- Konu Sahibi huysuzgelin
-
1. resım olmalı sankı :) hatta gelinliğin tamamını çok beğendimmutluluklar dilerim size inşallah her şey istediğiniz gibi olur...
Benim gelinliğimin modeli de 1. resimdeki modeldendi herkes çok begenmişti. Gelinliğin orjinalini pronoviasta denedim göğüs kısmı inanılmaz açıktı çünkü hani gelinliğin dik durması ve vücudu sarması için boyuna çalışılan balenler var ya bunda enine çalışılmıştı. Eğer düğünün salonda olacaksa 1i açık alanda olacaksa 2 yi trcih et mutluluklar
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim :) ben de üst kısmının bana uymayacağını düğündüğüm için biraz daha farklı yaptırıyorum.
Peki tarlatan giydin mi içerisine? giydiysen kaç sıra tel vardı tarlatanında hatırlıyo musun
Evet tarlatan giymiştim içime; ama benim tarlatanımda hiç tel yoktu hep fırfırlar vardı tülden oluşan eğer istersen bi ara sana fotograflarımdan birini atabilirim.
Kızlar kararsızlık başa belaymış heleki konu gelinlikse çok daha kötü..
2. gelinlikle ilgili kır düğününe uygunluğundan dolayı seçeneklerden çıkardım,son olarak buna karar verdim
ve sizinle de paylaşmak istiyorum.Cuma günü model netleşecek provam var :)
Değerli yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 263506 Eki Görüntüle 263507
Sadece etek modeli böyle üst farklı.Resimdeki eteğin üst katı saten ama benimki dalya(şifon benzeri bir kumaş)
olacak. Etek ucu ve gelinliğimin göğüs kısmında da 2. resimdeki beyazişten kullanmayı düşündüm ya da sade kalacak ya da üst kısımdaki gibi etek ucuna da fırfır konacak.
Sizce hangi şekilde tercih edeyim,ya da modeli bu şekilde beğendiniz mi
Çoooooook tşekkürler :)
altı zaten kabarık ve farklı bir model, bence sade kalmalı üstü canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?