılk yaptıklarında neyse dedım bı daha tekrarlmazlar falan sonra bı daha bı daha ıste altını acta bilibiliyi opelım falan.
ahh ahh benım esımın aılesıde maalesef boyleydı! ama ben koydum tavrımı. habıre cocugumun cukunu sevmek opmek ıstıyo manyaklar! ılk yaptıklarında neyse dedım bı daha tekrarlmazlar falan sonra bı daha bı daha ıste altını acta bilibiliyi opelım falan. dedım noluyo kendınıze gelın ben hoslanmam oyle seylerden bı daha teklıf bıle etmeyın dedım ama neye yarar!! sunnetten sonra oglusumun altı acık o halde optu kayınpederım kaptıgım gıbı cocugu ındım kendı evıme. yanı hepsı bı dengesız bunların anlamak mumkun degıl bı kendılerı cocuk buyutmus sankı. klava:
yagmurcum sende gereklı cevabı ver hıc altta kalma bence. herkes cocugunu ıstedıgı sekılde buyutur canım kıme ne yaa
iste sunnetlı halıylede opmeye kalkısınca attı bende salter! hanı aılede hıc erkek olmasa anlayacagım yıne bı nebze ama butun cocukları erkek olmus zaten nedır bu cuk duskunlugu tovbe yaa
darılgen neden emzırmeye kalkıyor anlamadım
sutu mu varkı senın besleyemedıgını kendısı emzırerek besleyecek
aklından zoru var herhal
Yok be hayatım ne sütü 60 yaşında zaten, amacını anlamış değilim ama hem kıskançlık hem de 2 çocuğunu da emzirmemiş, azıcık yara olmuş dayanamamış acısına, içinde kalmış heralde, bizimkilerde yara oldu acı macı demedik emzirdik valla, daha da sinir oldu emzirmeme, habire mama verelim diyodu emzirmeseydim o kadar mutlu olacaktı yani,anlatmaya çalıştım dolaylı yoldan kaç kez bebeğin psikolojisini de düşünmk lazım diye ama hala diyor ki geçen tv de bi prof. demişki, babaanne, anane emzirirse süt gelirmiş, hala aklında yani.
Yok be hayatım ne sütü 60 yaşında zaten, amacını anlamış değilim ama hem kıskançlık hem de 2 çocuğunu da emzirmemiş, azıcık yara olmuş dayanamamış acısına, içinde kalmış heralde, bizimkilerde yara oldu acı macı demedik emzirdik valla, daha da sinir oldu emzirmeme, habire mama verelim diyodu emzirmeseydim o kadar mutlu olacaktı yani,anlatmaya çalıştım dolaylı yoldan kaç kez bebeğin psikolojisini de düşünmk lazım diye ama hala diyor ki geçen tv de bi prof. demişki, babaanne, anane emzirirse süt gelirmiş, hala aklında yani.