• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım...

Eşşek gibi nafakasını verir hiç merak etmeyin. Bende benzer durumlar yaşadım malesef.

Arkadaşlar açıkçası eşimden korkuyorum polis işin içine girince bir keresinde bana şiddet de uyguladı ne yapicam bilmiyorum kendimi ve çocuklarımi korumaya çalışıyorum.
Hala bu adamı nasıl seviyorum diyebilirsiniz:( Düşünün bu konuyu ben açsam bana ne dersiniz? Kendinizi o kadar çok boşanınca sorun yaşayacağınıza inandırmışsınız ki seviyorum demeniz bile kendinizce bi tutunma biçimi bence. Gidecek yerim yok diye değil sevdiğim için diye düşünmeye çalışıyorsunuz ama bu adamı sevmediğinize eminim. Kendi evinizde bunu yapan bir adamı sevecek türde biri değilsiniz.

Tek çocuksunuz sanırım başta üzülür belki aileniz ama zamana eminim alışırlar dayak yediğinizi bile bile sizi mahkum etmezler bu duruma. Çalışamam çocuklar küçük diyorsanız ailenizle kalırsınız bi süre belki kpssye hazırlanır atanırsınız hatta. Nafakayı eşşşek gibi verecek o beter olasıca adam. Lütfen kendiniz çocuklarınızı böyle bi rezilliğin içinde bırakmayın ve ayrılın.

Kadınlar bunca şeyi çekerken erkekler nasıl bu kadar rahat devam edebiliyorlar yaptıklarına anlamıyorum neden geliyo bu rahatlık bide eve getirmiş o. Kadını.

Derler ya: zalim zulmüne ısrarla devam ediyorsa bil ki sonu yakındır. Mazlum da zulme ısrarla direniyorsa bil ki zafer yakındır. Allah yardımcımız olsun ❤️

Hala bu adamı nasıl seviyorum diyebilirsiniz:KK43: Düşünün bu konuyu ben açsam bana ne dersiniz? Kendinizi o kadar çok boşanınca sorun yaşayacağınıza inandırmışsınız ki seviyorum demeniz bile kendinizce bi tutunma biçimi bence. Gidecek yerim yok diye değil sevdiğim için diye düşünmeye çalışıyorsunuz ama bu adamı sevmediğinize eminim. Kendi evinizde bunu yapan bir adamı sevecek türde biri değilsiniz.

Tek çocuksunuz sanırım başta üzülür belki aileniz ama zamana eminim alışırlar dayak yediğinizi bile bile sizi mahkum etmezler bu duruma. Çalışamam çocuklar küçük diyorsanız ailenizle kalırsınız bi süre belki kpssye hazırlanır atanırsınız hatta. Nafakayı eşşşek gibi verecek o beter olasıca adam. Lütfen kendiniz çocuklarınızı böyle bi rezilliğin içinde bırakmayın ve ayrılın.
Yorumunuz beni çok rahatlattı ve biraz olsun ozguvenimi yerine getirdi çok sağolun Allah razı olsun bende kendime şaşırıyorum zaten nasıl seviyorum diye ama sanırım yılların verdiği aliskanlik ve bağlılık inşallah kurtulurum lütfen benim için dua edin çok ihtiyacım var 😔

Derler ya: zalim zulmüne ısrarla devam ediyorsa bil ki sonu yakındır. Mazlum da zulme ısrarla direniyorsa bil ki zafer yakındır. Allah yardımcımız olsun ❤️
Malesef öyle kardeşim çok zalim bir adamın elindeyim lütfen dua edin benim için çıkış yolu bulamıyorum Allah yolumu aydınlatsın 😔

Benimkide bana yaptı beni seviyo hesapta ama devam ediyo kanıtım yok ama his derler ya . ve görüyorum bana her haksızlık yaptığında başına mutlaka bişey geliyo kendide bilir benim ahımı çok almıştır bende seyrediyorum sadece

Off şimdi size ne desem bilmiyorum. Çalışacak imkanınız olsa yada geliriniz durmayın boşanın derdim ama böyle yasamakta hayat degil ... Cocuklarınız kaç yaşında ?

Donuna kadar alırsın donuna! Sert ol, kararlı ol, iflahını kurut. Bu böyle çekilmez, nasıl aynı yatağa girebiliyorsunuz? Nasıl dokunuyorsunuz?

Benimkide bana yaptı beni seviyo hesapta ama devam ediyo kanıtım yok ama his derler ya . ve görüyorum bana her haksızlık yaptığında başına mutlaka bişey geliyo kendide bilir benim ahımı çok almıştır bende seyrediyorum sadece
Aynen benimde aynısı kardeşim rabbim yardımcımız olsun ama bak sizinki çıkıyor sizin ahınız inşallah benimkide çıkar ikisindende

Allah yardımcınız olsun bir süre kadin sığınma evine filan gitseniz. Hem adresinizi bulamaz hem de siz kafanizi toplarsiniz.

Back