• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çokkk acilll

connet

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
682
198
323
selam kızlar cok acıl bısey sorcam wındows messenger kullanıyorum ve ılk actıgımız zaman varya hanı adresı yazıyoruz ıste orda benım bır suru adresler var onları nasıl sılebılırım uzerıne gelıp sag tıkladım ama olmuyor cok acıl lutfen umarım anlatabılmısımdır.

Arkadaşım parolayı yazdıgın yerin altında beni anımsanın sağında bir seçenek var BENİ UNUT diye. Silmek istediğin msn adresi üst tarafta yazılıyken BENİ UNUT a tıkla çıkan uyarıya EVET diyerek silmiş olursun.

Arkadaşım parolayı yazdıgın yerin altında beni anımsanın sağında bir seçenek var BENİ UNUT diye. Silmek istediğin msn adresi üst tarafta yazılıyken BENİ UNUT a tıkla çıkan uyarıya EVET diyerek silmiş olursun.

ama benım msn eskılerden yanı WINDOWS MESSENGER ve ordada sadece otomatık oturum ac var baska bısey yok

Program ekle kaldıra girin sol taraftan Windows bileşenleri ekle kaldıra tıklayın çıkan listeden sadece windows mesengerin solundakii kutu işretleyin ve aşağıdan ileri tıklayın. Daha sonra pc kapatıp açın.
Böylelikle msn den kurtulmuş olursunuz ebuddy den girersiniz =)

Program ekle kaldıra girin sol taraftan Windows bileşenleri ekle kaldıra tıklayın çıkan listeden sadece windows mesengerin solundakii kutu işretleyin ve aşağıdan ileri tıklayın. Daha sonra pc kapatıp açın.
Böylelikle msn den kurtulmuş olursunuz ebuddy den girersiniz =)

anlıyorum ama dedıgım gıbı burdan ekle kaldır ıslemı yapamıyorum yanı program ındıremıyorum, benım ogrenmek ıstedıgım bılgısayardan aracalardan yada nebılyım baska bı yerden ayarlayıp o adreslerı sılebılırmıyım

Birde şu işlemi yaparmısınız
Sanırım eski msn lerde vardı bu benım pc de olmadığı içim tam hatırlamıyorum.
Msn nin üstünde araçlar seçenekler kişiler menüsünde sol tarafta beni unut seceneği olması gerekiyordu.

Birde şu işlemi yaparmısınız
Sanırım eski msn lerde vardı bu benım pc de olmadığı içim tam hatırlamıyorum.
Msn nin üstünde araçlar seçenekler kişiler menüsünde sol tarafta beni unut seceneği olması gerekiyordu.

sımdı baktım o da yok cok uzgunum sızınde vaktınızı alıyorum, ne kadar zormus bu ya bole,halbukı cok basıt olması gerekırken butun gunumu aldı vallahı...arastırmaktan yoruldum

Başlat
Çalıştır
control keymgr.dll yaz
Enter
Çıkan pencerede kullanıcıların hepsini sağ taraftan kaldırın.

-tatlicadiarzu- :enbuyukkk:

selam kızlar cok acıl bısey sorcam wındows messenger kullanıyorum ve ılk actıgımız zaman varya hanı adresı yazıyoruz ıste orda benım bır suru adresler var onları nasıl sılebılırım uzerıne gelıp sag tıkladım ama olmuyor cok acıl lutfen umarım anlatabılmısımdır.

Merhaba
gerci arkadaslarda anlatmis ama resimli sekilde gostereyim diger arkadaslara da faydali olur
Başlat Menüsüne girin ve oradan Çalıştır yazan yere tıklayın

Açılan bölüme control keymgr.dll yazın ve tamam'a basın.

Bu işlemlerden sonra karşınıza açılan bölümde MSN adreslerini silebilirsiniz ; )
İsterseniz yenilerini ekleyebilirsiniz..

ornek23jw.png

Son düzenleme:
Back