Çok yorulduuuum bulantılardan

hamilekalmayacalisankiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
15
2
1
28
Merhaba hamiş kankalarım, 8+5deyim mide bulantısı ve kusma beni mahvediyor doktor prilam Dr verdi 2 gündür gece yatmadan önce kullandım geçmedi bugün sabahda içtim ama hala midem bulanıyor. Gün içerisinde lüzum halinde dramamine kullan dedi ikisi beraber problem yaratır mı böyle bir tecrübesi olan var mi? Bulantılarım ne zaman biter pekii sizde ne zaman bitti ciddi anlamda

6-7-8-9-10. Haftalar rezalet geçti. 4 kilo verdim. Günde 30 kere kustuğum günler oldu. Şimdi 12 ye girdim. Mide bulantısı devam ama kusmalar azaldı yok gibi bir şey. Bulantılar da ilk zamanlar gibi değil sanırım bitiyor. Sabredin. Gece yarmadan 2 pirilam gündüz bir pirilam şeklinde alabilirsiniz.

Bu durum bütün hamilelerde var neredeyse benimde çok kötü geçiyor ağız tadı yok hep tat bozukluğu yemek yapamıyorum biraz daha dişimizi sıkıcaz mecbur tam 35 gündür mutfağa giremiyorum Allah yardım etsin şu haftalar su gibi aksın gitsin

Gece yatmadan önce bir adet mi kullanıyorsun eğer 1 ise 2 adet kullanabilirsin bende bu şekilde etki etti gece yatmadan 2 adet Prilam kullanıyorum sadece

Benimde çoktu bulantım aşırı eşimle birlikte tuvalette nöbet tutuyorduk özellikle akşam yemeği sonrası şuan 12 haftadayiz ve bulantılarım azaldı iştahım arttı yani biraz daha dişini sıkarsan azalacak etkiler canım

evet cok zor biliyorum hepinize kolaylıklar diliyorum hamilelik deyince bana korkunc geliyor mide bulantıları amaa hepsi geçiyor sizi rahatlatan sevdiğiniz ortamlarda olmaya çalışıın ilk hamileliğimde 18.haftaya kadar 2.de 24e kadar zor geçti ilkinde ara ara sevdiğim insanlar sevebileceğim şeyler yapıp çagırsada lokma girmiyordu ama ortam açıyordu beni diğerinde ise 20gün kadar ablama gittim cok iyi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…