• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım

sevcinoss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
22
1
1
35
Merhaba kızlar, ağustos ayı boyunca aralıklar la ilişkim oldu korunmadık ama içe boşalma olmadı. Adetim 3. Geçti. İşe giricem sağlık raporu istediler annemle gidicem. Orda kan alıcaklar hamileysem eger ortaya cıkarmı?

Herşeye bakıyolarmıs kanda duyduguma gore. Öyle bisey varsa ve cıkarsa biterim. Ona göre işi iptal edeceğim mecburen.

İçe boşalmadan da hamile kaldıysam tebrik edicem kendimi 3. gündür gecikiyor hic belirtide yok adet olmaya dair

Merhaba kızlar, ağustos ayı boyunca aralıklar la ilişkim oldu korunmadık ama içe boşalma olmadı. Adetim 3. Geçti. İşe giricem sağlık raporu istediler annemle gidicem. Orda kan alıcaklar hamileysem eger ortaya cıkarmı?

İstenilenler kurumdan kuruma değişiyor bende iş için sağlık raporu vermiştim kadın Doğuma bile göndermişlerdi hormonlara bakılıyor hamileliğin anlaşılacağını düşünmüyorum endişe etmeyin gidebiliyorsanız yalnız gidin

E nabız uygulamasndan tahlil snçlarına ömce sen bak. Eğer hamilelik varsa sisteme düştüğü için aile hkimliğinden de arayıp açğırırlar. Ev telefonu verdiysen evi de arayabilirler.
Bence sen önce idrar testi yap.

Baska bir doktora kan ver olmadi Kizilay'a ver. En gec iki saat icinde cikar sende ona gore gidersin

Arkadaşlar bugun tam kan sayımı tahlili oldum sonuçlara doktor bakmadı ama degerler normal yazıyordu. Hamilelik olsa söylerlermiydi? Hala adet olmadım bu arada 6 gün olacak. Ilıskım geri cekılmeyle olmustu.

Arkadaşlar bugun tam kan sayımı tahlili oldum sonuçlara doktor bakmadı ama degerler normal yazıyordu. Hamilelik olsa söylerlermiydi? Hala adet olmadım bu arada 6 gün olacak. Ilıskım geri cekılmeyle olmustu.
Ice bosalmadigina eminmisjn belki biraz kacmistir ve 6 gun gecmis 3 4 tl verip baksaniz??

Kizlar bat .2 kaldi ben dayanamayio meraktan catlayanlardanim 8 gun kala kan testi verdim 1.20 cikti neyse 5 gun
Vardi merakli yine ben evde
Test yaptim
Negatif çıktı simdi de.2 gun kaldi.ama
Ben
Kendimi ictennn ice yiyiorum normalde suan.canim tatli ister ama canim bsyde isdemio midem bir tuaf kasiklarim ara ara agriyor gogslerim.sisdi cok aciyor normalde adet gunune kdr acirdi ama ne blym sizce test alio yapsam cikarmi yoksa biraz daha mi beklemelym.umutlanmakda isdemiyorum normalde tam birliktelik olmuyor tam girmiyor p icime ama spermler icinde bu sekilde kalamam diyorum ama kasiklarim da cok agriyoe blemiyorum

Back