Bebek Beslenmesi cok zor durumdayim ...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

alize27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
104
82
103
arkadaslar lutfen yardim edin 3 aylik kizim var.anne sutu almadi. cok guzel sekilde mama yiyordu .ama birden ne olduysa mamalardan sogudu her turlusunu denedim ama almiyor.kizim emzigini iyi kavramisti bir arkadasim bebegimin agzindan emzigini agzindan hizli bi sekilde cekti.o gunden beri mama yiyemiyor yemek istiyor ama yiyemiyor.acaba emzigi hizli cekmesiyle alakali olabilir mi?lutfen cevap verin 3 gundur mama yemiyor.

bebeğin çok küçük bence ihmal etme iyi bir doktora göster seni neden emmedi ? 3 gündür nasıl aç onuda anlamadım aç olan bebek durmaz ya tabiki bir hastalığı yoksa

ben de 3 aylık bi bebek annesi olarak çok üzüldüm inşallah bi hastalığı yoktur. kuzucuk yaa belki de emzik hızlı çekilince damağı diş yerleri filan acımıştır ondan yiyemiyodur.biberonla veriyosan acıtıyo olabilir.bi de kaşıkla yedirmeyi dene canım.ama çok da bekletme doktor kontrolüne de götür bebişi.

bebeğin çok küçük bence ihmal etme iyi bir doktora göster seni neden emmedi ? 3 gündür nasıl aç onuda anlamadım aç olan bebek durmaz ya tabiki bir hastalığı yoksa

3 gundur ac derken yani cok az iciyor bineronla aldigi icin saldiriyor biberona ama cok icemeden reddediyor.ac oldugunu biliyorum agliyor surekli.haklisiniz en iyisi bir doktor kontrolu :(

bebeğiniz 3 gündür aç, biberon almıyor, sürekli ağlıyor ve siz hala burdamı çözüm arıyorsunuz? doktora gitsenize...

dogumda bakacak kimsem olmadigi icin cok zorlandim.yemek yemeye bile halim yoktu o yuzden sutum olmadi mama vermek zorunda kaldim.simdi bile emmek istiyor ama sutum gelmiyor bir turlu sanirim psikolojik o nedenle beni emmedi kizim :(

oyyy kuzum benm damağı acımıştır onun,10 aylık oldu hala emziğini kimsenn çekmesine,emzikle oynamsına izin vermem,bebeğim doğdugunda bi arkadaşımdan duymuştum hızlı çekildiğinde damak düşmesi bile oluyomuş,çok korkardım küçükken biri hızla çekecekte canı acıyacak diye,çokta kızardım emziğiyle oynayanlara,bi doktora götür emin ol bence ,belki başka nedeni vardır ama birden yememeye başladıysa bence damağı acımıştır

arkadaslar hepinize tsk yorumlariniz icin doktora gittim muayene etti sebep mamasinin ince olmasiymis.kalin mama onerdi mide yanmasi yapmis ince mama ondan kaynaklanmis sorun :)

peki arkadaslar birsey sormak istiyorum kizim beni iki gun onceye kadar da olsa gunde bir kez emiyordu sut var hala ama cok az bebegimin mamayi birakip anne sutunu emmesi icin birsey yapabilir miyim cok uzuluyorum beni emmedi diye lutfen bu konuda da yardimci olun.

peki arkadaslar birsey sormak istiyorum kizim beni iki gun onceye kadar da olsa gunde bir kez emiyordu sut var hala ama cok az bebegimin mamayi birakip anne sutunu emmesi icin birsey yapabilir miyim cok uzuluyorum beni emmedi diye lutfen bu konuda da yardimci olun.

emzirmen lazım sütünün çoğalması için, mama vermeden önce emzir, üstüne mama ver, bol su iç, strese sıkıntıya girme, belki çoğalır sütün...

Back