- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.226
- 32
-
- Konu Sahibi Dahliadivin
Yanlis tercih yaptım ya bu tabagin bordosunu yada lacivertini secmeliydim teşekkürlerEllerinize saglik cok guzel gozukuyor.Sarilar gozumu aldi ama yine de harika ❤
Ellerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkürler bebeklerAğzım sulandıçok güzel olmuş canım ellerine sağlık başarılar dilerim
Ellerine sağlıkMerhaba cok sevdiğimiz tavuk yemekleri ile bu ay birlikteyiz :) ben bu cokertmenin etlisinede tavuklusunada bayiliyorum
Yarim kilo tavuk göğsü
Bir soğan
İki diş sarimsak
Tereyagi sivi yag
Kekik tuz biber
Bir kase yoğurt
2-3 patates
Eki Görüntüle 3022975
Once tavuklarimizi bekletecegimiz harcimizi hazirlayalim bir cay bardagi yogurt yarim caybardagi sivi yag bir sogan bir sarimsak rendelenerek karistiriyoruz tuz kekik ekliyoruz tavuklari julyen kesip bu harca karistirip bir iki saat boyle bekletiyoruz. Sonra tavada bu sekilde pisiriyoruz suyunu cekince ben bir kasik tereyagi atiyorum kizarimca tamamdir. Patatesleri kibrit gibi ince doğrayıp citir olana kadar kizartalim. Bir yandada sarimsakli yogurt hazirlayalim hepsi bukadar. En alta patates uzerine sarimsakli yogurt uzerine tavuk afiyet olsun :) Eki Görüntüle 3022977 Eki Görüntüle 3022979 Eki Görüntüle 3022980 Eki Görüntüle 3022982 Eki Görüntüle 3022983 Eki Görüntüle 3022985 Eki Görüntüle 3022986 Eki Görüntüle 3022987 Eki Görüntüle 3022990 Eki Görüntüle 3022991 Eki Görüntüle 3022992 Eki Görüntüle 3022994
Yok yok hersey harika icine sinsin ellerine saglik canim rica ederimYanlis tercih yaptım ya bu tabagin bordosunu yada lacivertini secmeliydim teşekkürler
Ellerinize sağlık çok severimMerhaba cok sevdiğimiz tavuk yemekleri ile bu ay birlikteyiz :) ben bu cokertmenin etlisinede tavuklusunada bayiliyorum
Yarim kilo tavuk göğsü
Bir soğan
İki diş sarimsak
Tereyagi sivi yag
Kekik tuz biber
Bir kase yoğurt
2-3 patates
Eki Görüntüle 3022975
Once tavuklarimizi bekletecegimiz harcimizi hazirlayalim bir cay bardagi yogurt yarim caybardagi sivi yag bir sogan bir sarimsak rendelenerek karistiriyoruz tuz kekik ekliyoruz tavuklari julyen kesip bu harca karistirip bir iki saat boyle bekletiyoruz. Sonra tavada bu sekilde pisiriyoruz suyunu cekince ben bir kasik tereyagi atiyorum kizarimca tamamdir. Patatesleri kibrit gibi ince doğrayıp citir olana kadar kizartalim. Bir yandada sarimsakli yogurt hazirlayalim hepsi bukadar. En alta patates uzerine sarimsakli yogurt uzerine tavuk afiyet olsun :) Eki Görüntüle 3022977 Eki Görüntüle 3022979 Eki Görüntüle 3022980 Eki Görüntüle 3022982 Eki Görüntüle 3022983 Eki Görüntüle 3022985 Eki Görüntüle 3022986 Eki Görüntüle 3022987 Eki Görüntüle 3022990 Eki Görüntüle 3022991 Eki Görüntüle 3022992 Eki Görüntüle 3022994
Elinize sağlık harika görünüyor
Ellerinize sağlık emeğiniza sağlık bol şanslar❣
Ellerine sağlık canım,güzel seçimyarismada bol şanslar
Renk renk olmuş ben çok beğendim
Eline sağlık bol şans diliyorum
Hepinize cok teşekkürlerEllerine sağlık, çok güzel görünüyor
Bu tabak takimini almak icin ceyizimdekileri sattimTabağın çok hoş sarı sarı
Ellerine sağlık canım nefis bişey olmuş buuçok severim yaparım
Ellerine sağlıkÇok güzel görünüyor Bol şans diliyorum
Yok yok hersey harika icine sinsin ellerine saglik canim rica ederim
Bayılırımmmmmm
Ellerine sağlık canım.benim bol şans