aynen hep derim ruhun ameliyatı yok malesef ki hep ilaçlarla yaşamaya alışıcam gibi bırakamaıyorum da bazen bırakmaya kalkışıyorum ama nafile tetikliyor hastalığım rabbim hepimize şifa versingerçekten öyle herşeyin her hastalığın bir çaresi var ama bu hastalığın yok gibi sanki tam bitti diyorum oh kurtuldum sonra bir an da tekrardan başlıyor yapıştı yakama düşmüyor şimdi de
Evet bu düzensiz atımlar ben de yaklaşık 1 senedir oluyor ne yazık ki ara da bir oluyor mesela durduk yere otururken oluyor ve ben ölücem sanıyorum çok korkutucu tabi bana göre öyle ama cidden tedirgin edicipanik atakla başladım anksitiyeye çevirdi şimdi bir yıldır ilaçlarla iyiyim lakin bu kez de ekstsistol başladı yani kalbimde düzensiz atımlar sizdede oluyormu
Bende de var durup dururken bir anda kalbim çok hızlı atıyor hissettirecek kadar Güm güm güm diye sonra düzeliyor. Neden oluyor acaba böyle doktora gitmek lazim.panik atakla başladım anksitiyeye çevirdi şimdi bir yıldır ilaçlarla iyiyim lakin bu kez de ekstsistol başladı yani kalbimde düzensiz atımlar sizdede oluyormu
Banada bu sıralar oluyo ya.korkutuyo beni .Ama ekstrasistolmu degilmi bilmiyorum.tam göğüs kafesimin ortasında hatta mideme yakın yerde bi atim oluyo sert atım . Anlık saniyelik .1kez sert atiyo geri bitiyo. Aradan 1 saat geciyo bidaha.ama afedersin gaz cikarttiriyo geğirme yani . Sonrada olmuyo .mideylemi alakalı acaba benimki .Ama kalp gibi atiyo .çözemedim mideylemi kalplemi iliskilipanik atakla başladım anksitiyeye çevirdi şimdi bir yıldır ilaçlarla iyiyim lakin bu kez de ekstsistol başladı yani kalbimde düzensiz atımlar sizdede oluyormu
Peki siz de kalp omuz ve kol ağrısı oluyormu böyle diken gibi batan cinsten ben de bir de bu varBende de var durup dururken bir anda kalbim çok hızlı atıyor hissettirecek kadar Güm güm güm diye sonra düzeliyor. Neden oluyor acaba böyle doktora gitmek lazim.
Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim dediklerinizi mutlaka uygulayacağım onun olmadığını bize zarar veremeyeceğini kendimize sık sık telkin ederek bu hastalığı yenmemiz mümkün gerçekten çeken bilir ne ilaç ne serum ne de başka birşey fayda etmiyor ne yazık ki tek tedavisi kendimiz ve beynimizÖncelikle geçmiş olsun canım . Ama inanki bende 5 yıl çektim. Geçmiyor diyorlar ama geciyo .inan bana.yeterki azmet. Bende panik ataktan eser kalmadı çok şükür . Sadece birazcık anksiye ile bogustum. Oda hamilelikten dolayı çok internetten biseyler araştırdım ondan dolayı anksiyetem artmıştı.Hic kafana takma.panik atak gelecek diyede yollarını gözleme. Inan . Gelecek ve geldiği gibi gidecek sana hiçbir şekilde zarar vermeyecek .sana oyun oynayacak.sakin beyninin sana oynadigi bu oyuna dahil olma.
》Ben güçlüyüm
》Ben azimliyim
》Ben yendim seni
》Sen yoksun artık benim hayatımda
》Çıkardım seni hayatımdan bu yüzden artık kendini zorlama
》Şimdi defol git !!!! Bunları sürekli söyleyip söyleyip sol elinle timüs bölgene hafif hafif vur. Geçtiğini göreceksin . Kafana takipta yolunu gozlemezsen dahada gelmez .boyle böyle yaparak atlatırsın inşallah.Gecmis olsun allah tüm panik ataklilarinda yardımcısı olsun .yasayan bilir
Bahsettiğiniz şey tam karın bölgesin de kalo atımı olmasımı mesela ben yatarken uzanırken karnımın kalp atışımdan yukarı aşağı inip çıktığını görebiliyorumBanada bu sıralar oluyo ya.korkutuyo beni .Ama ekstrasistolmu degilmi bilmiyorum.tam göğüs kafesimin ortasında hatta mideme yakın yerde bi atim oluyo sert atım . Anlık saniyelik .1kez sert atiyo geri bitiyo. Aradan 1 saat geciyo bidaha.ama afedersin gaz cikarttiriyo geğirme yani . Sonrada olmuyo .mideylemi alakalı acaba benimki .Ama kalp gibi atiyo .çözemedim mideylemi kalplemi iliskili
Nasıl oluyor biraz hissettiğini anlatsana canımEvet bu düzensiz atımlar ben de yaklaşık 1 senedir oluyor ne yazık ki ara da bir oluyor mesela durduk yere otururken oluyor ve ben ölücem sanıyorum çok korkutucu tabi bana göre öyle ama cidden tedirgin edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?