• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım...

Başkaları bir şans ver dedi diye sizi aldatan kocaniza geri dönmek?? Madem ayrılırsaniz size bakacak kimse yoktu o videoyu hiç açığa çıkarıp yüz göz olmayacaktıniz, madem çıkardınız ve evi terkettiniz geri dönmeyecektiniz. Videoyu gördüğünüzde de aynı şartlar geçerliydi ama siz annenizin evine gidebildiniz, şimdi niye gidemeyesiniz? İlk çıkıp gittiğinizde ne bekliyodunuz ki adam gelip özür dileyecek, ayaklarınıza kapanacak siz de büyüklük bende kalsın deyip affedeceksiniz, tıpış tıpış eve döneceksiniz falan mı istiyodunuz? Siz sadece tıpış tıpış eve donmussunuz ama karşınızda pişman bir adam yok, aksine nasılsa bi kere aldattım affetti bidaha affeder diyen rahat bir adam var. Evi terketssniz ilk bikac ay sıkıntı çekersiniz sonra ilk duruşmada hakim tedbir nafakasi bağlar zaten. Aldatan eşinizi affettiginiz için elinizdeki video ise yaramayabilir bu arada bir avukata danışın, ve lütfen akılcı adımlar atın. Boşanmaya niyetiniz yoksa da yok yere ortaklığı ateşe vermeyin, oturun evinizde ayrı yataklardan yatin gerekirse adamla ev arkadaşı gibi yaşayın

Bende çok çaresizim arkadaşım biri 8 biri 6
Eviniz sizemi ait yoksa kiramı ? Boşansanız en azından yarısı size düşer . Anneniz kalp hastası anlıyorum ama bu gidişle sizde sağlığınızdan olucaksınız , birazcıkta kendinizi düşünün . Siz mutlu olun ki çocuklarınızda sizin mutluluğunuzdan alsın . Sizin yaşınız kaç bu arada ?

Yapamıyorum işte arkadaşım olmuyor boşanacam galiba bende sonunda olmuyor çünkü
Anlıyorum ama Bi şekilde oldur. Bak gör sonra nasıl mutlu olacaksın. çocuklarınla emin ol. Adam karılarla sefasını sürsün sen otur cefasını çek olur mu ya

Eviniz sizemi ait yoksa kiramı ? Boşansanız en azından yarısı size düşer . Anneniz kalp hastası anlıyorum ama bu gidişle sizde sağlığınızdan olucaksınız , birazcıkta kendinizi düşünün . Siz mutlu olun ki çocuklarınızda sizin mutluluğunuzdan alsın . Sizin yaşınız kaç bu arada ?
Hayir canım kiradayız malesef herşey çocuklara da yansıyor 31 yasindayim

Arkadaşın dediği gibi ilk zamanlar biraz sıkıntı çekersin ama yoluna girer yoksa ömrün biter

Herkes mangalda kül bırakmamış ama mantıklı olmak lazım intikam mı istiyorsun al sana dibine kadar intikam;
ayrılırsın elbet ama şuan ona inanmış gibi yapıp ayrılmaya müsait duruma gelme zamanı
1. gizli para biriktireceksin tırtıklayabildiğin kadar tırtıkla
2.bir mesleğin yoksa meslek edineceksin
3. korunacaksın bir çocuk daha babasız büyümesin
sonra basarsın tekmeyi

Hayir canım kiradayız malesef herşey çocuklara da yansıyor 31 yasindayim
Daha genceciksiniz , yazık degilmi size böyle bir erkekle ömür çürüteceksiniz . Yarın bir gün herseyi unutup yine sizi aldatacak , siz mecbur kaldıkça sustukça o dahada fazlasını yapacak ...

Başkaları bir şans ver dedi diye sizi aldatan kocaniza geri dönmek?? Madem ayrılırsaniz size bakacak kimse yoktu o videoyu hiç açığa çıkarıp yüz göz olmayacaktıniz, madem çıkardınız ve evi terkettiniz geri dönmeyecektiniz. Videoyu gördüğünüzde de aynı şartlar geçerliydi ama siz annenizin evine gidebildiniz, şimdi niye gidemeyesiniz? İlk çıkıp gittiğinizde ne bekliyodunuz ki adam gelip özür dileyecek, ayaklarınıza kapanacak siz de büyüklük bende kalsın deyip affedeceksiniz, tıpış tıpış eve döneceksiniz falan mı istiyodunuz? Siz sadece tıpış tıpış eve donmussunuz ama karşınızda pişman bir adam yok, aksine nasılsa bi kere aldattım affetti bidaha affeder diyen rahat bir adam var. Evi terketssniz ilk bikac ay sıkıntı çekersiniz sonra ilk duruşmada hakim tedbir nafakasi bağlar zaten. Aldatan eşinizi affettiginiz için elinizdeki video ise yaramayabilir bu arada bir avukata danışın, ve lütfen akılcı adımlar atın. Boşanmaya niyetiniz yoksa da yok yere ortaklığı ateşe vermeyin, oturun evinizde ayrı yataklardan yatin gerekirse adamla ev arkadaşı gibi yaşayın
Bakin siz de benim yerimde olsanız belki aynı tepkiyi verirsiniz ben önce mantığımi çalıştıramadım videoyu görür görmez zaten öldüm ben beynimden vurulmuş döndüm ertesi gün apar topar çıkıp gittim zaten ama onun ailesi benim ailem derken baristirildik sürüklendim açıkçası ama sonra aynı evde yapamayacağımı anladım ben böyle olacağını bilsem zaten geri dönmezdim bilemedim yani

Herkes mangalda kül bırakmamış ama mantıklı olmak lazım intikam mı istiyorsun al sana dibine kadar intikam;
ayrılırsın elbet ama şuan ona inanmış gibi yapıp ayrılmaya müsait duruma gelme zamanı
sonra basarsın tekmeyi
Doğru söylüyorsun aslnda da nasıl tırtıklicak ki kadın 2 çocuk ev kira adam cins

Bakin siz de benim yerimde olsanız belki aynı tepkiyi verirsiniz ben önce mantığımi çalıştıramadım videoyu görür görmez zaten öldüm ben beynimden vurulmuş döndüm ertesi gün apar topar çıkıp gittim zaten ama onun ailesi benim ailem derken baristirildik sürüklendim açıkçası ama sonra aynı evde yapamayacağımı anladım ben böyle olacağını bilsem zaten geri dönmezdim bilemedim yani
Tam olarak ne vardı videoda acaba

sonra basarsın tekmeyi
Çok sağol canim bana güç verdin para bile az veriyor bana dediğin gibi biriktirmeye çalışıyorum ayrılınca lazım olur diye mesleğim var üniversite mezunuyum canim

E tamam bidaha gittiyseniz bidaha gidebilirsiniz, evi ilk terkettiginizde neye güvenip terkettiyseniz yine ona güvenip terkedin. İlkinde o kadar da zor değilmiş ki yapmışsınız, şimdi zor olan nedir

Ya su evlendikten sonra aile evine gidememeyi bir türlü anlamıyorum önceden orda yasıyordunuz güzelce ama evlenip geri dönünce burda yerim yok bana hep bahane geliyor nedense 🤷🏼‍♀️
Kadıni evine getirmiş daha ne yapsın ve yalvarmış bide bırakmasın diye rezil
Bahane değil canım ya. Bekarken baba evinde olmakla evlenip ayrılıp 2 çocukla baba evine sığmak aynı şey değil. Başka milletlerde nasıl bilmem ama bizde malesef sahip çıkmıyorlar torunlara istisnalar vardır tabi. Erkek ceketini alıp çıkıyor istediği gibi hayatını kuruyor kadın eğer ekonomik olarak çok iyi durumda değilse çocuklara kim bakar, nasıl tek başıma yeterim, çocuğumu ezerler mi üzerler mi diye bu bok heriflere katlanıyor. Çoğu kadın bence böyle. Yoksa kimse çekmez kolay kolay.

Back
X