- 26 Kasım 2020
- 266
- 84
- 28
- 37
- Konu Sahibi melekzanem
-
Yazan yokMerhaba guzel bayanlar bir ay once bebegimin kalbi durdurgu icin kurtaj oldum 6 haftalikti. doktorum ilk adet sonrasi korunmasiz iliski olabilir dedi hamile kalmayi cok istiyorum onceki bebrgimdr tup bebekti. Sizr sorum su siz kurtajdan ne kadar sure hamile kalabildiniz . Saglikli bir hamilelik mi oldu yada kurtaj sonrasi hamile kalmak icin nr kadsr beklemeliyiz . Sevgiyle kalin
Merhaba. Geçmiş olsun öncelikle. Ben de Nisan ayında boş gebelik sebebi ile kürtaj olmuştum. Şu an yeniden hamileyim fakat henüz çok yeni inşallah sağlıkla ilerler isteyen herkese de rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsinMerhaba guzel bayanlar bir ay once bebegimin kalbi durdurgu icin kurtaj oldum 6 haftalikti. doktorum ilk adet sonrasi korunmasiz iliski olabilir dedi hamile kalmayi cok istiyorum onceki bebrgimdr tup bebekti. Sizr sorum su siz kurtajdan ne kadar sure hamile kalabildiniz . Saglikli bir hamilelik mi oldu yada kurtaj sonrasi hamile kalmak icin nr kadsr beklemeliyiz . Sevgiyle kalin
Şubatta kürtaj oldum mayisda hamile kaldim canım stres yapma olur inşallahYazan yok
Ay ne guzel haber sizim icin sevindim kurtaj sebebiniz neydi dogal yolla gebelikmiydi yoksa tedavi ile mi hamile kalmistinizŞubatta kürtaj oldum mayisda hamile kaldim canım stres yapma olur inşallah
Hayirlisiyla saglikla kucaginiza alirsiniz insallah kurtajdan sonra herhangi bir ilac tedavi veya kür denedinizmiMerhaba. Geçmiş olsun öncelikle. Ben de Nisan ayında boş gebelik sebebi ile kürtaj olmuştum. Şu an yeniden hamileyim fakat henüz çok yeni inşallah sağlıkla ilerler isteyen herkese de rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin
Hayır hiçbir şey denemedim Dr kan sulandırıcı hap vermişti onu kullandım. Ve folik asitHayirlisiyla saglikla kucaginiza alirsiniz insallah kurtajdan sonra herhangi bir ilac tedavi veya kür denedinizmi
9 haftalık kalp durması canım lekelenme olmuştu eşimle kan uyuşmazlığı var iğne yapılması lazımdı yapmadılar normal yolla hamile kalmistimAy ne guzel haber sizim icin sevindim kurtaj sebebiniz neydi dogal yolla gebelikmiydi yoksa tedavi ile mi hamile kalmistiniz
Merhaba 1 adet sonra korunmayı bıraktınız mı acabaMerhaba guzel bayanlar bir ay once bebegimin kalbi durdurgu icin kurtaj oldum 6 haftalikti. doktorum ilk adet sonrasi korunmasiz iliski olabilir dedi hamile kalmayi cok istiyorum onceki bebrgimdr tup bebekti. Sizr sorum su siz kurtajdan ne kadar sure hamile kalabildiniz . Saglikli bir hamilelik mi oldu yada kurtaj sonrasi hamile kalmak icin nr kadsr beklemeliyiz . Sevgiyle kalin
Evet biraktimMerhaba 1 adet sonra korunmayı bıraktınız mı acaba
Hamilelik oldu mu peki sağlıklı mı bende bıraktım 2 adet oldu ama tedirgin hissediyorumEvet biraktim
Merhaba kürtajdan sonra adetleriniz zamanında oldumu ben haziranda kürtaj oldum ilk adetim zamanında ama azdı ikinci adeti 2 aydır olamıyorum ayrıca arkadaşım kürtaj oldu ilk adet adet sonrası korunmayı bıraktı ikinci adetten sonra hamile kaldı 4 aylık oğlu var şimdi sizde tedirgin olmayın Allah gönlünüze göre versin.Hamilelik oldu mu peki sağlıklı mı bende bıraktım 2 adet oldu ama tedirgin hissediyorum
İlk regl 26 günde daha az oldu 2 gün çok geldi sonra kesildi az az geldi 2. Regl 27 günde normal geldi. İnşallah hepimizin öyleMerhaba kürtajdan sonra adetleriniz zamanında oldumu ben haziranda kürtaj oldum ilk adetim zamanında ama azdı ikinci adeti 2 aydır olamıyorum ayrıca arkadaşım kürtaj oldu ilk adet adet sonrası korunmayı bıraktı ikinci adetten sonra hamile kaldı 4 aylık oğlu var şimdi sizde tedirgin olmayın Allah gönlünüze göre versin.
canım selam,Merhaba. Geçmiş olsun öncelikle. Ben de Nisan ayında boş gebelik sebebi ile kürtaj olmuştum. Şu an yeniden hamileyim fakat henüz çok yeni inşallah sağlıkla ilerler isteyen herkese de rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?