Cahil insanların lafına zaten hiç takılmayın, bebek sağlıklıysa inşallah sonuna kadar da her şey yolunda gider, sağlıkla kucağınıza alırsınız, fakat önceki hamileliğinizde belki sağlıklı değildi, o zaman ona maalesef kimsenin yapabileceği bir şey olmuyor.
Merhaba, ben de 1.61 boy ve 47 kilo ile hamile kalmıştım, şimdi 56 kilo oldum Daha doğuma da var, hormonların etkisi ile galiba kilo alınıyor zaten ister istemez, bebek de haftasıyla uyumlu gidiyor, inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Kızlar selam.Konuyla ilgili olmaya bilir,ama bende 1 haftadır sistit,mantar(vaginal kaşıntı).adetime 2 gün var.test negatif zaten.antibiyotik kullana bilirmiyim acaba?dayanamıyorum çünkü
Merhaba kızlar ben 4 haftalık hamıleyım ve cok zayıfım 45 kiloyum 3 ay önce bir düşüğüm oldu kilo alamıyorum maalesef bu kıloyla hamıle kalıp dogum yapan var mı
mankenler de o kiloyla başlıyor :) sağlıklı beslen stres yapma , güzel bir hamilelik geçir .inşallah sağ salim dünyaya getirirsin. ben de evlendiğimde 45 kiloydum . 30 dan sonra metabolizma yavaşlıyor kadınlar kilo alıyor mecburen
mankenler de o kiloyla başlıyor :) sağlıklı beslen stres yapma , güzel bir hamilelik geçir .inşallah sağ salim dünyaya getirirsin. ben de evlendiğimde 45 kiloydum . 30 dan sonra metabolizma yavaşlıyor kadınlar kilo alıyor mecburen
Merhaba kızlar ben 4 haftalık hamıleyım ve cok zayıfım 45 kiloyum 3 ay önce bir düşüğüm oldu kilo alamıyorum maalesef bu kıloyla hamıle kalıp dogum yapan var mı
Ben de 48 kiloyla baslamistim 4 sene once.20 kilo aldim surecte dogumdan sonra yine ayni kiloma dondum.kilom hic sorun olusturmadi.oyuzden kiloyu dert etmeyin derim.asiri zayif degilsiniz.
Zayıf olmak dezavantaj değil gebelik için aksine avantaj..
İlk düştüğünüze bağlı olduğunu düşünüyorsunuzdur belki de ama kadınların artık %70 i ilk bebeğini düşürüyor buna ben de dahil.. Sadece 3 kg alanı biliyorum siz sağlıklı beslenin yeter son ayda süte ve muza dayanın hatta bebeğe de kilo aldırıyor..