• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım ne olursunuz yardım edin

Banada bu sıralar oluyo ya.korkutuyo beni .Ama ekstrasistolmu degilmi bilmiyorum.tam göğüs kafesimin ortasında hatta mideme yakın yerde bi atim oluyo sert atım . Anlık saniyelik .1kez sert atiyo geri bitiyo. Aradan 1 saat geciyo bidaha.ama afedersin gaz cikarttiriyo geğirme yani . Sonrada olmuyo .mideylemi alakalı acaba benimki .Ama kalp gibi atiyo .çözemedim mideylemi kalplemi iliskili
Aynı şekilde bendede öyle canım o an panik oluyoruz nefes düzenimiz hızlanıyor içimize fazla hava doluyor ve geğirince rahatlıyoruz ama bu ritim bozukluğu çok korkutucu

Nasıl oluyor biraz hissettiğini anlatsana canım
Canım eğer bana soracak olursan bu ekstrasistolu icim hopluyo gibi oluyo göğüs kafesimin tam ortasında sert bir şekilde 1kez atiyo.bazen ayda 4-5 kere oluyodu . Ama şu 4 gündür 100u buluyo valla :( ağzımda hissediyorum

Canım eğer bana soracak olursan bu ekstrasistolu icim hopluyo gibi oluyo göğüs kafesimin tam ortasında sert bir şekilde 1kez atiyo.bazen ayda 4-5 kere oluyodu . Ama şu 4 gündür 100u buluyo valla :KK43: ağzımda hissediyorum
aynısı canım işte ne kötü bir histir bu böyle daha önce yoktu panik atak oldum ondan sonra o biraz duruldu bu başladı benimde kalbim bir an duruyor sert bir atımla tekrar atıyor bende ayda toplasan kere falan oluyor ama bu bile yetiyor

kırıkkale de yaşıyorum burada 2 tane devlet hastanesi var her ikisine de gittim oradaki bütün doktorlara muayene olmuşumdur eminim özel hastanelere gitmeye de durumum el vermiyor
Ay güzel hemşerim benim odak noktanı değiştir başka şeyler düşün seni rahatlatan ve iyi olduğuna inandır

Peki siz de kalp omuz ve kol ağrısı oluyormu böyle diken gibi batan cinsten ben de bir de bu var
Bende omuz ağrısı yok ama çok çok nadir sol kolum ağırlaşır ağrır gibi bir ilgisi var mı bilmiyorum ama çok fazla olmaz zaten. Ama bu güm güm atma olayı hep oluyo siz de bir doktora gidin bence

Back