- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
-
- Konu Sahibi blackwitch7
bu kadar olumsuzluğun üstüne mutlu olabiliyor musun ya da olabilecekmisin bunları iki ayrı kefeye koy hangisinin ağır geleceğini en iyi sen bilirsin ve ona göre bir karar verirsin ki karşındaki kişi cidden bir erkek gibi davranmıyor bu konular hiç hoş değilMrb aslında bu konuyu acmaya utanıyorum bundan daha önemli dertler var hayatta farkındayım ama içimi dökmem lazım gözlerim dolu dolu dolaşıyorum kaç gündür..benim bi ilişkim var iyi güzel gidiyoken hrsey sürekli kavga etmeye basladık..ama ben kndmi haklı görüyorum gecmişte yaptıklarından dolayı artık doldum alttan alamıyorum..bugün telde konustuk bana erkk arkdslarnla konusuyomusun dedi hayır dedim zaten sildirdi hepsinin numarasını..bnde ona sordum ısınamadıgım bi kız arkadası var onunla konusuyomusun die evet bi iki kre görüstük dedi..sinirlendik birden bagırmaya basladık birbrimize ona güvenmdgmi düşündğü için..sonra işte o arkadasının ablası gelmiş yolda karsılastk cok da güzelmis fln dedi daha öncede eski sevgilileri için böyle cok güzeldi falan die konusmstu bana..bnde sinirlndm haliyle böyle konusmandan hoslanmıyorum dedim bana kilo almıssın gbi olumsuz elestriler yaparken ona iltifat edio. haksızmıyım?artık gercekten kavga etmkten ve haksız bulunmaktan bıktım sinirim bozuluo aglıyorum sonra o da suc oluo nie aglıyn aglcksan kapatalım dio..ilgisizlik zaten hat safhada..aynı sehirlerde degiliz..simdi nie ayrılmıosun dicksiniz ama ne bilim daha öncede ayrılmayı denedım olmadı..sanki o nasibimmiş gibi gelio..lütfen bi yol gösterin bana eskisi gibi ilgili olsun üzmesin istiyorum..yoksa hiç çabalamamalımıyım artık?daha önceki konumda da söylemiştim baska meselelerde var bekaret..ne ayrı oluo ne beraber artık bıktım sevilmemekten hep aynı sahneyi yasıyorum..tesekkür ederim okudugunuz için.
Mrb aslında bu konuyu acmaya utanıyorum bundan daha önemli dertler var hayatta farkındayım ama içimi dökmem lazım gözlerim dolu dolu dolaşıyorum kaç gündür..benim bi ilişkim var iyi güzel gidiyoken hrsey sürekli kavga etmeye basladık..ama ben kndmi haklı görüyorum gecmişte yaptıklarından dolayı artık doldum alttan alamıyorum..bugün telde konustuk bana erkk arkdslarnla konusuyomusun dedi hayır dedim zaten sildirdi hepsinin numarasını..bnde ona sordum ısınamadıgım bi kız arkadası var onunla konusuyomusun die evet bi iki kre görüstük dedi..sinirlendik birden bagırmaya basladık birbrimize ona güvenmdgmi düşündğü için..sonra işte o arkadasının ablası gelmiş yolda karsılastk cok da güzelmis fln dedi daha öncede eski sevgilileri için böyle cok güzeldi falan die konusmstu bana..bnde sinirlndm haliyle böyle konusmandan hoslanmıyorum dedim bana kilo almıssın gbi olumsuz elestriler yaparken ona iltifat edio. haksızmıyım?artık gercekten kavga etmkten ve haksız bulunmaktan bıktım sinirim bozuluo aglıyorum sonra o da suc oluo nie aglıyn aglcksan kapatalım dio..ilgisizlik zaten hat safhada..aynı sehirlerde degiliz..simdi nie ayrılmıosun dicksiniz ama ne bilim daha öncede ayrılmayı denedım olmadı..sanki o nasibimmiş gibi gelio..lütfen bi yol gösterin bana eskisi gibi ilgili olsun üzmesin istiyorum..yoksa hiç çabalamamalımıyım artık?daha önceki konumda da söylemiştim baska meselelerde var bekaret..ne ayrı oluo ne beraber artık bıktım sevilmemekten hep aynı sahneyi yasıyorum..tesekkür ederim okudugunuz için.
biliyorum saçma bu düşüncem ama ayrılınca baska birini bulup mutlu olcak gibi seyler aklıma geliyo cok üzülüyorum nie benmle olmasın die..bide zaten erkeklere güvenimi kaybetmiş durumdayım bitir baska biriyle basla nereye kadarAyril gitsin bu ne boyle ? Alisirsin zamanla.
Bunlar ayrilmadan once seven herkesin aklindan gecen dusunceler. Lutfen mantikli olun. Bu adama ne guven duyulur, ne de bununla mutlu olunur. Guven olmadan da yasadiginiz seyin adi iliski olmaz zaten.biliyorum saçma bu düşüncem ama ayrılınca baska birini bulup mutlu olcak gibi seyler aklıma geliyo cok üzülüyorum nie benmle olmasın die..bide zaten erkeklere güvenimi kaybetmiş durumdayım bitir baska biriyle basla nereye kadardegerimi bilck biri yine olmucak gibi gelio.
onunla beraber olmadım gecmişimle ilgili biseyler anlatmıstım bakire degilim die..teli kapatırken o konuyla ilgili de kafam cok karısık dedi..yani aslında bu soguklugun nedeni o konu bnce..ama kendisi sürdürmk istiodu simdi noluo anlayamıyorum..yorumunuza katılıyorum haklısınız inş dogru kararı vercmAyrılmayın canım niye ayrılacaksınız di mi ama. Nasibinizmiş gibi geliyormuş. Aferin. Diğer konularınıza bakmadım "baska meselelerde var bekaret" demişsiniz. Şimdi " madem artık onunla beraber oldum , dur kalan ömrümü de ziyan edeyim " kararı mı verdiniz ?
Silkelenin ve kendinize gelin. O insan görünümlü varlıktan size hayır gelmez.
onunla beraber olmadım gecmişimle ilgili biseyler anlatmıstım bakire degilim die..teli kapatırken o konuyla ilgili de kafam cok karısık dedi..yani aslında bu soguklugun nedeni o konu bnce..ama kendisi sürdürmk istiodu simdi noluo anlayamıyorum..yorumunuza katılıyorum haklısınız inş dogru kararı vercmbenmi ayrılayım yine onumu bekliyim bilmiyorum hiçbisey
bunu da sordum ayrılmak istiosun ama ayrılamıosun kendnden sogutmaya calısıosun gbi hissediyorum dedim.ben ayrılmak istesem ayrılırdım zaten nie böyle seylr düşünüosun beni tanıyamadınmı daha bütün gün mesajlasmayı sevmiym fln dedi..o bekaret konusunda da gercekten simdi bu yüzden aklınmı karısıo o zaman nie beni ikna ettin ilişkiyi yürütmeye dedim..aklm karısıo ama bu zamana kadar bitirmediğime göre bende devam etmek istiyorum demekki dedi..yani ikili oynuo ayrılalaım dese tmam ne onu dio ne ilgilenio..Ayni seyleri binevi bende yasadim ve bitirdim. Inan hayir gelmez boyle birinden. Kendinden sogutmaya calisiyor gibi geldi bana taktik uyguluyor. Bekaret demissin. O an yasadin bitti kendini suclu hissetme neler neler yapiyorlar insanlar. Bence bitirmeyi kafana koy. Sacma sapan davraniyor sen uzulursun sonucta hayat senin kararlar senin.
inanın bende bilmiyorum..bitirsem yine kendini haklı görücek sen beni bıraktın die beni yine anlamıcak sırf bu yüzden bitirmeye bile gücüm yokEski kız arkadaşlarını öven biriyle bilmem kimin ablasına güzelmiş fln diyen bi ergenle niye hayatını çürütüyorsun ?
Bırak ne hali varsa görsün.
in
inanın bende bilmiyorum..bitirsem yine kendini haklı görücek sen beni bıraktın die beni yine anlamıcak sırf bu yüzden bitirmeye bile gücüm yokama bitiricem yanılmadıgımı farkettim haklıyım..
vallahi cok fena özgüvenimle oynadı zaten yaa psikoloji denen bişey kalmadı giydiğimi yakıstıramıyorum bi foto atıyorumm yine begenmio begnemio begenmio kafayı sıyırtcak bana.ilk ilişkim bu ben bilmiyorum sen öğret dio da ögret ögret bi yere kadar hakaret duymaktan bıktım bi iltifat beklio insan..sonra kavgayı cıkaran ben oluym.ben birine yakısıklı desem bittiğimin resmidir..ama o özgür neymiş ben ona güvenmediğim için inadıma yapıomus.Yerinde olsam ki tabi ben çirkefimdir, nasıl bir ergen olduğuna ve ondan nasıl iğrendiğime dair uzunca bir mesaj yazar daha iyilerine layık olduğumu vurgular noktayı koyardım.
Nasiplik bir durum yok. Senin nasibin olduğuna inanmak istemen var. Zaten olmaz olsun böyle nasip... Benim sevgilim, eski sevgililerini bana salyalarını akıta akıta anlatacak bende yarabbi şükür deyip o ilişkiye devam edeceğim ha ? Vallahi o nasibi alır ağzını burnunu dağıtır yol verirdim. Bu ne cürret ? Bu ne saygısızlık ? Kadınlık gururunu bir erkek için bu derece ayaklar altına alman yaptığın ve yapabileceğin en büyük hata... Bir ilişkide bil ki kadınlık gururunu ayaklar altına alıyorsan asla kıymetin olmaz. Bu adamla da asla kıymetin olmayacak. Dışarısı aşkı hak eden adam kaynıyor. Yapmayın lütfen...Mrb aslında bu konuyu acmaya utanıyorum bundan daha önemli dertler var hayatta farkındayım ama içimi dökmem lazım gözlerim dolu dolu dolaşıyorum kaç gündür..benim bi ilişkim var iyi güzel gidiyoken hrsey sürekli kavga etmeye basladık..ama ben kndmi haklı görüyorum gecmişte yaptıklarından dolayı artık doldum alttan alamıyorum..bugün telde konustuk bana erkk arkdslarnla konusuyomusun dedi hayır dedim zaten sildirdi hepsinin numarasını..bnde ona sordum ısınamadıgım bi kız arkadası var onunla konusuyomusun die evet bi iki kre görüstük dedi..sinirlendik birden bagırmaya basladık birbrimize ona güvenmdgmi düşündğü için..sonra işte o arkadasının ablası gelmiş yolda karsılastk cok da güzelmis fln dedi daha öncede eski sevgilileri için böyle cok güzeldi falan die konusmstu bana..bnde sinirlndm haliyle böyle konusmandan hoslanmıyorum dedim bana kilo almıssın gbi olumsuz elestriler yaparken ona iltifat edio. haksızmıyım?artık gercekten kavga etmkten ve haksız bulunmaktan bıktım sinirim bozuluo aglıyorum sonra o da suc oluo nie aglıyn aglcksan kapatalım dio..ilgisizlik zaten hat safhada..aynı sehirlerde degiliz..simdi nie ayrılmıosun dicksiniz ama ne bilim daha öncede ayrılmayı denedım olmadı..sanki o nasibimmiş gibi gelio..lütfen bi yol gösterin bana eskisi gibi ilgili olsun üzmesin istiyorum..yoksa hiç çabalamamalımıyım artık?daha önceki konumda da söylemiştim baska meselelerde var bekaret..ne ayrı oluo ne beraber artık bıktım sevilmemekten hep aynı sahneyi yasıyorum..tesekkür ederim okudugunuz için.