• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım...

Aldatan siz olsaydınız herkes araya boyle sakince girip "Bir şans daha ver" derlermiydi eşinize? Ben aldatma konusunda çok katı bakan birisiyim siz de sözde affetmenize rağmen yediremiyorsunuz zaten. Dürüstçe söylemek gerekirse yol yakınken kurtulun...Kendinize değer verin

Sana boşanmak dışında çare bırakmamış. Ne pişman, ne telafi etmeye çalışıyor. Üstüne ayrılmak istiyor. Hala görüşmeye devam ediyo olabilir diyosun. Çekme daha fazla sonunda o bitirecek yoksa. Elinden neler gelir neler yapabilirsin güzel bi plan yap, gerisini de Allaha bırak. Başarabilirsin bence. Eviniz var mı eşinle?

E tamam bidaha gittiyseniz bidaha gidebilirsiniz, evi ilk terkettiginizde neye güvenip terkettiyseniz yine ona güvenip terkedin. İlkinde o kadar da zor değilmiş ki yapmışsınız, şimdi zor olan nedir
Mantığım devreye girdi iki arada kaldım çocuklara bakamam diye düşünuyorum bakacak kimse yok çünkü

Aldatan siz olsaydınız herkes araya boyle sakince girip "Bir şans daha ver" derlermiydi eşinize? Ben aldatma konusunda çok katı bakan birisiyim siz de sözde affetmenize rağmen yediremiyorsunuz zaten. Dürüstçe söylemek gerekirse yol yakınken kurtulun...Kendinize değer verin
Çok doğru öyle 👍 bende katı bakıyorum artık ve aldatilinca bosananlarin sebebini şimdi daha iyi anlıyorum çünkü olmuyor

Bahane değil canım ya. Bekarken baba evinde olmakla evlenip ayrılıp 2 çocukla baba evine sığmak aynı şey değil. Başka milletlerde nasıl bilmem ama bizde malesef sahip çıkmıyorlar torunlara istisnalar vardır tabi. Erkek ceketini alıp çıkıyor istediği gibi hayatını kuruyor kadın eğer ekonomik olarak çok iyi durumda değilse çocuklara kim bakar, nasıl tek başıma yeterim, çocuğumu ezerler mi üzerler mi diye bu bok heriflere katlanıyor. Çoğu kadın bence böyle. Yoksa kimse çekmez kolay kolay.
Ben gene öyle düşünmıyorum bugün ağır yaşamları izliyorum kadın ameliyat olcak annesi kalamam yanında diye babasıyla kalktı gitti kadın kendi kendine ameliyat oldu kimsesiz gibi şimdi bu olay bizlerde olsa böyle mi olur asla ;) ama dersen ki kendi evindem sonra baba evide olsa rahat edemiyorsun o başka yoksa sonuçta aile evi gittin geldim nerdesin muhabbetleri hep olur

Mantığım devreye girdi iki arada kaldım çocuklara bakamam diye düşünuyorum bakacak kimse yok çünkü
Aslinda cocuklariniz çok küçük değiller. 8 ve 6 büyük bir yaş pandemiden sonra okula gidecekler okul çıkışı 1-2 saat anneniz idare edebilir belki. Sizin iş durumunuza göre.

Sana boşanmak dışında çare bırakmamış. Ne pişman, ne telafi etmeye çalışıyor. Üstüne ayrılmak istiyor. Hala görüşmeye devam ediyo olabilir diyosun. Çekme daha fazla sonunda o bitirecek yoksa. Elinden neler gelir neler yapabilirsin güzel bi plan yap, gerisini de Allaha bırak. Başarabilirsin bence. Eviniz var mı eşinle?
Aynen banada öyle geliyor ben bitirmezsem görüşmeye devam ediyorsa o bitirir Zaten Allah yardımcım olsun

Bahane değil canım ya. Bekarken baba evinde olmakla evlenip ayrılıp 2 çocukla baba evine sığmak aynı şey değil. Başka milletlerde nasıl bilmem ama bizde malesef sahip çıkmıyorlar torunlara istisnalar vardır tabi. Erkek ceketini alıp çıkıyor istediği gibi hayatını kuruyor kadın eğer ekonomik olarak çok iyi durumda değilse çocuklara kim bakar, nasıl tek başıma yeterim, çocuğumu ezerler mi üzerler mi diye bu bok heriflere katlanıyor. Çoğu kadın bence böyle. Yoksa kimse çekmez kolay kolay.
Kesinlikle öyle 👍

Ben gene öyle düşünmıyorum bugün ağır yaşamları izliyorum kadın ameliyat olcak annesi kalamam yanında diye babasıyla kalktı gitti kadın kendi kendine ameliyat oldu kimsesiz gibi şimdi bu olay bizlerde olsa böyle mi olur asla :KK66: ama dersen ki kendi evindem sonra baba evide olsa rahat edemiyorsun o başka yoksa sonuçta aile evi gittin geldim nerdesin muhabbetleri hep olur
Hem oda var canım yani ailemin yanında da olmuyor çocuklarla 2 erkek çocuk çok ses oluyor ben 1 hafta kalsam üzülüyorum rahat edemiyorum yapamam diye de düşünüyorum

Aslinda cocuklariniz çok küçük değiller. 8 ve 6 büyük bir yaş pandemiden sonra okula gidecekler okul çıkışı 1-2 saat anneniz idare edebilir belki. Sizin iş durumunuza göre.
Onu bende düşündüm ama şuan pandemi olduğu için okula da gidemiyor evden ders yapıyorlar yani yine olmaz biraz daha sabır sonra ayrılık olacak galiba

Konuyu okuyunca aklima direkt şu geldi: Aldatan esiniz degil de siz olsaydiniz herkes esinize de "bir sans daha ver" dermiydi ?!
Demezdi kesinlikle ve bence namus kadınlara özgü bişey değil aynı durumu kadın yapsa ahlaksız olur erkek yapınca sorun olmuyor bazı insanların gozunde

Ailen ne diyor bu işe kardeş,eğer sana desteklerse gel diyorlarsa git.Bir süre rahatın bozulsun en azından böyle o evde kendini kahretmezsin.Sonrasini sonra düşünürsün..

Aldatmasını öğrendikten altı ay sonra barısmıs olursanız herhangı bir tazmınat alamıyorsunuz, eve donmussunuz ve aldatma ıcın esınızden maddı manevı tazmınat ıcın altı ay hakkınız vardı ama sanırım sure bıtmıs artık bosansanız bile bu delıllerı kullanamazsınız maalesef

Arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum tek bildiğim akıl verecek yol gösterecek birilerine ihtiyaç duyduğum. Eminim bana en doğru yolu sizler gösterirsiniz. Arkadaşlar 9 senelik evliyim bundan 8 ay önce aldatıldığımı öğrendim. Bugüne kadar hicbir açığını yakalamadığım eşimden bunu görünce şok geçirdim. Telefona görüntü kaydı almışlar benim evimde benim salonumun ortasında kızın yüzü görünüyor fakat eşim kendi yüzünü çekmemiş ama onun olduğunu anladım. Hâlâ inkar ediyor ben değilim arkadaşım ile sevgilisi geldi bize diyor.Ama ben eminimki o arkadaşlar. Yazışmalarda kız sıkılmış artik görüşmek istemiyor ama eşim hala yalvarıyor senden vazgeçemem diyor yazıp durmuş. ben bu olayı ogrendim ve annemin evine gittim sonra özür diledi ben değilim dedi inkar etti aileler araya girdi herkez bir şans daha ver dedi geri döndüm hala inkar etmesine rağmen. 6 aydır sorunlarımız devam ediyor onun yüzüne her baktığımda o fotoğrafları görüyorum ve oda bana soğuk davranıyor sanki hala konuşuyor gibi eşimi çok severek evlendim hala da çok seviyorum neden seviyorum bu kadar şeyin üstüne kendime çok kızıyorum ama severken böyle bir durumda olmak nasıl bir yıkım anlarsınız beni. Ben arada kızgınlığımi kırgınlığımi belli edince alttan almıyor hicbir şekilde hep uste cikiyor ben değilim sen hala beni sucluyorsun bıktım senden git ıstemiyorum seni diyor bende böyle rezil bir durumda sıkışıp kaldım arkadaşlar boşansam annem kalp hastası kardeşim yok 2 çocuğum var bakacak kimsem yok ben çalışsam onlara kimse bakamaz boşanınca eşim para falanda vermez ona da eminim. Suanki durum gibi bakmaz. Ben böylede yasayamiyorum çocukları bırakıp gitmek de ıstemiyorum ne olur bana bir akıl verin ben napicam 😔
Siz boşanmak ıstemıyosunuz.Bahaneler buluosunuz.Insanlar ne zor sartlar altında neler yapıyor.Birde inkar edıolar .Lanet olası pislıkler

Yorumunuz beni çok rahatlattı ve biraz olsun ozguvenimi yerine getirdi çok sağolun Allah razı olsun bende kendime şaşırıyorum zaten nasıl seviyorum diye ama sanırım yılların verdiği aliskanlik ve bağlılık inşallah kurtulurum lütfen benim için dua edin çok ihtiyacım var 😔
Ederim tabi, lütfen kendinizi bırakmayın. Kadın isterse her şeyi halledebilir hiç umutsuz olmayın güvenin kendinize. Allah yanınızda olsun bi an önce düzeniniz kurup mutlu olun inşallah 🙏🏻

İki yolunuz var ya unutacaksınız o fotoğrafı hayatınıza, evliliğinize devam edeceksiniz ya boşanacaksınız. İkisi dışında seçeneğiniz yok.

Eşinizin para verip vermemesi paşa gönlüne bağlı değil, hakime bağlı. Kanun vereceksin diyorsa eşek gibi de verecek. Eğer ilk aldatıldığınızda açsaydınız davayı zinadan tazminat da alırdınız. Şimdi 8 ay geçmiş üstünden yasal sınır 6 ay bu durumda zinayı gerekçe gösteremezsiniz. Şiddet uyguladı diyorsunuz o zaman da darp raporu almamışsınız, bunu gerekçe gösterip rahatlıkla boşananibilirdiniz.

Yaşları küçük dediğiniz çocukları ben bebek zannettim biri 8 biri 6 yaş küçük bir yaş değil ki.

Kendi kendinize boşanmamak için bir sürü sebep bulmuşsunuz madem niyetiniz yok boşanmaya o zaman unutacaksınız ne gördüyseniz.

Bi kere o çocukları sen annenin evinden getirmedin arkadaşım. Babaları bal gibi bakacak çocuklarına. Senin yerinde olsam donuna kadar alırdım o adamın elindeki zina görüntüleri ile. Bunun adı haysiyetsizliktir. Aynı odada oturmaya bile insanın midesi bulanır, kendine bu işkenceyi yapma! İş bul bi yerlerden başla. Ama bu adamı çocuklarının yanında tutma.

Back
X