ÇOKKK ACILLL KÜRTAJ SONRASI HAMILELIK HAKKINDA

melekzanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
266
84
28
37
Merhaba guzel bayanlar bir ay once bebegimin kalbi durdurgu icin kurtaj oldum 6 haftalikti. doktorum ilk adet sonrasi korunmasiz iliski olabilir dedi hamile kalmayi cok istiyorum onceki bebrgimdr tup bebekti. Sizr sorum su siz kurtajdan ne kadar sure hamile kalabildiniz . Saglikli bir hamilelik mi oldu yada kurtaj sonrasi hamile kalmak icin nr kadsr beklemeliyiz . Sevgiyle kalin❤️🧡

Merhaba guzel bayanlar bir ay once bebegimin kalbi durdurgu icin kurtaj oldum 6 haftalikti. doktorum ilk adet sonrasi korunmasiz iliski olabilir dedi hamile kalmayi cok istiyorum onceki bebrgimdr tup bebekti. Sizr sorum su siz kurtajdan ne kadar sure hamile kalabildiniz . Saglikli bir hamilelik mi oldu yada kurtaj sonrasi hamile kalmak icin nr kadsr beklemeliyiz . Sevgiyle kalin❤️🧡
Yazan yok 🙇

Merhaba. Geçmiş olsun öncelikle. Ben de Nisan ayında boş gebelik sebebi ile kürtaj olmuştum. Şu an yeniden hamileyim fakat henüz çok yeni inşallah sağlıkla ilerler isteyen herkese de rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin 🙏

Merhaba. Geçmiş olsun öncelikle. Ben de Nisan ayında boş gebelik sebebi ile kürtaj olmuştum. Şu an yeniden hamileyim fakat henüz çok yeni inşallah sağlıkla ilerler isteyen herkese de rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin 🙏
Hayirlisiyla saglikla kucaginiza alirsiniz insallah kurtajdan sonra herhangi bir ilac tedavi veya kür denedinizmi

Kotu gunler gecirmissiniz neyseki geride kaldilar insallah bende dogal yoldan hamile kalabilirim duanizi eksik etmeyin❤️

Merhaba 1 adet sonra korunmayı bıraktınız mı acaba

Hamilelik oldu mu peki sağlıklı mı bende bıraktım 2 adet oldu ama tedirgin hissediyorum
Merhaba kürtajdan sonra adetleriniz zamanında oldumu ben haziranda kürtaj oldum ilk adetim zamanında ama azdı ikinci adeti 2 aydır olamıyorum ayrıca arkadaşım kürtaj oldu ilk adet adet sonrası korunmayı bıraktı ikinci adetten sonra hamile kaldı 4 aylık oğlu var şimdi sizde tedirgin olmayın Allah gönlünüze göre versin.

Normalde 6 ay gebelik önermezler ama ben de 4 ay sonra kaldım..Yaş 30'u geçmesin istedim..

Merhaba kürtajdan sonra adetleriniz zamanında oldumu ben haziranda kürtaj oldum ilk adetim zamanında ama azdı ikinci adeti 2 aydır olamıyorum ayrıca arkadaşım kürtaj oldu ilk adet adet sonrası korunmayı bıraktı ikinci adetten sonra hamile kaldı 4 aylık oğlu var şimdi sizde tedirgin olmayın Allah gönlünüze göre versin.
İlk regl 26 günde daha az oldu 2 gün çok geldi sonra kesildi az az geldi 2. Regl 27 günde normal geldi. İnşallah hepimizin öyle

canım selam,
kurtaj sonrası beta ne zaman dusmustu?
bende ıkı hafta once kurtaj oldum mol gebelık*uzum gebelıgı gecırmısım..
kurtaj sonrası degerım 2354 cıkmıstı, yarın yıne kan vercem ınsallah dusmustur

Back