Cok zayıfım ve hamıleyım

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.794
133
33
Merhaba kızlar ben 4 haftalık hamıleyım ve cok zayıfım 45 kiloyum 3 ay önce bir düşüğüm oldu kilo alamıyorum maalesef bu kıloyla hamıle kalıp dogum yapan var mı

Hic bişey olmaz doktorlar zayıf ve saglıklı gebeliği daha hoş karsılıyor. Ben 162 boyundaym 49 kilo ile hamile kaldım 47 ye düstüm bulantılardan. Suan 4.5 aylıgız.Cok sükür doktor bebegin gayet saglıklı dedi. Önemli olan senin sağlıklı beslenmen. Bol bol tuzsuz badem ceviz ye etini yumurtanı ye. Paketli kötü gıdalar yemedigin sürece bebegin cook güzel gelisir. 4. Aydan sonra hızla kilo alıyorsun zaten merak etme hic

Hic bişey olmaz doktorlar zayıf ve saglıklı gebeliği daha hoş karsılıyor. Ben 162 boyundaym 49 kilo ile hamile kaldım 47 ye düstüm bulantılardan. Suan 4.5 aylıgız.Cok sükür doktor bebegin gayet saglıklı dedi. Önemli olan senin sağlıklı beslenmen. Bol bol tuzsuz badem ceviz ye etini yumurtanı ye. Paketli kötü gıdalar yemedigin sürece bebegin cook güzel gelisir. 4. Aydan sonra hızla kilo alıyorsun zaten merak etme hic
Anladım canım teşekkür ederim

Merhaba kızlar ben 4 haftalık hamıleyım ve cok zayıfım 45 kiloyum 3 ay önce bir düşüğüm oldu kilo alamıyorum maalesef bu kıloyla hamıle kalıp dogum yapan var mı
çok zayıf sayılmazsiniz ki ben de yaklaşık aynı kiloyla hamile kalmıştım hamilelik boyunca da 7 kilo aldım ve hiç sorunsuz doğum yaptım. hatta hamileliğim de çok rahat geçmişti.

Boyuna göre normalsin. Zayıf olmak da avantaj bence. İlk aylar olmasada sonra alırsın kilo ayda 1 sonra 2 sonrada doğum. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin herkese.

çok zayıf sayılmazsiniz ki ben de yaklaşık aynı kiloyla hamile kalmıştım hamilelik boyunca da 7 kilo aldım ve hiç sorunsuz doğum yaptım. hatta hamileliğim de çok rahat geçmişti.
Ne bıleyım gören herkes bu cok zayıf cocuk tasıyamaz diyor moralimi bozuyor

Boyuna göre normalsin. Zayıf olmak da avantaj bence. İlk aylar olmasada sonra alırsın kilo ayda 1 sonra 2 sonrada doğum. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin herkese.
Amin inşallah canım 🙏

Ben şu an 57 kilo oldum korkma allah vercem desin zayiflikla alakası yok

siz kulak tıkayacaksınız. ben 9 aylık hamileyken 52 kiloydum. ve boyum 1.55 yani aynı durumdayız. kilo hamile kalmayı zorlaştıran bir şey zaten. o diyenler yanlış biliyor.
Sacma sacma konusup insanın canını sıkıyorlar 3 ay önce bir düşüğüm oldu uzaktan akraba biri tabı akrabaysa zayıf ya tasıyamamıştır cocugu düşmüştür diyo insanlar gercekten ne konuştuğunu bilmiyorlar

Sacma sacma konusup insanın canını sıkıyorlar 3 ay önce bir düşüğüm oldu uzaktan akraba biri tabı akrabaysa zayıf ya tasıyamamıştır cocugu düşmüştür diyo insanlar gercekten ne konuştuğunu bilmiyorlar
he he 3 gr bebeği taşıyamadım deseydiniz. ne saçma sapan laflar konuşuyorlar yahu.

Aman herkese bakma sende. Fırt die dogurursun. Siz oylemi diosunuz. Agzı olan konuşuyo. Yahı sizene kız hamile işte kilo da verir alırda. Cok kilolu olsn kilolu aaa doguramaz derler zayıf olsan yine doguramazsın taşıyamazsın. Yahu Allah vermiş işte derdi size mi düştü. Sinir oluyorum boyle insanlara. Yahu mutluluk sacın biraz etrafınıza ben mesela kilolu insanlara ne guzel yüzünğz var derim yada bişeyine iltifat ederim ne hoşuna gider ne ile rahat hisseder kendini. Hamile insana soylenecek tek şey senin için yapacagım bişey varmı derim mesela.konu dışı ama eşime mutlu olsun die iş stresini azaltsın die ona onu cok sevdiğimi iyiki kocam oldugunu soylerim . Birine kendini iyi hissettirmek birisine iyi gelmek cok onemli ve guzel bişey oldugunu düşünüyorum. Biraz bunları araştırın bakın. Zaten stresli olunuo insanı mahvederler ya bu tipler ayyh gıcık oldum 😡

Geçen ay bir konudan hatırlıyorum sizi bebek beklemekle ilgili bir konuydu çok sevindim hamile olmanıza :) inşallah karıştırmıyorumdur.. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

he he 3 gr bebeği taşıyamadım deseydiniz. ne saçma sapan laflar konuşuyorlar yahu.
Ben caresızken aglarken bır de bu lafı söylüyor dengesiz kadın Allah nasıp etmezse ben napabılırım ben sırf bebegıme bır sey olmasın dıye kalkmadım bıle yerimden Allah kımseyı düşüncesiz insanlarla muhatap etmesin

150 boy 45 kilo bence çol zayıf değil kuzum. Ayrıca kilolu olmak daha kötü bence

Merhaba, ben de 1.61 boy ve 47 kilo ile hamile kalmıştım, şimdi 56 kilo oldum🙈 Daha doğuma da var, hormonların etkisi ile galiba kilo alınıyor zaten ister istemez, bebek de haftasıyla uyumlu gidiyor, inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Ben caresızken aglarken bır de bu lafı söylüyor dengesiz kadın Allah nasıp etmezse ben napabılırım ben sırf bebegıme bır sey olmasın dıye kalkmadım bıle yerimden Allah kımseyı düşüncesiz insanlarla muhatap etmesin
Cahil insanların lafına zaten hiç takılmayın, bebek sağlıklıysa inşallah sonuna kadar da her şey yolunda gider, sağlıkla kucağınıza alırsınız, fakat önceki hamileliğinizde belki sağlıklı değildi, o zaman ona maalesef kimsenin yapabileceği bir şey olmuyor.

Back
X