- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala bu adamı nasıl seviyorum diyebilirsiniz Düşünün bu konuyu ben açsam bana ne dersiniz? Kendinizi o kadar çok boşanınca sorun yaşayacağınıza inandırmışsınız ki seviyorum demeniz bile kendinizce bi tutunma biçimi bence. Gidecek yerim yok diye değil sevdiğim için diye düşünmeye çalışıyorsunuz ama bu adamı sevmediğinize eminim. Kendi evinizde bunu yapan bir adamı sevecek türde biri değilsiniz.Arkadaşlar açıkçası eşimden korkuyorum polis işin içine girince bir keresinde bana şiddet de uyguladı ne yapicam bilmiyorum kendimi ve çocuklarımi korumaya çalışıyorum.
Youtube kanalı açmayı düşünüyorumO zaman evden yapılabilecek işlere kafa yorun bu süreçte.
Hakkınızda hayırlısı olsunYoutube kanalı açmayı düşünüyorum
Yorumunuz beni çok rahatlattı ve biraz olsun ozguvenimi yerine getirdi çok sağolun Allah razı olsun bende kendime şaşırıyorum zaten nasıl seviyorum diye ama sanırım yılların verdiği aliskanlik ve bağlılık inşallah kurtulurum lütfen benim için dua edin çok ihtiyacım varHala bu adamı nasıl seviyorum diyebilirsiniz Düşünün bu konuyu ben açsam bana ne dersiniz? Kendinizi o kadar çok boşanınca sorun yaşayacağınıza inandırmışsınız ki seviyorum demeniz bile kendinizce bi tutunma biçimi bence. Gidecek yerim yok diye değil sevdiğim için diye düşünmeye çalışıyorsunuz ama bu adamı sevmediğinize eminim. Kendi evinizde bunu yapan bir adamı sevecek türde biri değilsiniz.
Tek çocuksunuz sanırım başta üzülür belki aileniz ama zamana eminim alışırlar dayak yediğinizi bile bile sizi mahkum etmezler bu duruma. Çalışamam çocuklar küçük diyorsanız ailenizle kalırsınız bi süre belki kpssye hazırlanır atanırsınız hatta. Nafakayı eşşşek gibi verecek o beter olasıca adam. Lütfen kendiniz çocuklarınızı böyle bi rezilliğin içinde bırakmayın ve ayrılın.
Malesef öyle kardeşim çok zalim bir adamın elindeyim lütfen dua edin benim için çıkış yolu bulamıyorum Allah yolumu aydınlatsınDerler ya: zalim zulmüne ısrarla devam ediyorsa bil ki sonu yakındır. Mazlum da zulme ısrarla direniyorsa bil ki zafer yakındır. Allah yardımcımız olsun
Allah razı olsun kardesimHakkınızda hayırlısı olsun
Allahlarindan bulsunlarKadınlar bunca şeyi çekerken erkekler nasıl bu kadar rahat devam edebiliyorlar yaptıklarına anlamıyorum neden geliyo bu rahatlık bide eve getirmiş o. Kadını.
Bulurlar merak etme buluyolardaAllahlarindan bulsunlar
Rabbim gönlüne göre versin canım yaşında çok genç inşallah kurtulursun bu adamdanMalesef öyle kardeşim çok zalim bir adamın elindeyim lütfen dua edin benim için çıkış yolu bulamıyorum Allah yolumu aydınlatsın
Allah razı olsun kardeşim Allah yardımcımız olsun duanıza ihtiyacım var lütfen bana dua edermisinizRabbim gönlüne göre versin canım yaşında çok genç inşallah kurtulursun bu adamdan
Aynen benimde aynısı kardeşim rabbim yardımcımız olsun ama bak sizinki çıkıyor sizin ahınız inşallah benimkide çıkar ikisindendeBenimkide bana yaptı beni seviyo hesapta ama devam ediyo kanıtım yok ama his derler ya . ve görüyorum bana her haksızlık yaptığında başına mutlaka bişey geliyo kendide bilir benim ahımı çok almıştır bende seyrediyorum sadece
Bende çok çaresizim arkadaşım biri 8 biri 6Off şimdi size ne desem bilmiyorum. Çalışacak imkanınız olsa yada geliriniz durmayın boşanın derdim ama böyle yasamakta hayat degil ... Cocuklarınız kaç yaşında ?