• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Çok zor durumdayım ne olur yardım :((((

huysuzgelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
57
0
36
İstanbul
Kızlar gelinliğim dikilmeye başladı 3. provaya da gün aldım ama ben gelinliğimin modeli konusunda hala çok kuşkuluyum
Düşünmekten uyku uyuyamıyorum.Gelinliğimin üst kısmında göğüs kısmı taşlı dantel beli verev drapeli bu kısımda
sorun yok ama alt kısmı için aşağıdaki ilk resmi düşünmüştüm ama ne biliyim hayalindeki model mi çok kararsızım Şimdi bir model daha var (2. resimdeki) tarlatansız onu mu yaptırsam diye düşündüm.Ancak yarın gelinlikçiye haber vermeliyim ki dikime devam etmesin yoksa iş işten geçmiş olacak.Sizce mevcut model kalsın mı yoksa diğer 2. modelle değiştreyim
mi. $gelinlik_893.jpg $gelinlik_buyuk_resimler_r1_c1.jpg

Son düzenleme:
1. resım olmalı sankı :) hatta gelinliğin tamamını çok beğendim:16: mutluluklar dilerim size inşallah her şey istediğiniz gibi olur...:54: :61:

Benim gelinliğimin modeli de 1. resimdeki modeldendi herkes çok begenmişti. Gelinliğin orjinalini pronoviasta denedim göğüs kısmı inanılmaz açıktı çünkü hani gelinliğin dik durması ve vücudu sarması için boyuna çalışılan balenler var ya bunda enine çalışılmıştı. Eğer düğünün salonda olacaksa 1i açık alanda olacaksa 2 yi trcih et mutluluklar

Arkadaşlar çok ama çoook teşekkürederim yardımlarınız için,annem burda yoktu ve yalnız karar verdim o yüzden
emin olamamıştım.Düğünüm kapalı mekanda olacak dediğiniz gibi 1. daha uygun bu durumda sanırım.Teşekkürler

Benim gelinliğimin modeli de 1. resimdeki modeldendi herkes çok begenmişti. Gelinliğin orjinalini pronoviasta denedim göğüs kısmı inanılmaz açıktı çünkü hani gelinliğin dik durması ve vücudu sarması için boyuna çalışılan balenler var ya bunda enine çalışılmıştı. Eğer düğünün salonda olacaksa 1i açık alanda olacaksa 2 yi trcih et mutluluklar

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim :) ben de üst kısmının bana uymayacağını düğündüğüm için biraz daha farklı yaptırıyorum.
Peki tarlatan giydin mi içerisine? giydiysen kaç sıra tel vardı tarlatanında hatırlıyo musun

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim :) ben de üst kısmının bana uymayacağını düğündüğüm için biraz daha farklı yaptırıyorum.
Peki tarlatan giydin mi içerisine? giydiysen kaç sıra tel vardı tarlatanında hatırlıyo musun

Evet tarlatan giymiştim içime; ama benim tarlatanımda hiç tel yoktu hep fırfırlar vardı tülden oluşan eğer istersen bi ara sana fotograflarımdan birini atabilirim.

Evet tarlatan giymiştim içime; ama benim tarlatanımda hiç tel yoktu hep fırfırlar vardı tülden oluşan eğer istersen bi ara sana fotograflarımdan birini atabilirim.

Benim hiç aklıma gelmemişti böyle bişey,süpermiş ben de pek kabarık olmasın istiyorum çünkü bu modeli
basitleştirir gibi geliyo.Eğer sana zahmet olmazsa çok memnun olurum resmini gönderebilirsen,çok çok teşekkür
ederim

bence birinci olmalı 2. sinde alt kısmı çok güzel ama 1. diyorum :65:

tatlım hemen hemen herkesinki 1. gelinliğin eteği gibi ama 2. farklı bence içine tarlatan kullanarak ikinci etekle değiştir. tarlatanıda zevkine göre kabarık veya daha sönük tercih edebilirsin... ama kesinlikle 2. etek olmalı:)))) şimdiden mutluluklar...

Son düzenleme:
birinci üst kesinlikle ikinci altla yakışmaz. denemeyin bile. ikincideki pliseli kumaş eteklere sadece orijinal modelde görülen çok dar drapeli sade üstler gidiyor. dantel aplik, kalın drape filan hiç güzel durmaz. birincisi güzel bir model zaten. ayrıca pliseli olanda da tarlatan vardır, en azından 2 numara...

Kızlar hepinize çk teşekkür ederim,gerçekten çok yardımcı oldunuz.Gelinlik dikimimi şu an için durdurttum,perşembe günü annem gelecek olduğundan cuma sabah tekrar provaya gidicez,şu an fikrim
oluştu provada sizinde yardımlarınız sayesinde netleşecek inşallah.

Kızlar kararsızlık başa belaymış heleki konu gelinlikse çok daha kötü..
2. gelinlikle ilgili kır düğününe uygunluğundan dolayı seçeneklerden çıkardım,son olarak buna karar verdim
ve sizinle de paylaşmak istiyorum.Cuma günü model netleşecek provam var :)
Değerli yorumlarınızı bekliyorum $dany-pour-alain-2009-bridal-collection-5.jpg $adsz121.jpg

Sadece etek modeli böyle üst farklı.Resimdeki eteğin üst katı saten ama benimki dalya(şifon benzeri bir kumaş)
olacak. Etek ucu ve gelinliğimin göğüs kısmında da 2. resimdeki beyazişten kullanmayı düşündüm ya da sade kalacak ya da üst kısımdaki gibi etek ucuna da fırfır konacak.

Sizce hangi şekilde tercih edeyim,ya da modeli bu şekilde beğendiniz mi

Çoooooook tşekkürler :)

Kızlar kararsızlık başa belaymış heleki konu gelinlikse çok daha kötü..
2. gelinlikle ilgili kır düğününe uygunluğundan dolayı seçeneklerden çıkardım,son olarak buna karar verdim
ve sizinle de paylaşmak istiyorum.Cuma günü model netleşecek provam var :)
Değerli yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 263506 Eki Görüntüle 263507

Sadece etek modeli böyle üst farklı.Resimdeki eteğin üst katı saten ama benimki dalya(şifon benzeri bir kumaş)
olacak. Etek ucu ve gelinliğimin göğüs kısmında da 2. resimdeki beyazişten kullanmayı düşündüm ya da sade kalacak ya da üst kısımdaki gibi etek ucuna da fırfır konacak.

Sizce hangi şekilde tercih edeyim,ya da modeli bu şekilde beğendiniz mi

Çoooooook tşekkürler :)

altı zaten kabarık ve farklı bir model, bence sade kalmalı üstü canım. :61:

altı zaten kabarık ve farklı bir model, bence sade kalmalı üstü canım. :61:

Teşekkür ederim :)
Üstü sade sayılır sadece göğsünde dantel var minik incilerle işlenmiş,taşsız,alt kısmı da 1. resimdekinin eteği gibi olacak sanırım,

sen de evlilik hazırlığı içindesin sanırım ne zaman düğün?

Back