Çok zor durumdayım...

Öyle kardeşim doğru böyle yasayamiyorum zaten olmuyor yüzüne her baktığımda yaptıkları gözümün önüne geliyor midem bulanıyor
Allah a sığındım hep zaten bana en doğru yolu göstersin diye hidayet diledim çok yuvam yıkılmasın diye ama yok olmuyor Çok zalim çok kötü

Inşallah lütfen dua edin benim için

Sana önereceğim tek şey o adamdan boşanman.. iki tane çocuğun böyle bir evlilikte ziyan olmasın sana yapılan saygısızlığı görmezden gelemezsin sürekli aklına gelecek eşinin yaptığı terbiyesizlik maddi açıdan da para vermez diye düşünme hak var hukuk var ayaklarının üzerinde durursun çocuklarını kreşe gönderirsin babası da üzerine düşen nafakayı ödemek zorunda..

Doğru söylüyorsunuz zaten durum ona gidiyor ama şuan kımıldayamıyorum inanın annem şuan korona hastasıydi yeni atlattı nefes problemi var gidip gelemiyoruz bile

Zaten unutamıyorum ki olmuyor yapamıyorum halada uste çıkmaya çalışıyor

Ya su evlendikten sonra aile evine gidememeyi bir türlü anlamıyorum önceden orda yasıyordunuz güzelce ama evlenip geri dönünce burda yerim yok bana hep bahane geliyor nedense
Kadıni evine getirmiş daha ne yapsın ve yalvarmış bide bırakmasın diye rezil

Bize ayağının üzerinde duran bahanelerin arkasına sığınmayan pazarda betona oturup limon satıp geçimini sağlayacak kadınlar lazım.Tek diyeceğim bu.Siz o adamla evlenmeden öncede gecinebiliyordunuz.O adamla varolmadınız.Şu an çocuklarınız var diğer zamanlardan farklı olarak.Onu da bu gerizekalının donuna kadar alıp tolere edebilirsiniz bence.Çünkü bu şekilde yaşanmaz.

Hâlâ da yalvardığını düşünüyorum malesef

Öncelikle duruma cok üzüldüm
Yapılacak tek mantıklı şey kendinizi donanımlı hale getirmek. Okul okumak kurslara gitmek tarzında iş hayatına geciş çalışması yapın ve cocuk azıcık büyüyünce işe girin.

Ben zaten üniversite mezunuyum işletme ama çalışacak durumum yok şuan çocuklarım küçük bakacak kimsem yok

Kendini kocanın parasıyla sağlama alıp boşanacaksınız, sevmek denen şey böyle bir şey değil sizinki alışkanlık, aile hayatını terketme zorluğu, kanun var bu ülkede kendinizi dövün dövdü diyin darp raporu alın en az 9 000 tl ceza yer

Arkadaşlar açıkçası eşimden korkuyorum polis işin içine girince bir keresinde bana şiddet de uyguladı ne yapicam bilmiyorum kendimi ve çocuklarımi korumaya çalışıyorum.
Ne zaman oldu bu?

Sex videosumu. O tarafını görmedim. Yerin dibine girsin böyle adamlar. Aynısını sen yapsan ne yapar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…