• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım

Kizlar bat .2 kaldi ben dayanamayio meraktan catlayanlardanim 8 gun kala kan testi verdim 1.20 cikti neyse 5 gun
Vardi merakli yine ben evde
Test yaptim
Negatif çıktı simdi de.2 gun kaldi.ama
Ben
Kendimi ictennn ice yiyiorum normalde suan.canim tatli ister ama canim bsyde isdemio midem bir tuaf kasiklarim ara ara agriyor gogslerim.sisdi cok aciyor normalde adet gunune kdr acirdi ama ne blym sizce test alio yapsam cikarmi yoksa biraz daha mi beklemelym.umutlanmakda isdemiyorum normalde tam birliktelik olmuyor tam girmiyor p icime ama spermler icinde bu sekilde kalamam diyorum ama kasiklarim da cok agriyoe blemiyorum
Bebegim biraz daha bekle adet gununde yapma adetin birkac gun gecince yap daha saglikli sonuc alirsin bak bana daha test mest yapmadim bekliyorum

Bebegim biraz daha bekle adet gununde yapma adetin birkac gun gecince yap daha saglikli sonuc alirsin bak bana daha test mest yapmadim bekliyorum
Akintim falan bitti ya gunde ya bir ya iki geliooo neden ilk defa bu byle bsy basima.geldi normalde surekli ic çamaşır değişdrrsm simdi hiccd degsdrmesem yeri yaaa neden byle oldu ki

Akintim falan bitti ya gunde ya bir ya iki geliooo neden ilk defa bu byle bsy basima.geldi normalde surekli ic çamaşır değişdrrsm simdi hiccd degsdrmesem yeri yaaa neden byle oldu ki
Bazen oluyor oyle tatlim
Bende de silince akinti var seffaf bakalim gorcez biraz daha bekleyip
Saat 00.00 olunca 6 gun gecikme olucak

Arkadaslar merhaba ben gebelik istemiyordum üsttede yazmıstım. Adetimin gecikmesinin 6. gününün sonuna dogru test yaptım negatif cıktı. Ama hala adet olmadım. Toplamda 8 gün gecikti.

Back