Çok yoruldum.

ruhu yorgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2024
60
12
32
Pcosum adet düzensizliğim var. Aman aman bir kilom yok. Yani normal bir kiloya sahibim. Yediklerime içtiklerime az da olsa dikkat ederim spor da yaparım takviyeler kullanırım ama hala adetim de düzelme yok. Ovulasyonda pikte görmedim. Hiç mi yumurtlama yaşamıyorum ? Ne yapacağımı şaşırdım nasıl düzelecek regl? Millet bir kaç gün gecikince stres oluyor benim aylar geçiyor…yoruldum.

tedavi oluyor musunuz şuan? pcos ile gebe kalması zorlaşsa da imkansız değil çevremde ne kadar pcoslu arkadaşım var ise benden önce gebe kaldı

Pcosum adet düzensizliğim var. Aman aman bir kilom yok. Yani normal bir kiloya sahibim. Yediklerime içtiklerime az da olsa dikkat ederim spor da yaparım takviyeler kullanırım ama hala adetim de düzelme yok. Ovulasyonda pikte görmedim. Hiç mi yumurtlama yaşamıyorum ? Ne yapacağımı şaşırdım nasıl düzelecek regl? Millet bir kaç gün gecikince stres oluyor benim aylar geçiyor…yoruldum.
Evlilik öncesinde tedavi olmadınız mi ? Ben uzun bir süre dkh kullandım öyle düzene girdi.

Yıllarca bununla savaştım seni çok iyi anlıyorum. Rastgele denk geldiğim o zaman çok pahalı bir ilaç vermişti bana tamamen bitkisel o günden beridir iuihim

tedavi oluyor musunuz şuan? pcos ile gebe kalması zorlaşsa da imkansız değil çevremde ne kadar pcoslu arkadaşım var ise benden önce gebe kaldı
Acaba nasıl kaldılar? Tedavi olarak adet söktürücü veriyorlar. Sonra da Femara ile hamile kaldım bebeğimi kaybettim tam sevinmişken… şimdi tekrar o ilaç yolu gözüküyor…adet düzensizliğimi nasıl çözeceğimi yumurtlamayı nasıl bulacağımı bilemiyorum

Acaba nasıl kaldılar? Tedavi olarak adet söktürücü veriyorlar. Sonra da Femara ile hamile kaldım bebeğimi kaybettim tam sevinmişken… şimdi tekrar o ilaç yolu gözüküyor…adet düzensizliğimi nasıl çözeceğimi yumurtlamayı nasıl bulacağımı bilemiyorum
bebeğinizi neden kaybettiniz pıhtılaşma testi yaptırdınız mı? doktor ile yumurtlama takibi yaptırdılar tabii hormon testi pıhtılaşma testi rahim filmi hepsi yapılıyor rutin olarak. siz ne kadarını yaptırdınız? bir de genelde pcos olanlardan ortak duyduğum soğan kürünün pcos için çok faydası olduğu.

bebeğinizi neden kaybettiniz pıhtılaşma testi yaptırdınız mı? doktor ile yumurtlama takibi yaptırdılar tabii hormon testi pıhtılaşma testi rahim filmi hepsi yapılıyor rutin olarak. siz ne kadarını yaptırdınız? bir de genelde pcos olanlardan ortak duyduğum soğan kürünün pcos için çok faydası olduğu.
Benim rahim ağzı açıklığı olmuş. Ve erken atılması gereken dikiş geç atıldığı için gecikildi….bende hormon testi ve pıhtılaşma testi yaptıracağım sanırım

Benim rahim ağzı açıklığı olmuş. Ve erken atılması gereken dikiş geç atıldığı için gecikildi….bende hormon testi ve pıhtılaşma testi yaptıracağım sanırım
bence de özellikle hormon testi yaptırmanızı tavsiye ederim. yine öncelikle soğan kürünü uygulasanız daha iyi olur çünkü yumurtalık kistlerine çok faydası var. sadece kistleri yok ederken prolaktin değerini yükseltebiliyormuş. o sebeple önce kürü sonra hormon testini yaptırmanızı öneririm. yükselmişse önlem almak için. benim yumurtalığımda da kist vardı pek inanmıyordum şifa olacağına ama bir profesörden dinleyince deneyeyim ne kaybederim dedim. o ay uyguladım ki baştan sağma uyguladım aslında midem hassas olduğu için. bir dahaki ay gittiğimde rahmin tertemiz dedi doktor. o ay gebe kaldım zaten 2 sene sonunda ilk kez. maalesef sağlıklı ilerlemedi orası da ayrı bir dert:) ama kistimden kurtulma gerekçemin soğan kürü olduğuna inanıyorum

28 yaşındayım 34 haftalık kız anası olarak gebeyim 🧿🥹🌸 Kendimi bildim bileli uğraşıyorum bu illetle .. Ergenlikte 3 kez ameliyat oldum sinsice büyüyüp içimde patlıyordu kistlerim. Ne tatil ne deniz ne havuz ne de uzak bir yere gidip kafam rahat oluyordu patladı mı patlayacak mı? Tüp bebek yapmazsan anne olmayı unut , böyle giderse yumurtalıklarını almak zorunda kalırız , çok erken yaşta menopoza gireceksin , rahim ağzı kanseri riskin yüksek , al şu ilaçları kullan , doğum kontrol hapı olmadan adet göremezsin vs vs vs bir ton doktor bir ton cümle duydum her bir hastaneden 👎🏻Çok ağladım üzüldüm ama ki ben ileri derece pcostum ameliyatlar vücut şişmesi kilo tüylenme sivilce kistleri saymıyorum bile.. Mersin’de Sezin Özyurt hocama gittim bundan 6 yıl önce. Sana napmışlar dedi 🙄Gencecik kız bu kadar kesilip biçilir mi demişti ☹️Senin dozunu bilmiyorum ama bitkisel şeylere yöneldim ben doktor tavsiyesiyle. Diyet yaptım bazı gıdalara alerji/hassasiyet olabiliyor. Doğum kontrol hapı kullanırken dahi geciken adetim diyet ve sporla hem kistlerim düzeldi hem de adet günlerim max 1 2 gün oynadı .. Cildim güzelleşti.. O kadar imkansız gözüyle bakıyordum ki balayında hamile kaldım 👀 Zaten olmaz hemen diyip korunmamıştım bile ☺️ Doktorum şey demişti eğer egzersizine , yemene içmene dikkat edersen , yaşam kaliteni arttırırsan pcos olmaktan asla korkma. Öyle de oldu 🌸 Ha bir de şunu söyleyeyim sakın ama sakın ertesi gün hapı içme. 8 ay adet olmadığımı bilirim. Nişanlıyken kullanmıştım ve pcosa daha çok etki ediyormuş 🥹 Geçmiş olsun 🌸

Pcosum adet düzensizliğim var. Aman aman bir kilom yok. Yani normal bir kiloya sahibim. Yediklerime içtiklerime az da olsa dikkat ederim spor da yaparım takviyeler kullanırım ama hala adetim de düzelme yok. Ovulasyonda pikte görmedim. Hiç mi yumurtlama yaşamıyorum ? Ne yapacağımı şaşırdım nasıl düzelecek regl? Millet bir kaç gün gecikince stres oluyor benim aylar geçiyor…yoruldum

Bende pcosum ne ilaç tedavilerine ne aşılamalara cevap vermedi bünyem. Yorulmuştum gittim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım çok şükür ikizlerim var🥰 ilaçsız adet göremiyordum ne pik gördüm ne yumurta 😏 çok kötü bi durum sizi anlıyorum. Eğer gerçekten yorulduğunuzu hissediyorsanız hiç uğraşmayın imkanınız el veriyorsa tüp bebek yaptırın.. çünkü insanın psikolojisi okadar yoruluyor ki yaşamayan bilemez gerçekten. Bu arada doğum yaptım 3. Ayında adet görmeye başladım ben şok 😳 nasıl olur dedim hayatım boyunca ilaçsız adet olmam ben😕 korkuyla spiral taktırdım ikizlerden sonra🙄 şimdi çok şükür adet görüyorum. Acaba spiralin etkisi var mı bilmiyorum 😐 bilen varsa söyleyin kızlar hormonsuz düz spiral..

Bende pcosum ne ilaç tedavilerine ne aşılamalara cevap vermedi bünyem. Yorulmuştum gittim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım çok şükür ikizlerim var🥰 ilaçsız adet göremiyordum ne pik gördüm ne yumurta 😏 çok kötü bi durum sizi anlıyorum. Eğer gerçekten yorulduğunuzu hissediyorsanız hiç uğraşmayın imkanınız el veriyorsa tüp bebek yaptırın.. çünkü insanın psikolojisi okadar yoruluyor ki yaşamayan bilemez gerçekten. Bu arada doğum yaptım 3. Ayında adet görmeye başladım ben şok 😳 nasıl olur dedim hayatım boyunca ilaçsız adet olmam ben😕 korkuyla spiral taktırdım ikizlerden sonra🙄 şimdi çok şükür adet görüyorum. Acaba spiralin etkisi var mı bilmiyorum 😐 bilen varsa söyleyin kızlar hormonsuz düz spiral..
Öncelikle sizin adınıza çok sevindim ama beni maddiyat zorlar biraz sanırım bakacağım…

X