• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zorlanıyorum artık.

Prenses__0

Bir papatya hikâyesi...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
226
145
18
Kızlar soru bana değil kuzenime ait. Öncelikle merhaba. Kızlar eşimden bosaniyorum. Nedenini sormayın. Ben kadının ne kadar güçlü olduğunu bilirim. Fakat ben güçlü değilim. Artık dayanamıyorum. Onu çok seviyorum ama olmuyor. Allah sürekli birşeyleri önüme çıkarıyor sanki. Ben buna nasıl dayanicam nasıl olacak ne yapicam tek başıma ayaklarımın üzerinde durabilirmiyim. Ağlaya ağlaya mahvoldum. Hak etmedim ben. Canım çok yanıyor. Sanki ateşten demir basiyorlar kabine... Ben ona daha doyamamistim ki 😔😔😔😔

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba. Kızlar eşimden bosaniyorum. Nedenini sormayın. Ben kadının ne kadar güçlü olduğunu bilirim. Fakat ben güçlü değilim. Artık dayanamıyorum. Onu çok seviyorum ama olmuyor. Allah sürekli birşeyleri önüme çıkarıyor sanki. Ben buna nasıl dayanicam nasıl olacak ne yapicam tek başıma ayaklarımın üzerinde durabilirmiyim. Ağlaya ağlaya mahvoldum. Hak etmedim ben. Canım çok yanıyor. Sanki ateşten demir basiyorlar kabine... Ben ona daha doyamamistim ki 😔😔😔😔
Allah yardımciın olsun :( fakat nedenini söylemezsen kimse doğru mu yanlış mı bir yorum yapamaz ki. Boşanmak için emin misin kesin bir gerekçen var mı? Sanirim bosanmak istemiyorsun daha ck mecbur gibisin

Hak etmedim dedigine ve bu kadar severken boşanma isteğine dayanarak işin içinde aldatma olduğunu düşünüyorum. Eğer böyle birsey veya şiddet var ise o kalbini dinleme aklını kullan. Ihanetin ve şiddetin affı olacağına ve tekrarının olmayacağına asla inanmıyorum. Kendine güven öncelikle aşksız yasa gerekirse ama gurursuz asla!

Öncelikle merhaba. Kızlar eşimden bosaniyorum. Nedenini sormayın. Ben kadının ne kadar güçlü olduğunu bilirim. Fakat ben güçlü değilim. Artık dayanamıyorum. Onu çok seviyorum ama olmuyor. Allah sürekli birşeyleri önüme çıkarıyor sanki. Ben buna nasıl dayanicam nasıl olacak ne yapicam tek başıma ayaklarımın üzerinde durabilirmiyim. Ağlaya ağlaya mahvoldum. Hak etmedim ben. Canım çok yanıyor. Sanki ateşten demir basiyorlar kabine... Ben ona daha doyamamistim ki 😔😔😔😔
Kızlar çok sağolun aslında soru kuzenime ait kendisi boşanma aşamasında ruh sağlığı bozlck diye korkuyorum. Soru ona ait unutmusum yazmayi soru bana ait değil. Çok teşekkürler 🙏 ya aslında kendisi yazmak istemedi ama işin içinde ihanet var... Ben çok konuştum ama boşanmak istemiyorum ama mecburum diyor... 😔

Back
X