boşanacam galiba bende sonunda olmuyor çünküDonuna kadar alırsın donuna! Sert ol, kararlı ol, iflahını kurut. Bu böyle çekilmez, nasıl aynı yatağa girebiliyorsunuz? Nasıl dokunuyorsunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok zor durumdayım...
- Konu Sahibi Merveck55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Mayıs 2019
- 2.375
- 7.475
- 158
- 28
Başkaları bir şans ver dedi diye sizi aldatan kocaniza geri dönmek?? Madem ayrılırsaniz size bakacak kimse yoktu o videoyu hiç açığa çıkarıp yüz göz olmayacaktıniz, madem çıkardınız ve evi terkettiniz geri dönmeyecektiniz. Videoyu gördüğünüzde de aynı şartlar geçerliydi ama siz annenizin evine gidebildiniz, şimdi niye gidemeyesiniz? İlk çıkıp gittiğinizde ne bekliyodunuz ki adam gelip özür dileyecek, ayaklarınıza kapanacak siz de büyüklük bende kalsın deyip affedeceksiniz, tıpış tıpış eve döneceksiniz falan mı istiyodunuz? Siz sadece tıpış tıpış eve donmussunuz ama karşınızda pişman bir adam yok, aksine nasılsa bi kere aldattım affetti bidaha affeder diyen rahat bir adam var. Evi terketssniz ilk bikac ay sıkıntı çekersiniz sonra ilk duruşmada hakim tedbir nafakasi bağlar zaten. Aldatan eşinizi affettiginiz için elinizdeki video ise yaramayabilir bu arada bir avukata danışın, ve lütfen akılcı adımlar atın. Boşanmaya niyetiniz yoksa da yok yere ortaklığı ateşe vermeyin, oturun evinizde ayrı yataklardan yatin gerekirse adamla ev arkadaşı gibi yaşayın
- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.650
- 198
Eviniz sizemi ait yoksa kiramı ? Boşansanız en azından yarısı size düşer . Anneniz kalp hastası anlıyorum ama bu gidişle sizde sağlığınızdan olucaksınız , birazcıkta kendinizi düşünün . Siz mutlu olun ki çocuklarınızda sizin mutluluğunuzdan alsın . Sizin yaşınız kaç bu arada ?Bende çok çaresizim arkadaşım biri 8 biri 6
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Anlıyorum ama Bi şekilde oldur. Bak gör sonra nasıl mutlu olacaksın. çocuklarınla emin ol. Adam karılarla sefasını sürsün sen otur cefasını çek olur mu yaYapamıyorum işte arkadaşım olmuyor boşanacam galiba bende sonunda olmuyor çünkü
Hayir canım kiradayız malesef herşey çocuklara da yansıyor 31 yasindayimEviniz sizemi ait yoksa kiramı ? Boşansanız en azından yarısı size düşer . Anneniz kalp hastası anlıyorum ama bu gidişle sizde sağlığınızdan olucaksınız , birazcıkta kendinizi düşünün . Siz mutlu olun ki çocuklarınızda sizin mutluluğunuzdan alsın . Sizin yaşınız kaç bu arada ?
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Çocuklarla zor evet bende 3tane biliyorum yaniHayir canım kiradayız malesef herşey çocuklara da yansıyor 31 yasindayim
- 27 Ekim 2019
- 538
- 969
- 53
- 39
Herkes mangalda kül bırakmamış ama mantıklı olmak lazım intikam mı istiyorsun al sana dibine kadar intikam;
ayrılırsın elbet ama şuan ona inanmış gibi yapıp ayrılmaya müsait duruma gelme zamanı
1. gizli para biriktireceksin tırtıklayabildiğin kadar tırtıkla
2.bir mesleğin yoksa meslek edineceksin
3. korunacaksın bir çocuk daha babasız büyümesin
sonra basarsın tekmeyi
ayrılırsın elbet ama şuan ona inanmış gibi yapıp ayrılmaya müsait duruma gelme zamanı
sonra basarsın tekmeyi
- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.650
- 198
Daha genceciksiniz , yazık degilmi size böyle bir erkekle ömür çürüteceksiniz . Yarın bir gün herseyi unutup yine sizi aldatacak , siz mecbur kaldıkça sustukça o dahada fazlasını yapacak ...Hayir canım kiradayız malesef herşey çocuklara da yansıyor 31 yasindayim
Bakin siz de benim yerimde olsanız belki aynı tepkiyi verirsiniz ben önce mantığımi çalıştıramadım videoyu görür görmez zaten öldüm ben beynimden vurulmuş döndüm ertesi gün apar topar çıkıp gittim zaten ama onun ailesi benim ailem derken baristirildik sürüklendim açıkçası ama sonra aynı evde yapamayacağımı anladım ben böyle olacağını bilsem zaten geri dönmezdim bilemedim yaniBaşkaları bir şans ver dedi diye sizi aldatan kocaniza geri dönmek?? Madem ayrılırsaniz size bakacak kimse yoktu o videoyu hiç açığa çıkarıp yüz göz olmayacaktıniz, madem çıkardınız ve evi terkettiniz geri dönmeyecektiniz. Videoyu gördüğünüzde de aynı şartlar geçerliydi ama siz annenizin evine gidebildiniz, şimdi niye gidemeyesiniz? İlk çıkıp gittiğinizde ne bekliyodunuz ki adam gelip özür dileyecek, ayaklarınıza kapanacak siz de büyüklük bende kalsın deyip affedeceksiniz, tıpış tıpış eve döneceksiniz falan mı istiyodunuz? Siz sadece tıpış tıpış eve donmussunuz ama karşınızda pişman bir adam yok, aksine nasılsa bi kere aldattım affetti bidaha affeder diyen rahat bir adam var. Evi terketssniz ilk bikac ay sıkıntı çekersiniz sonra ilk duruşmada hakim tedbir nafakasi bağlar zaten. Aldatan eşinizi affettiginiz için elinizdeki video ise yaramayabilir bu arada bir avukata danışın, ve lütfen akılcı adımlar atın. Boşanmaya niyetiniz yoksa da yok yere ortaklığı ateşe vermeyin, oturun evinizde ayrı yataklardan yatin gerekirse adamla ev arkadaşı gibi yaşayın
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Doğru söylüyorsun aslnda da nasıl tırtıklicak ki kadın 2 çocuk ev kira adam cinsHerkes mangalda kül bırakmamış ama mantıklı olmak lazım intikam mı istiyorsun al sana dibine kadar intikam;
sonra basarsın tekmeyi
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Tam olarak ne vardı videoda acabaBakin siz de benim yerimde olsanız belki aynı tepkiyi verirsiniz ben önce mantığımi çalıştıramadım videoyu görür görmez zaten öldüm ben beynimden vurulmuş döndüm ertesi gün apar topar çıkıp gittim zaten ama onun ailesi benim ailem derken baristirildik sürüklendim açıkçası ama sonra aynı evde yapamayacağımı anladım ben böyle olacağını bilsem zaten geri dönmezdim bilemedim yani
Çok sağol canim bana güç verdin para bile az veriyor bana dediğin gibi biriktirmeye çalışıyorum ayrılınca lazım olur diye mesleğim var üniversite mezunuyum canimHerkes mangalda kül bırakmamış ama mantıklı olmak lazım intikam mı istiyorsun al sana dibine kadar intikam;
sonra basarsın tekmeyi
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Ama meslek konusunda kesinlikle haklısın o şart bende açık öğretim okuyorumDoğru söylüyorsun aslnda da nasıl tırtıklicak ki kadın 2 çocuk ev kira adam cins
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Üniversite mezunumu sen yazık etmişin kendine canm yaÇok sağol canim bana güç verdin para bile az veriyor bana dediğin gibi biriktirmeye çalışıyorum ayrılınca lazım olur diye mesleğim var üniversite mezunuyum canim
- 24 Mayıs 2019
- 2.375
- 7.475
- 158
- 28
E tamam bidaha gittiyseniz bidaha gidebilirsiniz, evi ilk terkettiginizde neye güvenip terkettiyseniz yine ona güvenip terkedin. İlkinde o kadar da zor değilmiş ki yapmışsınız, şimdi zor olan nedirBakin siz de benim yerimde olsanız belki aynı tepkiyi verirsiniz ben önce mantığımi çalıştıramadım videoyu görür görmez zaten öldüm ben beynimden vurulmuş döndüm ertesi gün apar topar çıkıp gittim zaten ama onun ailesi benim ailem derken baristirildik sürüklendim açıkçası ama sonra aynı evde yapamayacağımı anladım ben böyle olacağını bilsem zaten geri dönmezdim bilemedim yani
Malesef öyle canım çocuk olunca çalışamadımÜniversite mezunumu sen yazık etmişin kendine canm ya
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Enazndan işkonusında zorlanmassınMalesef öyle canım çocuk olunca çalışamadım
- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
Bahane değil canım ya. Bekarken baba evinde olmakla evlenip ayrılıp 2 çocukla baba evine sığmak aynı şey değil. Başka milletlerde nasıl bilmem ama bizde malesef sahip çıkmıyorlar torunlara istisnalar vardır tabi. Erkek ceketini alıp çıkıyor istediği gibi hayatını kuruyor kadın eğer ekonomik olarak çok iyi durumda değilse çocuklara kim bakar, nasıl tek başıma yeterim, çocuğumu ezerler mi üzerler mi diye bu bok heriflere katlanıyor. Çoğu kadın bence böyle. Yoksa kimse çekmez kolay kolay.Ya su evlendikten sonra aile evine gidememeyi bir türlü anlamıyorum önceden orda yasıyordunuz güzelce ama evlenip geri dönünce burda yerim yok bana hep bahane geliyor nedense
Kadıni evine getirmiş daha ne yapsın ve yalvarmış bide bırakmasın diye rezil
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Belki çalışır çocukları kreşe anaokuluna falan verirsin. inşallah şu pandemi biterse işin var diploma var Bi şekil hallolurEnazndan işkonusında zorlanmassın