- 8 Mart 2012
- 192
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende40 kiloyum dün öğrendim hamiş olduğumu
canım bende evlendiğimde 44 kiloydum mayısta evlendik ve hiç korunmadık agustosta hamile oldugumu ögrendim ve 64 kilo ile doguma gittim şimdi dünya tatlısı 11 aylık bi kızım var Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin siznde en kısa zamanda olur inşallah merak etme
bende hep 47-8 kiloyum hep.şubatta hamiiş olmuştum bebiş gelişmedi 6 haftalık kalbi atmadı aldılar..annem acaba bünyemi kaldırmadı ddi.
kiloyla alakası yoktur..içini ferah tut sende..allah ne zaamn isterse o zaman olur.
cnm bende zayıf olmakla alakası olduğunu düşünmüyrum bende zayıfım hatta bana kadın doğumcum biraz kilo al demişti diyetisyene fln gittim ne yaptıysam yok alamadım sonra aralıkta hamile kaldım 7 haftalıkken düşük yaptım ama hamiş kalır kalmaz 3 kilo aldım annem benden daha zayıfmış hamile kaldığında
bende cok zayıfım boyum 1.78 kg 64 yani uzuuun ince bende 6 haftalık düşük yaptım ama alakası varmı bilemem :)
cnm düşüğümün kiloyla alakası yoktu seninkininde yoktur 12.haftaya kadar çok sık olabiliyor bi nevi vücudun savunma mekanizması gibi eğer yolunda gitmeyen bişey varsa müdahele ediyor bana bu şekilde açıklama yaptılar yani,bende 170 boy 50 kiloyum