• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan çokk üzücü sizce ne yapayım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ssevimli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
151
0
26
Bolu
Bizim mart ta nısanımız vardı sözlumun annesı yok aplasıyla kalıo ablası problemler cıkarıyo bana bakacak falan gıbısınden yanı maddı acıdan ılk basta konusuldu ayrı olacak dıye ama sımdı benım aıeleme ole demıs ve bızımkılerde bole olursa nısan falan olmaz once sen bıze o guvenı ver dedıler sözlumde ölümde olsa vazgecmem dedı ama erteenmıs oldu ve bız raht gezemıoruz sımdı nısan olursa gezerız dıoduk napcam ben yardım :S

canım hatırladım seni
yazışmıştık nişan alışverişi,adetleri hakkında
ablası bana mı bakacak diyor anlamadım ben pek konuyu daha açık yazarsan

canım hatırladım seni
yazışmıştık nişan alışverişi,adetleri hakkında
ablası bana mı bakacak diyor anlamadım ben pek konuyu daha açık yazarsan

evet aynen oyle kırayı verecek taksıtlerı verecek falan gııbısınden yanı ama bızee de babamla kalırım demişti ama benım aıleme farklı konusmuss

Bizim mart ta nısanımız vardı sözlumun annesı yok aplasıyla kalıo ablası problemler cıkarıyo bana bakacak falan gıbısınden yanı maddı acıdan ılk basta konusuldu ayrı olacak dıye ama sımdı benım aıeleme ole demıs ve bızımkılerde bole olursa nısan falan olmaz once sen bıze o guvenı ver dedıler sözlumde ölümde olsa vazgecmem dedı ama erteenmıs oldu ve bız raht gezemıoruz sımdı nısan olursa gezerız dıoduk napcam ben yardım :S

noldu peki cnm nişanlşandın mı

Back