• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yoruluyorumm

BengisuCan91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
471
-299
11
33
Anneler kızım 20 aylık hiç durmuyor sürekli ağlıyor aşırı yaramaz bi kız oldu ne temizlik yapabiliyorum ne çamaşır asabiliyorum arkamdan herşeyi döküp dağıtıyor yani aşırı hiperaktif peşinde gezmesem düşüp bi yerini kiracak heryerden atlamaya calisiyo napicam bilmiyorum aşırı yoruldum o kadar yoruluyorumki yapma dedikçe daha çok yapıyor tek başima bakıyorum eşim işten geldimi az biraz nefes alabiliyorum siz tek başına bakanlar ne yapıyorsunuz cocuklariniz böylemi aynı hiçbirşeye yetişemiyorum panik atak geçiriyorum sanki

Anneler kızım 20 aylık hiç durmuyor sürekli ağlıyor aşırı yaramaz bi kız oldu ne temizlik yapabiliyorum ne çamaşır asabiliyorum arkamdan herşeyi döküp dağıtıyor yani aşırı hiperaktif peşinde gezmesem düşüp bi yerini kiracak heryerden atlamaya calisiyo napicam bilmiyorum aşırı yoruldum o kadar yoruluyorumki yapma dedikçe daha çok yapıyor tek başima bakıyorum eşim işten geldimi az biraz nefes alabiliyorum siz tek başına bakanlar ne yapıyorsunuz cocuklariniz böylemi aynı hiçbirşeye yetişemiyorum panik atak geçiriyorum sanki

İmkanınız en azından 1 saat kadar dışarı parka çıkarın. Enerjisini atsın. Gelince güzelce yıkayın yatırın. Yorulacağı için daha güzel uyur öğlen uykusu falan. Sizde o sırada biraz nefes alırsınız.

Merhabalar Allah yardımcınız olsun vala cok zor 😞 enerji dolu bir pıtırcıkmış desenize parka falan götürün enerjisini atacak bişiyler yapın tabi enerji biterse 😇🙏

Valla hafta içi çalışıyorum hafta sonu çocukla daha çok yoruluyorum. Gerçekten çok zor ya Allah kolaylık versin. En güzeli dışarı çıkarmak. Bana terapi gibi geliyor şöyle bebek arabasıyla yürüyüşe çıkmak.

Benimde kızım 21 aylık. Ben işlere onu da dahil ediyorum. Mesela çamaşır asıyosam mandal sepetini ona veriyorum. Ben çamaşır asıcam bana tek tek mandalları ver diyorum. Evet dağıtıyor ama en azından benim yönlendirmeme göre oynuyor ve yanımda oluyor. Veya yemek yapıyosam muftağa alıyorum onu. Önüne plastik kaşık ve tabak koyuyorum. Bazen biraz su, bazen yutamayacağı büyüklükte makarna mesela veriyorum ona onları karıştırıyor oynuyor. Onun dışında dışarısı çok faydalı evet yakında park varsa en azından enerjisini atar.

Back